kafam hiç de dinç değil,ama belki böylesi daha iyidir
Gnydın.
.
.
.
.
günaydınlar efem...
günaydin herkese
günaydınnnn
Sabahın bu soğunda dışarda hava -9,5 akciğer filmi çektirmeye gittim oradan solunum testi için göğüs hast. çıktım. Adam ağzıma kocaman bir şey dayadı derin bir nefes al sonuna kadar üfle dedi. Derin nefes alıyorum ama üfleyemiyorum rezil oldum sırada bekleyen üfleyip çıkıyor adam benle 10 dk uğraştı sinir oldu bana ama sesini çıkaramadı
günaydınlar..
bir kaç işim var geleceeeemn.
merak etmeyin
özellikle de elmayram merak etmesin
Sabahın bu soğunda dışarda hava -9,5 akciğer filmi çektirmeye gittim oradan solunum testi için göğüs hast. çıktım. Adam ağzıma kocaman bir şey dayadı derin bir nefes al sonuna kadar üfle dedi. Derin nefes alıyorum ama üfleyemiyorum rezil oldum sırada bekleyen üfleyip çıkıyor adam benle 10 dk uğraştı sinir oldu bana ama sesini çıkaramadı
iş yeri olunca günü gününü tutmuyor canım aklım burada çok kaldı ama
kasma kendini...düsünmemeye calis...biliyorum bunu yasayan bilir ama karnisina yerlesecek bebek icin yapmaya calis...kendini oyalayacak birseyler bul....
günaydınlar..
bir kaç işim var geleceeeemn.
merak etmeyin
özellikle de elmayram merak etmesin
Benim bir sorunum var ama nasıl çözeceğimi bilemiyorum
Sorun Tuna bu aralar beni mahvediyor aslında evde ona yetmiyoruz hareketli bir çocuk iki yaşında beraber gidebileceğimiz bir aktivite bulmak istiyorum ama bu yaşlarda ne yapılır ki
Dayak yemiş gibi hissediyorum yaa, cok soğuk ellerim ısınmadı halen taha
Karamel ile Csi sana yardımcı olur diye düşünüyorum, kursa falan mı yazdırsan acaba :S
Benim bir sorunum var ama nasıl çözeceğimi bilemiyorum
Sorun Tuna bu aralar beni mahvediyor aslında evde ona yetmiyoruz hareketli bir çocuk iki yaşında beraber gidebileceğimiz bir aktivite bulmak istiyorum ama bu yaşlarda ne yapılır ki
hem el hem ayaklarım,buuzzzzzzzzz
ufo ayak ısıtıcısı isticem patrondan,iş verimim düşüyor al dicem
valla öneri bekliyorum kızlar
Ben odamın kapısını kapatabilsem ısınıcam da :S kapatamıyorum maalesef.
Ayak ısıtıcılar var ya onlardan aldır nore ya, insanının ayağı ısınınca gerisi kolay
İnan hicbir fikrim yok, hani klasik bale falan geliyor aklıma
klasik bale mikız daha iki yaşında
aslında salsa da olabilir
eloş haklı canım sana "anne" ler daha iyi yardımcı olur..
Ben odamın kapısını kapatabilsem ısınıcam da :S kapatamıyorum maalesef.
Ayak ısıtıcılar var ya onlardan aldır nore ya, insanının ayağı ısınınca gerisi kolay
İnan hicbir fikrim yok, hani klasik bale falan geliyor aklıma
sen de aday adayısın ne var...
bunca kişi inanıyor olm anne olacağına... ama önce sen inan kuzum...
bayan çok bilmiş...klasik bale 3,5-4 yaşından sonra...
sorduk biliiriz herılt...
Günaydın,
Dün ortam gergin olduğu için son durumlar hakkında birşey yazmak istemedim.
Ben de buradaki birçok müdavim gibi topicin geldiği durumdan memnun değilim.
Biz, BDV'de enerjisini atan bir grup insandık. Toplandık, bir topic açtık.. Topicte vaktimizi şenlendirmeye başladık..
Birgün birşeyler oldu ve bu sinerjinin sonu geldi.
Artık topic bizim için gerginliğini atma değil; bizatihi germe mecrası oldu. Bu, hiçbirimizimin arzu edeceği, içinde bulunmaktan memnun olacağı birşey değil..
Gelinen noktada bir parça da benim yaşattığım olumsuz durumların etkisi vardır.
Kendi adıma, bu konuda elimden gelen herşeyi yaptığımı düşünüyorum.
Kırılan vazo mevzusu.. Eski pürüzsüzlüğüne ulaşması asla beklenemezdi vazonun; ama kullanılacak bir kıvama getirilme umudu vardı. Denemeye, emek vermeye değerdi. Denedim.
Olsaydı, çok güzel olurdu. Olmadı.
Denemeseydim aklımda hep "acaba"lar olurdu.
Şimdi sadece "keşke"ler var.
Ki keşkeli cümleler yenilginin peşin kabulüdür..
Veda etmeyeceğim. Hepimiz aynı platformdayız. Birbirimizi illa ki görürüz, dilersek de yine görüşürüz..
Selamlar..
Yanlış yazdım len :d klasik bir fikir olarak bale demek istedim ahahahha
yönlendir dranası
kelin ilacı mevzusu...
bişey yapamazsın dranascım...belki oyun gruplarına dahil edebilersin okaaa...
yaşı küçük...
3 yaş sonrası cimnastik:..
4 gibi bale...
sonra geri kalan herşey...yüzme müzik vs...
şu an alışveriş merkezleri oyun alanları ve oyun grubu dışında yapacak bişii yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?