Dert yok, Sohbet var.... :)

yanimda agri kesici yok malesef... sabah alcaktim yanima, unutmusum (

arkadaşlaırmın hepsi gitti bir ben gitmedim lazere

hala eski usul kasıyorum ağdayla

neden canım bu kadar tatlı :44:

lazer ağdadan daha çok acıtmıyor ki??
hiç acımıyor diyemem ama, ağdadan çok değil..

ben kocamın yanında kaşımı bile alamam ki ağda için fırsat kollamak hiç bana göre değil..
hiç kıl tüy muhabbeti olmuyor aramızda.. ohh miss..

eczane var.. az daha dayanmaya calisayim.. olmazsa alirim bir agri kesici.. sen gecenlerde bisey önermistin zaten... neydi :)) bulamadim yazdigim not kagidini

ibuprofen di canim...onu recetesiz veriyorlar...yada paracetomol...ama ben ibu yu tavsiye ederim

ben ayda bir kuaföre gidiyorum, komple, çıkıyor aradan

ağda benim canımı sıkmıyor. bikini bölgesi de fazla acımıyor (kuaförüm maharetli bi kadın sanırım)

lazer yaptıran herkes, "ayh öldüm bittim, hele o kemiğe yakın yerler, aman allahımm" falan diye anlatıyor.. korkularım yersiz mi yoksa? ben de isterim komple kökten bir kurtuluş

ay laaall, konu gittikçe iğrençleşiyor.. ama merakını gidereyim.. çoktu. hem de çok çok..

türkiyede kuzenimle bi agdaciya gittim...ilk defa agda yöntemini uygulayacaktim....kadin ben birakin dayanamiyorum dedikce devam etti...sinir oldum...ilk ve sondu zaten o gidisim....

lazer cok fazla acimiyor bence...

ay laaall, konu gittikçe iğrençleşiyor.. ama merakını gidereyim.. çoktu. hem de çok çok..

özür dilerim:26:

meraktan daha cok etki yönünü merak etmistim

tamam sustum

Merhaba hanımlar bende uzun zamandır lazer yaptırıyorum. Uzun zamandır olmasının sebebi salon değişikliği ve kızıp ara vermem. Bu yüzden öncelikle lazer epilasyon yaptıracağınız merkezi çok iyi seçmelisiniz. Ücreti bitiş garantili hepsini peşin ödemeyin. Ben ödedim Anadolu Yakasındayken Avrupa Yakasına taşındılar gidemedim bir süre ara vermiştim. Şimdi ki gittiğim yerden çok memnunum. Özel bölge ve kol altında 2-3 tane kaldı. Tamamen yok olmuyormuş zaten. Tek tük kaldığında seansa 2 ayda bir gidiyorsanız 3-4 ayda bir gidilebilir. Acı konusuna gelince yaparken hassas bölgelerde oluyor. İşlemden sonra 2-3 saat sürüyor ama sonrası çok rahat. Tavsiye ederim.

di mi asudecim?
daha derin mevzulara dalıp entellektüel seviyemizin bu olmadığını gösterelim cümle aleme.. ( ! )
siyasetin dinin konuşulmasının yasak olduğu bir forumda nerelere dalabiliriz bilemiyorum ama..
akademik bakış açılarımızla mevzuları ele alabileceğimizden hiç şüphem yok..

biz hanımlar (bu tabiri hep kullanmak istemiştim, bugüne kısmetmiş) bu kıl tüy meseleri açıldığında, kapatmak bilmeyiz, gittikçe de mahremiyeti daha çok açarız falan.. senin uyarınla fark ettim ki, o sınıra yaklaşmışız

diğer konuya gelince, ebet kedişim bu kadar kısıtlamanın arasında bu kadar akış olması bile muzice kabilinden bişe

toplumda en saygın konumda olduklarını bile söyleyenler etik değerleri bırakıp,
bazı şeyleri ifşa ediyorsa vay anam halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…