son durumlar nasil canim ex kocis ile?
İyi yapmışsın, ben atamam da kafasınakıyamam yazık ben terlik atayım kafasına telefon bende kalsın
Ben yemeğe gidiyorum, az dolaşıp gelicem, öpyrm sizi
İyi gibi canım. Alıştım galiba. Ama en ufak pürüzde tırnaklarımı çıkarıyorum. Bunu yapmamam lazım.
Tahammülüm kalmamış. Tatlı dile çabuk kanarım ben. Öyle sakinleştiriyor beni.
Yüzyüze her gün görüşemiyoruz ama gün içinde sık sık telefonla arar. Bana fırsat bırakmaz.
Mesajlar atar. Haftada 4 gün görüşüyoruz mutlaka. Sanırım bu gidişle Eylül'de yeni evimize çıkarız biz
Hayırlısıyla... Şimdi para biriktiriyoruz ikimiz de. Borçsuz evlenmek istiyorum ben.
Taşınma, yatak odası filan derken masraf olacak çünkü. Şimdiden altın alıp köşeye atıyoruz canım.
Yüzyüze her gün görüşemiyoruz ama gün içinde sık sık telefonla arar. Bana fırsat bırakmaz.
Mesajlar atar. Haftada 4 gün görüşüyoruz mutlaka. Sanırım bu gidişle Eylül'de yeni evimize çıkarız biz
Hayırlısıyla... Şimdi para biriktiriyoruz ikimiz de. Borçsuz evlenmek istiyorum ben.
Taşınma, yatak odası filan derken masraf olacak çünkü. Şimdiden altın alıp köşeye atıyoruz canım.
vayyy hadi bakalim hayirlisi olsun...gelistirmis kendini desene?
Valla canım bu son ayrılık onu çok yormuş gibi sahiden. "Ailemi geri istiyorum ve bu defa herşey çok daha güzel olacak" deyip duruyor.
Ama kazanana kadar klasik erkek cümleleridir bunlar. Zaman gösterecek artık, doğru mu yaptım hata mı...
Hayırlı olsun canım umarım ikinci baharı yaşarsınız
Tupperdan soğan saklama kabı aldım çok şık bir şey böyle soğan şeklinde
15 tl aldım yarım kalan soğanları içine atıyorum günlerce tap taze kalıyor
Kantar gördü bu ne böyle dedi soğan saklama diye pratikliğini anlattım
Bana verdiği cevap dranas allah aşkına soğanın kilosu 50 kuruş 10 yıl sonra kara geçersin dedi:26:
umarim yanildigin hissine hic bi zaman kapilmazsin...bu cok daha fazla can yakiyor cünkü...
insallah hersey diledigin gibi olur
Eğer evlendikten sonra değişir de beni pişman ederse and içtim burnundan fitil fitil getiririm.
İntikamım çok acı olur. Geçmişte almadıklarımın intikamı da aradan çıkar, oooh ferahlarım
Maddi manevi çöküntüye uğratırım, ağzını yüzünü daatırım onun
bi kadin bi erkekten ne kadar öc alabilir bilemiyorum...yada erkegin cok cani yanarmi? bu benim icin soru isaretidir
umarim kötüsü olmaz umarim akillanmistir...umarim cok mutlu olursun
Bana verdiği cevap dranas allah aşkına soğanın kilosu 50 kuruş 10 yıl sonra kara geçersin dedi:26:
Eğer evlendikten sonra değişir de beni pişman ederse and içtim burnundan fitil fitil getiririm.
İntikamım çok acı olur. Geçmişte almadıklarımın intikamı da aradan çıkar, oooh ferahlarım
Maddi manevi çöküntüye uğratırım, ağzını yüzünü daatırım onun
Umarım canım. Sağol ilgilendiğin için. Fazla düşünmemeye çalışıyorum ama detayların üzerinden geçmeden de yapamıyorum.
Yaşamadan anlaşılamayacak bir durum bu. Allah kimseyi bu ikilemde bırakmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?