Dert yok, Sohbet var.... :)

Benim kantarın da kolestrolü çıkardı çok et yediği için ben cevizi suda ısaltıp bekletirdim onun suyunu zorla içirirdim

beğen butonu kalkınca alıntılamak farz oldu.

bülbüller gibi şakıyorsunuz yine..

meğer muhtarımın halkında nice şairler, nice şarkıcılar varmış

takvimde gördüm,yazayım dedim...

sevmem kibirli insan,laf aramızda eloşuda bu yüzden pek sevmem aslında

nolamazzzzzzzzz sırtımdan pıcaklandım :104:

Ne dedim ki ben ne anladın ya da

bu arada dün hastanede yine 2 kadınla konuştum

bir tanesinin 2 çocuğu varmış 3.ye uğraşıyormuş ve onda da benim gibi çikolata kisti varmış..

diğerininse benim gibi hiç çocuku yokmuş...

insan kendi kendine olunca bunu yaşayan sadece kendisiymiş sanıyor ama ne kadar çok insan var evlat sahibi olmaya çalışan...

ürkecek ne var bunda deli dumrul??

günaydın bombacım

Günaydınnnnn şekercimmmm

günaydinlar hanim abla

ben pek anlamam böyle seylerden o yüzden güyya dedim canim

yok canim ne ise yarayacak...

kizlar bu arada kendimi acayip zihinde hissediyorum dün aksam saat 8,30 da uyumusum sabah 7 ye kadar

Günaydın lalcim eşinede geçmiş osun kolestrol yüksek çıkmışşş gene onun sonuçu iyiymiş benşm 341 çıktı ilaçla düşürüyorumm

Benim kantarın da kolestrolü çıkardı çok et yediği için ben cevizi suda ısaltıp bekletirdim onun suyunu zorla içirirdim

Ceviz iyi düşürüyor kolestrolü

Günaydın lalcim eşinede geçmiş osun kolestrol yüksek çıkmışşş gene onun sonuçu iyiymiş benşm 341 çıktı ilaçla düşürüyorumm

Ceviz iyi düşürüyor kolestrolü

tsk ederim hanim abla...senin de baya yüksekmis ne yiyorsun o kadar?

cevizin kendisi mi yoksa dranasin dedigi gibi suyu mu?

@ dranas

senin saclar ne oldu bu arada?

boyattin mi sariya?

yooo benim saçlarım zaten kül sarısı ne gerek var hayatımda bir kere saç boyattım bir daha boyatmam
Ceviz kolestrolü düşürür benim eniştem sağlıkçı o cevizi suda bekletip suyunu içer de ondan gördüm de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…