Dert yok, Sohbet var.... :)

egoların yarışır hale geldiği, samimiyetin kalmadığı,
her sözde kötü niyet aranan bir topik olduysa burası ben bir süre gelemeyeceğim..

hoşçakalın..

ya kedicik lütfen...bilseydim hic sormazdim ya...böyle bi duruma sebebiyet vermek asla istemezdim...hay dilimi esek arisi soksaydi

egoların yarışır hale geldiği, samimiyetin kalmadığı,
her sözde kötü niyet aranan bir topik olduysa burası ben bir süre gelemeyeceğim..

hoşçakalın..

Hicbir tartışmaya dahil olmamaya çalıştım. Topik sahibi olmak bir ayrıcalık gerektirmiyor ama tarafsız olmak sulh acısından en iyisi diye düşündüm. Hani vardır ya imam böyle yaparsa cemaat ne yapmaz? Csi ile asude meselesine, topiğe gelen yabancı absürt insanlara, senin kolbastı muhabbetine hicbir zaman kişisel yorum katamadım. Bile isteye katmadım.

Yaşananlara farklı farklı pencerelerden bakmak gerekir diye düşünüyorum. Zor zamanlar geçirdik. Son günlerde de diken üstündeyiz. Birey bazında zor insanlarız zaten. Hepimiz mükemmeliz, hepimiz zekiyiz, KK nın en müstesna üyeleriyiz profili çizmedik biz. Bizler şahsına münhasır üyeleriz. Ben bütün sivri yanlarımı törpülemek durumunda kaldım sırf şu topiği açtım diye....

Son günlerde talihsiz yorumlar yazdın kabul et. Ama üstüne üstüne gittin, kusura bakmayın demedin. Kendince durumu özetleyip, özür diledin ama gönül alamadın, belki de isteyerek yapmadın.

Samimiyetimden kimsenin şüphesi olmasın. İğneyi kendime; çuvaldızı size batırmıyorum. Ben de en az sizler kadar hatalıyım ve çok sıkıldım sürekli arabulucu rolü üstlenmekten. Güzel günler hatrına hep birbirimizi tolere ettik. Ama demek ki dolduk artık. Sen ben öteki... Hepimizin tahammül sınırları azaldı. Yanlış anlaşılmaya müsait cümleler kurduk.

Şahsını dışarda bırakarak konuşuyorum; istemeyen gelmesin artık topiğe, az çok birbirimizi biliyoruz artık; maille/telefonlar/sosyal paylaşım siteleri vasıtasıyla bir şekilde arkadaşlığımıza kaldığımız yerden devam ederiz.

Ben çok sıkıldım. Topiğe girip yazasım gelmiyor artık. Hayatımızın merkezine koymuşuz topiği. Ama olmadı. Ufacık kıvılcımlar yaktı attı hepimizi.

Tekrarlıyorum; istemeyen gelmesin. Buraya senin yazdığın gibi yazsın ki biz de merak etmeyelim; güzel günlerin hatrına bunu birbirimize borçluyuz.

ögle olmak üzere... ben su pek sevgili hocacigima sözverdigim seyleri yapmaya baslayayim..

öpüyorum...

görüsürüss sonra.

Elmayra;

cideende herkes diken üzerinde,bazen laflarımız nereye gittiğini düşünmeden yazdığımızda çoktur.Sanırım biraz cıvkını çıkarttık diye düşünüyorum tabi bu benim fikrim.

Elmayra;

cideende herkes diken üzerinde,bazen laflarımız nereye gittiğini düşünmeden yazdığımızda çoktur.Sanırım biraz cıvkını çıkarttık diye düşünüyorum tabi bu benim fikrim.

Evet cnm. Lafın nereye gittiğini bilmeden konuşuyoruz. Belki normal zamanlarda olsa gülüp geceriz ama hassas günlerdeyiz ve altında bişiler arıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…