Dert yok, Sohbet var.... :)

heyecan yok,heyecan yok...

bu arada pazartesi hiç uğramazsam topice bilin ki aşılama yapılmış evdeyim,kapişş

Yımırta istenilen büyüklüğe geldiyse aşılama mı oluyor? O işlem nasıl peki, zor mu

Yımırta istenilen büyüklüğe geldiyse aşılama mı oluyor? O işlem nasıl peki, zor mu

dün 17 mm idi,18 mm olması yeterli oluyor...dünde 200 ml'lik dozda iğne yaptım kendime...büyümüştür sanırım..

o masaya yaıyosun,spekülüm denilen o acımasız aletle rahmi açıp spermcikleri yolluyorlar

zor değil diyorlar ama o alet çok iğrenç :18:

Evet o alet iyrenccccccc sonuc güzel olacak yewrum öyle bakalım olaya, aşılama yaptıktan sonra ne zaman tutyor peki? Ne zmn belli olacak

Evet o alet iyrenccccccc sonuc güzel olacak yewrum öyle bakalım olaya, aşılama yaptıktan sonra ne zaman tutyor peki? Ne zmn belli olacak

evet sonunun iyi olması dileğiyle ve umuduyla buna da katlanacağım..

aşılamadan 15 gün sonra adetin gelmemesi lazım,gelmezse test yapılacak...

evet sonunun iyi olması dileğiyle ve umuduyla buna da katlanacağım..

aşılamadan 15 gün sonra adetin gelmemesi lazım,gelmezse test yapılacak...

Allah yardımcın olsun cnm bnm

İyi akşamlar, iyi tatiller kızlarr

soldan ilk sen,

ikincisi pata,

diğer üçü belli zaten

elmayra..

iki saat sonra burdayım...

pata gelirse beni dürtün

Pata seni dürttü
Geri dürt
:)

sağol canım....allah'tan hayırlısı...ama ikiz olsa sevinirim sanırım

Allah yardımcın olsun canım. Onun acısını katlanılabilir kılacak bir amacın var ne de olsa.
Acı çekerken bunu düşün. Sonunda kavuşacağını.
Ben inanıyorum sen çok kısa bir süre sonra bu güzel haberi paylaşacaksın bizimle.
Gerçekten...
Allah'ın izniyle kutlama yapıcaz...

İyi akşamlar, iyi tatiller kızlarr

Güle güle muhtarım. Güzel dinlen, aşk tazele öyle gel P.tesi.
Hadi bakalım...

noreee... iyi aksamlar.. iyi tatiller... insallah güzel haberlerle geleceksin sali günü :))

muharim sana da iyi aksamlar.

cok fena telefonda sudoku oynamaya sardim... zor level da 6 dk.da bitirebildim en son... online yarismada %60 indan iyi... kalan %40 lik kesimi merak ettim cok fena... ayni anda kac rakam birden girebiliyorlar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…