- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.662
- 373
gel bebeyim, mevzuat alt katımızda zati, sen onları oyalarken ben gelir seni kaçırırım
bugün ne giysemi gece veriyorlar aslında.. saat 12 gibi mi desem, 11:30 mu öyle bişi
geç yatmıyorsan izleyebilirsin
ben geldim :))
sabah marketten su almayi unuttum, evde de yoktu... dun aksam da icememistim.. simdi ccooook susadim yaaa
Dün gittiğin yerde hemen selamlamışlardı seni, oraya transfer ol
Eğer birgün gitmek istersen "aceydim gollerimi getme deyeydim" dememek icin, yollarına paspas olucam
Seni de selamladılar ama "Miss Havalı 2012" olarak hiç tenezzül etmedin iki satır yazmaya. Seninki altından mı ne anlamadım ki
Parmakların yani.
Belki kendimi iyi hissederim diye kırmızı oje sürdüm ama yok bana mısın demedi benim sinirler. Sanırım izin vaktim geldi. Haftaya 3 gün patlatayım
ben geldim :))
sabah marketten su almayi unuttum, evde de yoktu... dun aksam da icememistim.. simdi ccooook susadim yaaa
Ben regl olmadığım her gün kendimi iyi hissederim. Tam bir aşk kadınıyım galiba
Kantin gibim, bakkal gibim bişi yok mu? Su sebili de mi yok
ahahahhahahah höykürttün len beniahahahahha benimki altından değil savarovski taş işlemeli parmaklarım yani
tam yazmaya girmiştim, misafirim gelince yazamadım
Ay koptum :)) Ben aslında hiç korkmazdım karda yürümekten. Hatta yıllar önce kar yağacağı haberinin, gündelik giyim tarzımı değiştirebilme gücü yoktu. Herşey yakın bir arkadaşımın karda kayıp düşmekten ne kadar korktuğunu anlatmasıyla başladı. Yahu o zamandan bu zamana ne zaman kar yağsa en donanımlı ayakkabıları botları bile giysem deli gibi korkuyorum. Korktuğum için de mutlaka düşüyorum :))) Korku nelere kadir. Bu yıl karar verdim, gündelik rutinimi bozmamaya. Dün de bugün de inadına platform çizmeler giydim. Yürürken de "düşmicem, korkmuyorum" telkinleriyle gittim dün eve. Düşmedim ama soğuk terler döktüm. Bu akşam için de şimdiden endişelenmeye başladım bileYollar kayganlaşırsa senin potuğu bana da yolla hayrına
Belki kendimi iyi hissederim diye kırmızı oje sürdüm ama yok bana mısın demedi benim sinirler. Sanırım izin vaktim geldi. Haftaya 3 gün patlatayım
bilmiyorum sorup ogrenmek lazim...
ben kacar.. opuyorum.
biri aşk mı dedi
Zaten Csi 1, sen 2. Sizi topiğin höykürgeçleri ilan ediyorum. "Miss Höykürgeç 2012"
Bu aptal kurum beni yaşlandırdı, özelde çalışırken ben de aşk kadınıydım
biri aşk mı dedi
ahahahhahahah höykürttün len beniahahahahha benimki altından değil savarovski taş işlemeli parmaklarım yani
tam yazmaya girmiştim, misafirim gelince yazamadım
Buna mı bağladın yani pess
ben kocişime "aşk" diye hitap ediyorum
belki benim iç sesimdir duyduğunuz
yuhhh...kahkaha attım beee...
o savarovskiler batar acıtır yaaa...yazarken
ben bizzat karda çok kereler kaymış bir insan olarak düşmekten çok korkuyorum. biliyosun ist.da kar demek kaldırımların buz tutması demek.. cici cici beyaz kütleler değil.. buzdan çok korkuyorum.. bacağım kırılırsa ne yaparım? uzun zaman kaynamıyor.. gerçi durduk yere düşüp de kırabilirim ama ben nedense buzdan korkuyorum..
sabah yürüyoruz, benim ayağımda timberland denilen botlardan, 10 saniyede bir adım atıyorum adeta..
önümde diğer (normal) iş kadınları yürüyor.. hepsinde topuklu çizmeler.. pantolon şıklığında herhangi bir değişim yok, kimse benim gibi pantolonun paçalarını botunun vs içine sokmamış..
hasetle önümdeki kadına baktım;
-bunlar kadınsa, herhalde ben farklı bi yaşam formuyum, baksana onlar topukluyla fini fini yürüyor, ben botla tek başıma yürüyemiyorum..
potuk dedi ki "ya senin maşallah dediğin bile 7 gün yaşıyo, kadına nazar değdireceksin düşecek şimdi"
bu sefer "acaba maşallah desem mi, demesem mi; desem mi düşer, demesem mi düşer, allahım ne olur o düşmesin, ben de düşmeyeyim, kimse düşmesin, kar da erisin" diye dua ettim.
hiçbirimiz düşmedik..
yani en azından ben düşen insan görmedim cadde boyu
sonra iş yerine gelip, boğaz köprüsünü yürüyerek geçen arkadaşlarımı duyunca, dün akşam yokuşun ortasında durup ağladığım için çok utandım.. insanlar neler yaşamış
.
ahahaha kibar ol arkadaşlarına karşın
Sağol be, kırmızı yerlerle uyuttuğum korkularımı canlandırdığın için. Napim artık ben de senin gibi iş çıkışı ex'i çağırırım iki sokak indiriversin beni
Tek bir girinti çıkıntı olmayan çizmelerimin tabanı ve korkular. :18:
İyi de pantolonun paçalarını ne demeye botunun içine sokuşturdun ki? Dışında kalınca düşebiliten mi artıyor
Benden kibarı mı var bu topikte?
Sağol be, kırmızı yerlerle uyuttuğum korkularımı canlandırdığın için. Napim artık ben de senin gibi iş çıkışı ex'i çağırırım iki sokak indiriversin beni
Tek bir girinti çıkıntı olmayan çizmelerimin tabanı ve korkular. :18:
İyi de pantolonun paçalarını ne demeye botunun içine sokuşturdun ki? Dışında kalınca düşebiliten mi artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?