Dert yok, Sohbet var.... :)

gag

(Gözün Aydın Gizem)

cok sagol :)) para bulsam bukaaan sevinmezdim herhalde... ben yaptim, duzelttim, benim pek muhterem hoca, ogleden sonra su hatalara bakalim dedi, ben de ben yaptim ki bile dedim ha haaaaaaaaa...

yemege gitsin gelsin bi gozden gecirelim kesin bisler cikar...

Bunu unutmayacağıM! intikamım acı olacak

unutursan hatırlatırım yavru

@karamel: yazık etmesen güzelim mantıya. kendini intihar etmek istiyordur bence o forma girdiğinde

@gizmo: en romantik biziz: ben kocişe totoş diyorum o da bana totti diyor

sizin kayınvalidenizin de ön koltuğa oturma merakı var mı?

baaşlığı okuyunca aklıma geldi..

kayınpeder varsa zaten o oturur.
sadece kayınvalide varsa, ben arkaya yönelirim, k.valide de geç kızım otur kocanın yanına der. ben otururum.

nişanlıyken o geçip oturuyordu ama..
yine nişanlıyken, bir keresinde ben dalgınlıkla ama gerçekten dalgınlıkla öne yöneldim
sonra da "siz geçin buyrun kusura bakmayın" gibi bir şeyler dedim..
neyse, arkaya oturdu.. " ben takmam kafaya böyle şeyleri, iyi ki de takmıyorum" dedi..

demek istedi ki: "kafaya taksam çok yanlışınız var ama ben çok ulvi anlayışlı hoşgörülü bir insanım"

unutursan hatırlatırım yavru

@karamel: yazık etmesen güzelim mantıya. kendini intihar etmek istiyordur bence o forma girdiğinde

@gizmo: en romantik biziz: ben kocişe totoş diyorum o da bana totti diyor

aklima ilk gelen tuttu firlattiii kalbimiiiiii

oldu.. fazla t lerden sanirim...

bf ile diyaloglarimizi yazsaaammmm.. ohoooooo.. sizin diger topiklere gitmenize gerenk kalmas...

dun kelime cagrisimi oyunu oynadik.. ben sordum o cvpladi... sasirdim cevaplarina

ben de takmam deseydin P

burada bi akraba var, olaylarimiz cok ya, anlatiyorum ara ara.. nese buyuk gelininde o takinti inanilmaz boyutta.. kp varsa, tamam arkaya geciyorlar ama yoksa,
gelin onceden gidip on kapiyi tutup, kv e goz suzdure suzdure bakazak elini salliyip arka kapiyi gosterir, yallaaah sen arkaya gibisinden....

o osuruk canavarı bulur bişiler

burnunda hazine bulan adam kendisi

kedişim senin kayınvalide ince ayar.. maşallah.. illa ayar verilecekse, böyle verilsin

gidip "sevgili ile diyaloglarınız" topiclerine mi yazacaksın, en çok bize yazacaksın, saksı değil bizim topicimiz

ben belirsiz tanimlamalar kullanmistim kiziyonuz diye :)) ivet o benim osuruk kralim...

ya oraya da yazmisligim vardir kesin.. yapmisimdir...

bocusle sevgi pitircigi hikayeleri

1. sezon, 1. bolum

g: askimmmmmmmmmmmmmmm, gunaydin nasilsin, canim sevdicegim, gunun apaydin olsun
bf: sagol

1. seyon, 2. bolum

bf: bitanecikim benim, sen canimsin, hayat kaynagimsin
g: canim, uyumak istiyorum ama yaaaaaa....

izledim ama gülemedim ben ya elmayra, o dayak yiyen kız için çoook ama çook üzüldüm

gözlerim doldu (belki ağlamışımdır, uzun zaman oldu hatırlayamadım)

Eğer yaşça büyük birinden dayak yediyse vs ben d üzülürüm ama öyle mal gibi durup durup "yılmazdan ayrılıcam zaten" falan diyen kızlara ben üzülmüyorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…