Dert yok, Sohbet var.... :)

Evet cnm. Lafın nereye gittiğini bilmeden konuşuyoruz. Belki normal zamanlarda olsa gülüp geceriz ama hassas günlerdeyiz ve altında bişiler arıyoruz

birde yazarak yanlış anlaşılmalar çok oluyor,smileyler de yetmiyor çoğu zaman...

yüzyüze konuşmanın olmadığı yerlerde çok tabi bu durumlar...

altında bir şeyler var...
bunu sende, bende kendi yazdığını alıntılayanda, diğerleri de biliyor.
keşke hassas olsak...
insan istemeden gönül kırarsa karşısındakinin hassasiyetini baz alamayarak,
birşeyler yapar..hemde hemen..
ama kasıtlıysa birşeyler..
karşısındakine salak muamelesi yapar..
tam tersi savunma mekanizmasıyla çıkar..
1+1=2

Evet cnm. Lafın nereye gittiğini bilmeden konuşuyoruz. Belki normal zamanlarda olsa gülüp geceriz ama hassas günlerdeyiz ve altında bişiler arıyoruz

birde yazarak yanlış anlaşılmalar çok oluyor,smileyler de yetmiyor çoğu zaman...

yüzyüze konuşmanın olmadığı yerlerde çok tabi bu durumlar...

İvet, sen beni hep yanlış anlıyorsun mesela ama ben seni bi kez olsun yanlış anladım mı bebeyimmmmmmmmm

Gelsin de yazar muhakkak. Ben onun adına ne diyeyim ki şimdi

Belki yaprak dökümü çok olacak, belki topik çok sessiz kalacak ama kalanlarda birbirine yetecek düşüncesindeyim.
Aksi takdirde daha çok kırılmalar yaşanacak.

topicimizde ufak tefek tartismalar yasandiginda kendimi olabildigince geri cektim...kendi fikirlerimin olmamasindan veya bunlari savunamayacagim sebebiyle degil ama...hassas anlarda cogu insan bir cok seyi yanlis anlamaya megilli oluyor tipki simdiki gibi...sonucta yazi dili de bir cok seyi yanlis aktarmaya veya yanlis anlamaya yetiyor....

biliyorum...
başka bir kriz anında insan en yakınlarıyla bile sürtüşebiliyor..
bunda da mı görmüyor diye..

bak işte bu bir yanlış anlamadır..
ve hemen müdahale edilir..

İstediğin icin yazmadım zaten. Arkadaşım olduğun icin yorumladım

lal, sen cep telefonu tarifi olarak ne kullaniyorsun?? ben O2 kullaniyorum epeydir ama cok tuzlu gelmeye basladi?? turkcell avrupa iyi gözüküyor ama emin degilim.. bir bilgin var mi??

biliyorum...
başka bir kriz anında insan en yakınlarıyla bile sürtüşebiliyor..
bunda da mı görmüyor diye..

bak işte bu bir yanlış anlamadır..
ve hemen müdahale edilir..

Belki görüyordur ama atıyordur biryere.

Hemen müdahale ettiğin iyi oldu yoksa lala ile po nun resmini koyup adını yapıştıracaktım üstüne

beni kimse yanlış anlamasın...

değil sadece bu topice,ara ara da yazsam bdv'ye de yazdığımda kelimelerimi seçmeye çalışıyorum hep..

ama şunu da söyemek isterim ayrıca;buraya yazan,müdavim olarak adlandırabileceğimiz herkesin ayrı bir yeri var bence...

gönül ister ki kırılmalar hiç olmasın...

Son düzenleme:
az önce 78 doğumlu bir adam 18 katlı binanıon yangın merdiveninden kendini attı...
aşşağıda boylu boyunca gömleği kravatıyla yatıyor...
içim şişti içim...
bu benim gördüğüm 2. intihar bu binada...
Allahım kimseye taşıyamayacağını vermezmiş ama taşıyamadı demek ki...

lal, sen cep telefonu tarifi olarak ne kullaniyorsun?? ben O2 kullaniyorum epeydir ama cok tuzlu gelmeye basladi?? turkcell avrupa iyi gözüküyor ama emin degilim.. bir bilgin var mi??

ben o2 kullaniyorum....sen hangi tarifedesin? ve en cok nereyi ariyorsun?

turkcell avrupayi bilmiyorum malesef

offf çok kötü oldum.

Ne sıkıntısı vardı acaba, canına kıyacak kadar hemde..

kimse istemiyor kırılmaları ama ip artık koptu illa ki biryerlerde oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…