Dert yok, Sohbet var.... :)

gel bebeyim, mevzuat alt katımızda zati, sen onları oyalarken ben gelir seni kaçırırım

bugün ne giysemi gece veriyorlar aslında.. saat 12 gibi mi desem, 11:30 mu öyle bişi

geç yatmıyorsan izleyebilirsin

yok o kadar bağımlısı değilim, ama evde olsam kesin kaçırmazdım
gece o saatlerde uyumasak bile tv açık olmuyor genelde..

Yalnız "bana herşey yakışır" ve "bugün ne giysem"de kadınların ayakkabıları genelde aynı yerden
53 liraya çoğu platformlu ayakkabı satan bi mağaza var. nişantaşında bi de caddede.. benim de ordan 2 ayakkabım var

Son düzenleme:
Dün gittiğin yerde hemen selamlamışlardı seni, oraya transfer ol

Eğer birgün gitmek istersen "aceydim gollerimi getme deyeydim" dememek icin, yollarına paspas olucam

Seni de selamladılar ama "Miss Havalı 2012" olarak hiç tenezzül etmedin iki satır yazmaya. Seninki altından mı ne anlamadım ki
Parmakların yani.

Seni de selamladılar ama "Miss Havalı 2012" olarak hiç tenezzül etmedin iki satır yazmaya. Seninki altından mı ne anlamadım ki
Parmakların yani.

ahahahhahahah höykürttün len beni ahahahahha benimki altından değil savarovski taş işlemeli parmaklarım yani

tam yazmaya girmiştim, misafirim gelince yazamadım

Belki kendimi iyi hissederim diye kırmızı oje sürdüm ama yok bana mısın demedi benim sinirler. Sanırım izin vaktim geldi. Haftaya 3 gün patlatayım

Ben regl olmadığım her gün kendimi iyi hissederim. Tam bir aşk kadınıyım galiba

ben geldim :))

sabah marketten su almayi unuttum, evde de yoktu... dun aksam da icememistim.. simdi ccooook susadim yaaa

Musluktan da mı içemiyorsun?

ahahahhahahah höykürttün len beni ahahahahha benimki altından değil savarovski taş işlemeli parmaklarım yani

tam yazmaya girmiştim, misafirim gelince yazamadım

Zaten Csi 1, sen 2. Sizi topiğin höykürgeçleri ilan ediyorum. "Miss Höykürgeç 2012"

ben bizzat karda çok kereler kaymış bir insan olarak düşmekten çok korkuyorum. biliyosun ist.da kar demek kaldırımların buz tutması demek.. cici cici beyaz kütleler değil.. buzdan çok korkuyorum.. bacağım kırılırsa ne yaparım? uzun zaman kaynamıyor.. gerçi durduk yere düşüp de kırabilirim ama ben nedense buzdan korkuyorum..

sabah yürüyoruz, benim ayağımda timberland denilen botlardan, 10 saniyede bir adım atıyorum adeta..

önümde diğer (normal) iş kadınları yürüyor.. hepsinde topuklu çizmeler.. pantolon şıklığında herhangi bir değişim yok, kimse benim gibi pantolonun paçalarını botunun vs içine sokmamış..

hasetle önümdeki kadına baktım;

-bunlar kadınsa, herhalde ben farklı bi yaşam formuyum, baksana onlar topukluyla fini fini yürüyor, ben botla tek başıma yürüyemiyorum..

potuk dedi ki "ya senin maşallah dediğin bile 7 gün yaşıyo, kadına nazar değdireceksin düşecek şimdi"

bu sefer "acaba maşallah desem mi, demesem mi; desem mi düşer, demesem mi düşer, allahım ne olur o düşmesin, ben de düşmeyeyim, kimse düşmesin, kar da erisin" diye dua ettim.

hiçbirimiz düşmedik..

yani en azından ben düşen insan görmedim cadde boyu

sonra iş yerine gelip, boğaz köprüsünü yürüyerek geçen arkadaşlarımı duyunca, dün akşam yokuşun ortasında durup ağladığım için çok utandım.. insanlar neler yaşamış

Belki kendimi iyi hissederim diye kırmızı oje sürdüm ama yok bana mısın demedi benim sinirler. Sanırım izin vaktim geldi. Haftaya 3 gün patlatayım

muhtar ya sıkma canını.. öğlen bi çay-sigara; ya da kahve-sigara şenliği yap, olmadı (kaldıysa) alaman çikolatalarından patlat, bişeyciğin kalmaz..

Sağol be, kırmızı yerlerle uyuttuğum korkularımı canlandırdığın için. Napim artık ben de senin gibi iş çıkışı ex'i çağırırım iki sokak indiriversin beni
Tek bir girinti çıkıntı olmayan çizmelerimin tabanı ve korkular. :18:
İyi de pantolonun paçalarını ne demeye botunun içine sokuşturdun ki? Dışında kalınca düşebiliten mi artıyor

ahahaha kibar ol arkadaşlarına karşın

Benden kibarı mı var bu topikte?

kızlar bu arada atv'deki "son"u izliyormusunuz?
ben ki gerçekten dizi izleme özürlüyüm
yerli lost gibi olmu valla.
gizemler flashbackler, flashforwardlar...

güzel bişeye benziyor.
ben geçen hafta izlememiştim.
dün hem ilk bölüm özetini hem de ikinci bölümü izledim..

Ben varım dear t var

ben daha önce düştüğüm (hemi de tam servise binmek üzere iken, tüm şirketin önünde)
ve 10 gün boyunca can simidinin üstüne oturmak zorunda olduğum için;

hiiiiiç kokoşluk yapamam
yerde buz varsa, buz olma ihtimali varsa, hava durumu buzlanma uyarısı yapıyorsa
giyerim cat'lerimi, dünya umurum değil.
hoplaya zıplaya yürürüm,

dün kadife pantalon vardı üstümde, bugün içimde tayt üstümde kot.
kokoşluk yapıcam derken yerle bir olup hemen apandistten hem de çanaktan olmanın bir manası yok
herhalde, galiba, sanırsam:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…