Dert yok, Sohbet var.... :)

Ben dün hani gitmek isteyen gitsin artık demiştim ya; kimsenin şahsına yazmadım onu. Zorlama birlikteliklerimiz bizi germeye başladı, kimse kimseye gönül koymasın demek istemiştim.

o zaman komşu kızıyla idare edecek yan komşunun kızı var tüm gün onlardan çıkmıyor
Allahtan annesi anlayışlı kapılarına gidiyor emine diye bağırıyor annesi hafif aralık kapıyı açıyor bizimki eliyle kapıyı itip içeri dalıyor

günaydin....

güzeldik... gecmiste kaldik...

ben isime yogunlasayim, düsünmemek en iyisi...

öpüyorum..

Son düzenleme:
günaydin....

güzeldik... gecmiste kaldik...

ben isime yogunlasayim, düsünmemek en iyisi...

öpüyorum..

gizmo ya bana dün tarife sormustun ya

birde türk telekom mobile i arastir

reklamlarda ya dakikasi 5 ct e yada 20 € ayda sinirsiz diyor ama nereye oldugunu bilmiyorum yurt disi olabilir

evet ayak ısınınca kolay,acaba panduflarımı mı getirsem diyorum galoş geçirip

sen de aday adayısın ne var...
bunca kişi inanıyor olm anne olacağına... ama önce sen inan kuzum...

bayan çok bilmiş...klasik bale 3,5-4 yaşından sonra...
sorduk biliiriz herılt...

müdürüm beni kalbimden vurdun

Kızım olursa onu altı aylıkken ça ça ya yazdırıcam Ya da asena ile 3 derste oryantele kaydettiricem

neden şaşırmadım acaba

Ben dün hani gitmek isteyen gitsin artık demiştim ya; kimsenin şahsına yazmadım onu. Zorlama birlikteliklerimiz bizi germeye başladı, kimse kimseye gönül koymasın demek istemiştim.

bu topicten gitsek bile burdayız sonuçta...

oyun merkezlerinde virüs kapacak diye korkuyorum kreşe gelince daha küçük konuşuyor ama ifade edecek durumda değil ya çocuğuma bir şey yaparlarsa diye korkuyorum

kızııımmmm..bizimki 6 aydır kreşte yaaa...
o hastalıkları evden ilk çıktığında kapacak zaten...
kreşte-anaokulunda-ilkokula vs...
bence de 3 gün filan gidebilir...çok değişiyorlar inan...

kızııımmmm..bizimki 6 aydır kreşte yaaa...
o hastalıkları evden ilk çıktığında kapacak zaten...
kreşte-anaokulunda-ilkokula vs...
bence de 3 gün filan gidebilir...çok değişiyorlar inan...

hımm tabi haklısın canım bu ara bir hasta oldu da malum 15 gün çektik ya korkuyorum ama illa ki hastalana hastalana büyüyecek sonuçta hepimiz öyle büyüdük
Aslında bir araştırma yapayım ben

reklamlarda ya dakikasi 5 ct e yada 20 € ayda sinirsiz diyor ama nereye oldugunu bilmiyorum yurt disi olabilir

canim cok sagol.. arastirdim iyi gibi ama sanirim 30 mart a kadar öyle

o2 startet Prepaid-Tarif mit Türk Telekom ohne Roaming

sen de bi göz atabilir misin hizlica....

30 marttan sonra 15 cent olacakmis dakikasi.. iyi tarafi roaming yok (tr.deyken farkli ücretlendirme) ama bu benim icin cok da önemli degil, benim zaten tr.de kullandigim bi hattin var bir de sadece 10 günlügüne gidiyorum, o sürede kapatirim. maili telefondan daha cok kullanirim.

yani 30 marta kadar iyi de sonra uzatirlar mi uzatmazlar mi bilmiyorum...

canim cok sagol.. arastirdim iyi gibi ama sanirim 30 mart a kadar öyle

o2 startet Prepaid-Tarif mit Türk Telekom ohne Roaming

sen de bi göz atabilir misin hizlica....

30 marttan sonra 15 cent olacakmis dakikasi.. iyi tarafi roaming yok (tr.deyken farkli ücretlendirme) ama bu benim icin cok da önemli degil, benim zaten tr.de kullandigim bi hattin var bir de sadece 10 günlügüne gidiyorum, o sürede kapatirim. maili telefondan daha cok kullanirim.

yani 30 marta kadar iyi de sonra uzatirlar mi uzatmazlar mi bilmiyorum...

benle bizim evde buluş da sen noreyle rüyanda buluşursun...
zuhahahahaaaaaa...

İki gündür bana laf sokuyosun farketmedim sanma, gidişim suskun olmuştuuu amaaaaaaaaaaaaa dönüşüm muhteşemmmmmmmm olacakkkkkkkkkkkkk.

Lan heryer kar buz, nasıl geleyim ben allahın dağına

Siz de bizim gibi erişilebilir yerlerde otursanız gidiiiiiiiiiiiip geliriiiiz

QUOTE=eLmayRa_;22727353]Çizmenin üstüne giyersin

Küçük asena ve annesi olucaz

Evet, rüyalarda buluşuruz gibi oldu [/QUOTE]

görüntü çirkin olur ama ayakım sıcak

benle bizim evde buluş da sen noreyle rüyanda buluşursun...
zuhahahahaaaaaa...

belli olmaz müdürüm,hamfendi gelecek güya bu tarafa

ama sonunda deiğin gibi olcak galiba,rüyalardaaa buluşuruz bu şarkıylaa kavuşuruuzzzz

oyun merkezlerinde virüs kapacak diye korkuyorum kreşe gelince daha küçük konuşuyor ama ifade edecek durumda değil ya çocuğuma bir şey yaparlarsa diye korkuyorum

dRANAS ÇOCUĞU CAM FANUSTAMI YETİŞTİRİYORSUN. TABİ Kİ HASTALANACAK,HASTALANMAZSA BAĞIŞIKLIK OLMAZ.BNİM OĞLUM KONUŞMUYOR DİYE GÖNDERDİM KREŞE ŞİMDİ ŞAKIR ŞAKIR.

görüntü çirkin olur ama ayakım sıcak
belli olmaz müdürüm,hamfendi gelecek güya bu tarafa

ama sonunda deiğin gibi olcak galiba,rüyalardaaa buluşuruz bu şarkıylaa kavuşuruuzzzz

Şu kar bi kalksın ortalıktan o zaman göstericem ben sana

bir de 100 flat ve 300 flat secenekleri var, bunlar iyi gözüküyor da ne zaman bitecekleri belli degil...

eger bunun bitme gibi bir durumu yoksa bu daha iyidir.. cünkü eminim o2 nun erisim agi tirkcell avrupadan daha iyidir.. de simdiye kadar o2 dan epey bi kazik yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…