Dert yok, Sohbet var.... :)

gunaydin...

caramel, ben de kilo verme derdindeyim ama o diyeti yapamam sanirim...

aslinda yapsam ne iyi olur..

basim cooook agriyor..

evet canim....burda simdi ipl uyguluyorlar....yani sanirim cesitleri var makinalarin....seninki hangisi onu merka ettim...bende baslamak istiyorum ama boiraz pahali...150 € komple....

bende istemiyorum dk hapi kullanmayi aslinda...bende asiri sinir yapiyor....

bende migren de var....akapunktura gittim bi süre...simdi cok nadir oluyor...

@muhtar sana ne oldu? sıkıntılar paylaşıldıkça misminnak olur

@gizmo geçmiş olsun canım, o kireçli çeşme suyu mahvetti seni

@muhtar sana ne oldu? sıkıntılar paylaşıldıkça misminnak olur

Çok sinirliyim ama spesifik bir sebebi yok. Akşam da "off pofff afra tafra" şeklinde gezdim evde. Paşa ne ictiysen aynından ben de istiyorum didi

haaa, ben alexandrite cihazla yaptırmıştım. önce bu iyi diyorlardı, şimdi yasaklandı filan diyorlar hangisi doğru bilmiyorum..
valla komple tek seans 150 euro çok diil bence.
ben güzellik merkezine gitmedim doktora gittim o yüzden pahalıydı.. benim de seansı 350 ile başladı. son 2 seans 300dü..

burda da daha önce yaptirdigim bayan mahkemelik olmus güyya ne derece asli var bilmiyorum dügünden önce bir-iki seans gitmistim tam ise yaramaya basladi biraktim deli gibi...

simdi tekrar baslamak istiyorum....doktorda degil ama...bi türlü gidip konusamadim....

ilk firsatta gidecegim...

simdi hala gidiyormusun?

sonradan geriliyormu? yani tekrar tüylenme oluyormu?

ya ben birde zararli olmasindan korkuyorum....lazer isini sonucta

regl sonrası haftasındayım ondan olabilir mi acaba :S

a yo cık regl sonrası haftası öyle bişey olmaz.. olmamalı.. olmasın.. vardır o zaman bir derdin..

neyse Rabbim nasip eder de bir şekilde tevafuken neye sıkıldığını öğrenirim inşallah.. (kaynak: bdv)

regl öncesi, regl haftası, regl sonrası.. ohhh ayı bağladık zaten. ne kaldı geriye?

Bi sıkıntım yok esasen ama off bilmiyorum neyse ki sen tevafuk eseri öğrendin bana beddua edip beni internetten men edersen sevinirim

lalcim,
yazdım yazdım sonra tak net gitti.. baktım hiçbişey gönderememişim.
önemli bölgelerde sonuç % 100 ama üst bacaklarda % 60-70 çünkü sarı tüylerde alexandrite çok başarılı değil.
zaten beni de uyarmışlardı.
ama kalan kısmı da rahatsız etmiyor denize havuza girebilir durumdayım..
4 seans yetti bana ama 8 seans gidip sonuç alamayanı da duydum..

elo,
içinde sıkıntı varsa dua et, aç netten oku hatta..
ben içimde sıkıntı olunca evdeysem hemen abdest alır namaz kılarım..

Son düzenleme:
ya kirecli su mu, az su icmekten mi yoksa grip olcam ondan mi bilmiyorum ama deli bi bas agrim var...

suan burada grip salgini... direk yorgunluk ve bas agrisi yapiyormus, korktum...

offf toplantida henuz ertelenmedi... adama söyleyecek hicbiseyim yok.. tirsiyorum resmen...

bizim deli dolu bi tanidik var, bi gün alel acele cagirdi, size bi süprizim var... neyse kardesimle gittik, meger kendi gittigi lazer yerinden bize randevu almis, ilk seansi yaptik, habersiz nesiz... koltuk alti bölgesi... seansi 150 tl idi sanirim. o vermis.. ilki benden sonrasini sen öde takilinca yardimci olurum demez mi? kac seans 5-10 arasi. yuh dedim... sanirim onun derdi adam bulup indirim almakti.. bize de emri vaki yaptirdi... yoook dedim biz gitmeyiz...

annem hele öyle bi sinirlendi ki...

ama simdi gitmek lazim... evlenmeden önce bende kurtulmak istiyorum...

arkadaşlaırmın hepsi gitti bir ben gitmedim lazere

hala eski usul kasıyorum ağdayla

neden canım bu kadar tatlı :44:

zencefilli bal tavsiye ediyorum gizem..
bol bol c vitamini..
bol bol da sıvı tüket.. yeşil çay ıhlamur adaçayı gibi..
ben bu şekilde bu sene yatağa düşmedim çok şükür..

cok tüylenme varmiydi sende daha önce yoksa zaten azmiydi(cevaplamak zorunda degilsin umarim yanlis anlamazsin)

üst bacak cok önemli degil...sari oluyor zaten...koltuk alti, alt bacak ve bikini bölgesi önemli olan....

peki zarari var mi biliyormusun?

bi agri kesici alsan canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…