Dert yok, Sohbet var.... :)

neden istemiyorlar peki??

dysv in kadrolulari, anchusa benim kilo topiginden arkadasim... dun onlarla mesajlasmistik, pek bi ovmustum bizim topigi :))

csi, aslinda sen de oradan taniyorsundur belki??

hosgeldin anchusaaaa.....

evet, inceler inciler... bir de benim durum.. sen de hatirlarsin belkim.. istenmeme olayi...

O inciler bitmez dusthaze...Hatırlamıyorum senin istenmeme durumunu yok!! Birebir münakaşa etmediniz umarım. "ah benim kıymetli oğlum" triplerini duymazdan geleceksin zaten. O triplerin sonu asla gelmez seni sevseler bile.

benim kayınvalide içinden gelmeyen birşeyi söylemez ona eminim. o yüzden canım benim çok seviyorum demiyordur.
en azından eltimle ilgili,ki olumsuz o kadar şey olmasına rağmen, benim yanımda konuşmaz ve konuşturmaz..
bu da adil olduğunu gösterir. bir de, eğer bi şey söyleyecekse aklına kızı geliyor, ona göre ayarlama yapıyor.
mesela, bana "niye yardımcı almıyorsun? değmez kendini yorduğuna" diyor sık sık..

aslında kayınpeder bir rahat bıraksa benim kayınvalide siyasetçi bile olabilirdi.
kafası çok çalışıyor, çok da pratik bir zekası var. genel kültürü de gayet iyi.
bu yönleriyle kayınvalidem diye tanıştırırken gurur duyuyorum doğrusu..
teknolojiye kafa yormaz ama, istese face de kullanır twitter da..
bizim kayınpeder de kayınvalidenin önüne geçerek onu hep engellemiş..

cok siddet eyilimli gördüm sizi...

1. memleket farkli.
2. onlar biraz daha mutasip gelin isterler
3. bf.den 1 yas buyugum
4. aileler biras farkli, babalar ozellikle
5+6+7
.
.
.

diye de gider...

ama temeli bunlar..

"Benden daha iyisini bulurlarsa düğünü ben yapıcam" de onlara

O inciler bitmez dusthaze...Hatırlamıyorum senin istenmeme durumunu yok!! Birebir münakaşa etmediniz umarım. "ah benim kıymetli oğlum" triplerini duymazdan geleceksin zaten. O triplerin sonu asla gelmez seni sevseler bile.

yok yok, hatta evlilik ya da ciddi iliski konulariyla ilgili hiiic muhabbetim olmadi.. tr.e gidince goturulecek alinacak seyler varsa 1 kere goruyorum o kadar.. onun disinda kesinlikle icli disli olmuyorum.. msni zaten kullanmam, face.den de kirk yilda bir nasilsiniz iyimisiniz...

babasi vefat ettiginde arayip bassagligi diledim o kadar..

1. memleket farkli.
3. bf.den 1 yas buyugum
5+6+7
.
.
.

diye de gider...

ama temeli bunlar..

ay bunlarmıymış yani maddi-manevi baskı yapmalarına sebep.. güleyim, boşa gitmesin takıntıları

ben zaten maddi olarak kimseden yardım alınmadan evlenilmesi taraftarıyım. o kısım benim için sıkıntı değil..

gelip gitmezlerse, çok daha iyi olur zaten gelseler sana faydası olacak değil..

her iki tehdit unsurları da korkutucu değil.. keyifleri bilir..

1. memleket farkli.
3. bf.den 1 yas buyugum
5+6+7
.
.
.

diye de gider...

ama temeli bunlar..
bahane bahane bahane.... Hersey birebir denk olsa bile bahane bulur kayınvalideler. Sen kulaklarını tıkayacaksın herseye.
Ben sözde kayınvalidemin bitanesiydim ama yeri gelince elini beline koyup "sen benim oğlumla evlendiğin için çok şanslısın" demeyi de bildi.

4 uçlu çatalla çiz abla, 3 yetmez

Tırmık düşünyommmm olur demiii bahçe bellenir ya onlardann

Ne tuhaflar yaa

cok siddet eyilimli gördüm sizi...

Çokkkk fenayımdırrr sormaaa

1. memleket farkli.
3. bf.den 1 yas buyugum
5+6+7
.
.
.

diye de gider...

ama temeli bunlar..

Sen ileride evlenirsen onların yaşam tarzına ayak uydurabilecekmisin peki,sonuçta 2 farklı kültür herşeyleriniz belkide birbirinize zıt durumda..

"Benden daha iyisini bulurlarsa düğünü ben yapıcam" de onlara

bf.e ye bol bol derim bunu... daha iyisini bulursan git... beni de oyalama kendin de oyalanma

benim de maddi olarak hicbir beklentim yok ki... cok sukur meslegim var, suan okumama ragmen kazaniyorum.. yani ben dert etmiyorum, tek problem, isler ciddiye binerse aileler birbirlerine soguk olacak, o da bizi etkileyecek diye cekiniyorum...

bakalim... zaman gosterecek...

zaten suan hicbirsey kesin degil.

belki onlarin istedigi gibi olur... belki benim...

bilemiyorum digerleriniz icin bu ne kadar önemli ama kv+kp min dügünüme misafir gibi gelip gitmesi benim hic icimden cikmaz...üzülürüm yani düsününce....

1. memleket farkli.
3. bf.den 1 yas buyugum
5+6+7
.
.
.

diye de gider...

ama temeli bunlar..

aman hangi erkek ailesi bi gelini dogru dürüst kabullenmistir ki? cok nadir olan birsey bu

benimki de güyya beni istememis...bu sene eltim söyledi biz istenmeyen gelinleriz dedi....üzülmedim cünkü o da kim oluyor....öz annesi olsaydi üzülürdüm ama üvey adi üstünde....

beni koruyorlar... cok mutlu oldum anlatamam....

saka yapiyorum canim...

senin kont hiç babasına çekmemiş o zaman kedişim

nişanlı versiyonu çekmiş ama evlenince alıcılar değişmiş, babasının tam zıttı olmuş

e pes.. bunu da sana diyebiliyorlarsa...

hem ne olursa olsun, sen de anne baba evladisin, etten kemiktensin, o da, ogluda... kimse kimseden ustun degil ki...

onlarla sanmam, ama bf ile ilk zamanlar problemdi.. simdi o da degisti ben de.... orta yolu bulduk...

annesi mi cingar cikaran?

İstediğin kadar orta yolu bul gizmocum işin içşne aile girdimi tepe taklak oluyorsun arada kalıyorsun çünküüü..

Kültürler farklı yetiştirilme farklı,farklı da farklı anlayacağın...

benim kariyer planim belliydi, tee o zamanlar.. ama bf. hic benimle ayni dusunmezdi.. hatta bi seminere gitmem gerekiyordu, izin vermemisti, sanki ona sormusum gibi.. neyse ben gittim tabi ama epey kopmustuk. ayrilmistik hatta..

simdi ise, surekli sorar yok mu yurt disinda bi seminer, takip et, kacirma firsatlari diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…