Dert yok, Sohbet var.... :)

aaaaa ben 4000. mesajimi davullarla zurnalarla yolliyacaktim... unutmusum.. üzerinden 68 mesaj gecmis (

Gizem'im Lal'im Sweet'im ve Caramel'im
Huzurlarınızdan çekilmeden önce hepinize iyi tatiller diliyor, yanaklarınızdan öpüyorum.
Ne enteresan bir mesaj oldu bu.
Sanki içimde Yılmaz Morgül belirdi birden
Hoşçakalınnn

güle güleee

iyi haftasonlari... morgül pata :)

Bu arada Gizem'cim ikimiz için aldığım sushi fırsatını dün yemiş olmamdan ötürü bedenimi terketmiş bulunmakta
Ya çok üzgünüm ama çok güzeldi dayanamadım

patam bende sana ve topic sakinlerine güzel bir hafta sonu diliyorum pazartesi görüsmek dilegiyle

hoscakalin

Bu arada Gizem'cim ikimiz için aldığım sushi fırsatını dün yemiş olmamdan ötürü bedenimi terketmiş bulunmakta
Ya çok üzgünüm ama çok güzeldi dayanamadım

canin sagolsun canim... birdahaki bahara...

sen buraya gelirsin belkim, burada yeriz, ya da caponyaya gideriz oricinali icün :))sen canimsan, canin sag olacaksa, ben de sag oluyorum... ay ne güzel :))

Son düzenleme:
patam bende sana ve topic sakinlerine güzel bir hafta sonu diliyorum pazartesi görüsmek dilegiyle

hoscakalin

Görüşürüzzz.. Sen de hoşçakal canım...

canin sagolsun canim... birdahaki bahara...

sen buraya gelirsin belkim, burada yeriz, ya da caponyaya gideriz oricinali icün :))sen canimsan, canin sag olacaksa, ben de sag oluyorum... ay ne güzel :))

O iş yaş be gülüm. Burdan karşı yakaya zor geçebilen biri olarak :))

Bu sefer gidiyorum.
Öpüyorum Gizem'cim.
Hafta başı görüşmek üzere...

Sürekli Olarak Şirket İçi Aktivite Organize Eden Ofis Çalışanı, Bütün Şirketin Kendisinden Nefret Ettiğini Hala Fark Edebilmiş Değil

Faaliyetlerini Ankara ......'da sürdüren .....'de yaklaşık 8 ay önce işe başlayan ...... (27.5), İlk günlerdeki yabancılığını üzerinden atmasının ardından hızla giriştiği ofis içi aktivite organizasyonu çabalarıyla, kısa sürede şirketin en sevilen !!! elemanı olmayı başardı. Biraz da iş hayatında yeni olmanın getirdiği hevesle sürekli olarak fasıl, piknik, halı saha, bowling, paintball gibi etkinlikler düzenleme çabalarına giren genç calisan, ofiste kendisine karşı yükselen haklı nefretin ise henüz farkına varabilmiş değil.

Organizasyona doydular
....'de .... olarak işe başlayan M.E (muhtar elmayra)'in bitmek bilmeyen şirket içi aktivite düzenleme hevesi, iş arkadaşlarını isyan noktasına getirdi. Günde yaklaşık 10 saati beraber geçirdikleri mesai arkadaşlarıyla bir de mesai dışında görüşmek zorunda kaldıkları yetmiyormuş gibi; fasıldır, bowling'dir derken üstüne bir sürü de masrafa girmekten artık çok sıkıldıklarını belirten ..... çalışanları, genç calisan hakkında oldukça ağır ifadeler kullandılar.

"Ne dediysek anlamadı"

Çok mecbur kalmadıkça zaten iş arkadaşlarıyla ofis dışında görüşmeye pek sıcak bakmadığını ifade eden, şirketin en eski çalışanlarından muhasebe müdürü C.A (51), "Aşağı yukarı her şirkette bir tane bunun gibi organizasyon heveslisi bulunur ama bu gerçekten bambaşka çıktı. Bir büyüğü olarak ben de birkaç defa uyardım kendisini, 'Evladım' dedim, 'bak' dedim, 'yeter artık her gün farklı bir planla gelme karşımıza, yorma artık bizi' dedim ama anlamadı. Eli dursa ayağı durmuyor. Biz daha ne olduğunu anlamadan, bir de gidip İ.K.'dakilerle konuşuyor, katılımı zorunlu hale getiriyor" yorumunu yaparken, tasarım bölümünde çalışan S.A (28) tepkisi ise daha sert oldu.

"İnşallah tez zamanda kovulur"

Son 3 aydır haftasonları nişanlısıyla doğru dürüst vakit geçiremediğini dile getiren S.A, "Yani artık bu arkadaşı görünce bile tüylerim diken diken oluyor" diyerek sözlerine başlarken, tam o sırada M.E'nin odaya girmesiyle açıklamalarına bir süre ara verdi. M.E odadan çıkarken sarf ettiği 'S. Abla çarşamba akşamı Bowling'e mutlaka bekliyoruz ha. Acaip makara olacak bu sefer, şahane bir mekan buldum.' şeklindeki sözlerinin ardından yüzü bembeyaz olan S.A, kendisini biraz toparladıktan sonra şöyle devam etti:

"Şeytan diyor al şu tel zımbayı geçir kafasına, hastanede yapsın organizasyonunu. Hala Bowling diyor adam yaa... Bakın ellerim nasıl titriyor, görüyorsunuz di mi? Genç yaşımda sinir hastası oldum bunun yüzünden... Artık ilk bir iki fasılda, alkolün de etkisiyle biraz eğleniyor gibi gözüktük diye mi böyle oldu bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda işten atılır da kurtuluruz. Adağım var, kovulduğu gün koç keseceğim şirketin önünde..."

"Hergün bir şeyler için para toplanıyor

M.E'nin sadece şirket dışındaki organizasyonlarda değil, şirket içinde de tepelerine kabus gibi çöktüğünün altını çizen B.C, "Hep mi böyleydi yoksa son zamanlarda iyice gözümüze mi batmaya başladı anlamadım fakat sanki her gün birinin doğumgünü var bu şirkette. O olmasa, birinin çocuğu doğuyor, falancanın nişanı, filancanın düğünü derken haraç keser gibi her gün masamıza dayanıp para topluyor bu" diyerek sözlerini noktaladı.

M.E'nin aktivite hevesi nedeniyle sıkıntılı günler geçiren ....'de bir sonraki organizasyonun gergin bekleyişi sürerken, muhasabeden M.Y'nin kızının ilk dişini çıkardığı haberi şirkette tansiyonun bir kez daha yükselmesine neden oldu.

Günaydın DYSV ailesi, kimse gelmemiş henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…