Dert yok, Sohbet var.... :)

evet boya gercekten cok yipratiyor saci ama bi kere boyattiysan zaten geri dönüs yok yani eski halini almiyor....kücük yasta bi heves boyattim...

ya hani sacini ilk kestirdiginde sana tavsiye edilmisti ya o yüzden dedim...

tamam bende kocise tikacam cevizi tikacam cevizi

kolestrol birazda aileden gelen bir şey çok dikkat etsen bile kolestrolün çıkabilir yani vücut kendi yapabilir

günaydın hanımım

Gümaydınnnnnn canımmm

tsk ederim hanim abla...senin de baya yüksekmis ne yiyorsun o kadar?

cevizin kendisi mi yoksa dranasin dedigi gibi suyu mu?

Yemeden çıkıyor benim çok iştahlı değilimdir ailede de var ama,arada yükselip düşürüyorum ,

Et bile yemem düşün yanii sigara içiyorum ya oda yapıyor birazz,benimkinin kötüsü yüksek çıkıyor heppp raporlu ilaç kulllanıyorum şimdiii

Suyun içine cevizi at akşamdan sabaha kadar bekletttt annnem ceviz yuuşayınca zarınıda soyuyur yiyor sonra suyunuda içiyorr

günaydinnn.... nasilsiniz???

lal, gecmis olsun... beyine öyle cok yagli tuzlu yemekler yapma... :))

noree, güzel bir haber bu... insallah yine iyi haberler alirsin...

esim cok istahli yer yemegin yaninda mutlaka tatli birsey olmasi gerekir bal gibi recel gibi böyle de bir tuhaf aliskanligi var...

tsk ederim canim...ben yemeklerimi cogu zaman tereyagiyla yaparim...bundan vazgecmem gerekiyor...cerezden de uzak durmasi gerekyior, yagli et den vs.

Sana birileriyle konuşmayı yasaklamıştım dimi ben Neyse ki iyi hikayeler dinlemişsin.

simdi de topu bana mi atiyosun?

İvet

dedektif gecıt (gadget olarak yazılır) mıydı o

Evet oooo

Dikkat edecek yediklerine özellikle et olayına kısıtlama getir bencee

et i ben pek sevmem...sadece yemeklere katarim kusbasi halinde....bundan sonra o da yok...

@ nore: moralini yüksek tutman icin söyle de ne gerekiyorsa yapalim....

bu bebegi cok istiyorsun degilmi? kendini düsünmüyorsan bebegini düsün ona bi sans ver sürekli umutsuz olma...

bu umutsuzluktan vazgectiginde bebegine kavusacaksin inan bana....

Ya ben cidden alınganımdır hatta etrafımdakiler bu durumuma çok bozulurlar

Değildin, ama dikkat edelim bundan sonra yazdıklarımıza

dimi yaaa,ben bazen özelle burayı karıştırıyorum...tühhh okumaz inşallah eloş

Neyse okudum artık, testeremi biliyorum bi tarafını kör bıraktım doğrıcam

Günaydın gizmo

evet yaaa.. biz bile daha umutluyuz daha heyecanliyiz... sen moralini yüksek tut... Hayirli, tontis, ay yüzlü, bi oglusun bi de kizin olacak senin....

Değildin, ama dikkat edelim bundan sonra yazdıklarımıza

Neyse okudum artık, testeremi biliyorum bi tarafını kör bıraktım doğrıcam

Günaydın gizmo

günaydin muhtar...

bugün bf.nin coook mühim bir sinavi bar.. cok heyecanliyim... cok panigim... insallah iyi gecer... verir sinavi...

günaydin muhtar...

bugün bf.nin coook mühim bir sinavi bar.. cok heyecanliyim... cok panigim... insallah iyi gecer... verir sinavi...

Dualarımız onunla Sen niye panikliosun bee, okb olma yolunda emin adımlar

hain köfte seni

evet yaaa.. biz bile daha umutluyuz daha heyecanliyiz... sen moralini yüksek tut... Hayirli, tontis, ay yüzlü, bi oglusun bi de kizin olacak senin....

norem sakin yanlis anlama biliyorum kolay degil senin icin ama biraz sabir diliyorum sana canim ondan sonra zaten Allahinda izniyle hersey yerini bulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…