Kızlar merhaba
Geçmişi okumadım ama bir kayınvalide muhabbeti mi dönüyor yoksaa??
:) istemiyorlar iste... onceden daha beterdi, epey baski yapmisti babasi... maddi manevi...
simdi simdi, ne halin varsa gor, biz bisey yapmayiz modundalar.. dugun dernek yapmayiz, karismayiz, misafir gibi gelir gideriz... bakalim bir sonraki tutum ne olacak ...
Nasıl istemiyorlar, ağzını burnunu daıtırım ben onlarıN!
neresine istemiyomuş ya
hackletiriz onun maildi, face accounttu, tüm sanal dünya enstrümanlarını
Niye istemiyorlarki seni ağızlarını burunlarını dağıtırım onların,çatallla oyar çizik atarımmm
neden istemiyorlar peki??
hosgeldin anchusaaaa.....
evet, inceler inciler... bir de benim durum.. sen de hatirlarsin belkim.. istenmeme olayi...
cok siddet eyilimli gördüm sizi...
kedişim, senin kv cin kadın.. arkadan hem övüyodur, hem yeriyodur;
"ayyy kedişe bayılıyorum oğluşum iyi ki onunla evlendin. gerçi eli biraz ağır ama olsunnnnn o kadar kusur herkeslerde olur, canım o benim, çok seviyorum, varsın kusuru da yavaşlığı olsun, zamanla öğrenir nasılsa.."
lan millette ne kvler var, bizimki daha tv kumandasıyla barışık değil
:) istemiyorlar iste... onceden daha beterdi, epey baski yapmisti babasi... maddi manevi...
simdi simdi, ne halin varsa gor, biz bisey yapmayiz modundalar.. dugun dernek yapmayiz, karismayiz, misafir gibi gelir gideriz... bakalim bir sonraki tutum ne olacak ...
1. memleket farkli.
2. onlar biraz daha mutasip gelin isterler
3. bf.den 1 yas buyugum
4. aileler biras farkli, babalar ozellikle
5+6+7
.
.
.
diye de gider...
ama temeli bunlar..
O inciler bitmez dusthaze...Hatırlamıyorum senin istenmeme durumunu yok!! Birebir münakaşa etmediniz umarım. "ah benim kıymetli oğlum" triplerini duymazdan geleceksin zaten. O triplerin sonu asla gelmez seni sevseler bile.
1. memleket farkli.
3. bf.den 1 yas buyugum
5+6+7
.
.
.
diye de gider...
ama temeli bunlar..
bahane bahane bahane.... Hersey birebir denk olsa bile bahane bulur kayınvalideler. Sen kulaklarını tıkayacaksın herseye.1. memleket farkli.
3. bf.den 1 yas buyugum
5+6+7
.
.
.
diye de gider...
ama temeli bunlar..
4 uçlu çatalla çiz abla, 3 yetmez
1. memleket farkli.
3. bf.den 1 yas buyugum
5+6+7
.
.
.
diye de gider...
ama temeli bunlar..
"Benden daha iyisini bulurlarsa düğünü ben yapıcam" de onlara
ay bunlarmıymış yani maddi-manevi baskı yapmalarına sebep.. güleyim, boşa gitmesin takıntıları
ben zaten maddi olarak kimseden yardım alınmadan evlenilmesi taraftarıyım. o kısım benim için sıkıntı değil..
gelip gitmezlerse, çok daha iyi olur zaten gelseler sana faydası olacak değil..
her iki tehdit unsurları da korkutucu değil.. keyifleri bilir..
1. memleket farkli.
3. bf.den 1 yas buyugum
5+6+7
.
.
.
diye de gider...
ama temeli bunlar..
beni koruyorlar... cok mutlu oldum anlatamam....
benim kayınvalide içinden gelmeyen birşeyi söylemez ona eminim. o yüzden canım benim çok seviyorum demiyordur.
en azından eltimle ilgili,ki olumsuz o kadar şey olmasına rağmen, benim yanımda konuşmaz ve konuşturmaz..
bu da adil olduğunu gösterir. bir de, eğer bi şey söyleyecekse aklına kızı geliyor, ona göre ayarlama yapıyor.
mesela, bana "niye yardımcı almıyorsun? değmez kendini yorduğuna" diyor sık sık..
aslında kayınpeder bir rahat bıraksa benim kayınvalide siyasetçi bile olabilirdi.
kafası çok çalışıyor, çok da pratik bir zekası var. genel kültürü de gayet iyi.
bu yönleriyle kayınvalidem diye tanıştırırken gurur duyuyorum doğrusu..
teknolojiye kafa yormaz ama, istese face de kullanır twitter da..
bizim kayınpeder de kayınvalidenin önüne geçerek onu hep engellemiş..
bahane bahane bahane.... Hersey birebir denk olsa bile bahane bulur kayınvalideler. Sen kulaklarını tıkayacaksın herseye.
Ben sözde kayınvalidemin bitanesiydim ama yeri gelince elini beline koyup "sen benim oğlumla evlendiğin için çok şanslısın" demeyi de bildi.
Tırmık düşünyommmm olur demiii bahçe bellenir ya onlardann
Ne tuhaflar yaa
Çokkkk fenayımdırrr sormaaa
Sen ileride evlenirsen onların yaşam tarzına ayak uydurabilecekmisin peki,sonuçta 2 farklı kültür herşeyleriniz belkide birbirinize zıt durumda..
yok yok, hatta evlilik ya da ciddi iliski konulariyla ilgili hiiic muhabbetim olmadi.. tr.e gidince goturulecek alinacak seyler varsa 1 kere goruyorum o kadar.. onun disinda kesinlikle icli disli olmuyorum.. msni zaten kullanmam, face.den de kirk yilda bir nasilsiniz iyimisiniz...
babasi vefat ettiginde arayip bassagligi diledim o kadar..
e pes.. bunu da sana diyebiliyorlarsa...
hem ne olursa olsun, sen de anne baba evladisin, etten kemiktensin, o da, ogluda... kimse kimseden ustun degil ki...
onlarla sanmam, ama bf ile ilk zamanlar problemdi.. simdi o da degisti ben de.... orta yolu bulduk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?