Dert yok, Sohbet var.... :)

Ben yemeğe gidiyorum, az dolaşıp gelicem, öpyrm sizi

son durumlar nasil canim ex kocis ile?

İyi gibi canım. Alıştım galiba. Ama en ufak pürüzde tırnaklarımı çıkarıyorum. Bunu yapmamam lazım.
Tahammülüm kalmamış. Tatlı dile çabuk kanarım ben. Öyle sakinleştiriyor beni.

İyi yapmışsın, ben atamam da kafasına kıyamam yazık ben terlik atayım kafasına telefon bende kalsın

Aptal kafam. Zaten tavsiye etmiyorum

İyi gibi canım. Alıştım galiba. Ama en ufak pürüzde tırnaklarımı çıkarıyorum. Bunu yapmamam lazım.
Tahammülüm kalmamış. Tatlı dile çabuk kanarım ben. Öyle sakinleştiriyor beni.

insan malesef herseyi bir anda unutamiyor...

hergün görüsüyormusunuz simdi?

Yüzyüze her gün görüşemiyoruz ama gün içinde sık sık telefonla arar. Bana fırsat bırakmaz.
Mesajlar atar. Haftada 4 gün görüşüyoruz mutlaka. Sanırım bu gidişle Eylül'de yeni evimize çıkarız biz
Hayırlısıyla... Şimdi para biriktiriyoruz ikimiz de. Borçsuz evlenmek istiyorum ben.
Taşınma, yatak odası filan derken masraf olacak çünkü. Şimdiden altın alıp köşeye atıyoruz canım.

vayyy hadi bakalim hayirlisi olsun...gelistirmis kendini desene?

Hayırlı olsun canım umarım ikinci baharı yaşarsınız

Tupperdan soğan saklama kabı aldım çok şık bir şey böyle soğan şeklinde
15 tl aldım yarım kalan soğanları içine atıyorum günlerce tap taze kalıyor
Kantar gördü bu ne böyle dedi soğan saklama diye pratikliğini anlattım
Bana verdiği cevap dranas allah aşkına soğanın kilosu 50 kuruş 10 yıl sonra kara geçersin dedi:26:

vayyy hadi bakalim hayirlisi olsun...gelistirmis kendini desene?

Valla canım bu son ayrılık onu çok yormuş gibi sahiden. "Ailemi geri istiyorum ve bu defa herşey çok daha güzel olacak" deyip duruyor.
Ama kazanana kadar klasik erkek cümleleridir bunlar. Zaman gösterecek artık, doğru mu yaptım hata mı...

umarim yanildigin hissine hic bi zaman kapilmazsin...bu cok daha fazla can yakiyor cünkü...

insallah hersey diledigin gibi olur

Hayırlı olsun canım umarım ikinci baharı yaşarsınız

İnşallah sağol...
Darısı başına mı desem :))

Niye ekonomik bir karşılık beklemiş ki? Fazla anlam yüklemiş beyefendi.
Pratik oluşu ve kokuyu buzdolabına yaymaması bile yeterince güzel bir karşılık.
Erkek kafası işte boşver

umarim yanildigin hissine hic bi zaman kapilmazsin...bu cok daha fazla can yakiyor cünkü...

insallah hersey diledigin gibi olur

Eğer evlendikten sonra değişir de beni pişman ederse and içtim burnundan fitil fitil getiririm.
İntikamım çok acı olur. Geçmişte almadıklarımın intikamı da aradan çıkar, oooh ferahlarım
Maddi manevi çöküntüye uğratırım, ağzını yüzünü daatırım onun

bi kadin bi erkekten ne kadar öc alabilir bilemiyorum...yada erkegin cok cani yanarmi? bu benim icin soru isaretidir

umarim kötüsü olmaz umarim akillanmistir...umarim cok mutlu olursun

bi kadin bi erkekten ne kadar öc alabilir bilemiyorum...yada erkegin cok cani yanarmi? bu benim icin soru isaretidir

umarim kötüsü olmaz umarim akillanmistir...umarim cok mutlu olursun

Umarım canım. Sağol ilgilendiğin için. Fazla düşünmemeye çalışıyorum ama detayların üzerinden geçmeden de yapamıyorum.
Yaşamadan anlaşılamayacak bir durum bu. Allah kimseyi bu ikilemde bırakmasın...

ben de aldım ama İkea'dan aldım, 5 tl civarı bişeydi, Tupper da değil. Hem sarımsak hem soğanı aldım
evet hiç bozulmadan duruyorlar...

ben bu konuda mümkün mertebe yorumsuz kalıyorum biliyorsun bitanem
ilgilenmediğimden değil, sen biliyorsun, ben biliyorum

sen nasilsin bilmiyorum ama ben bazen cok ince düsünürüm...takintiliyimdir biraz...cok fazla kafama takarim herseyi...bu iyi birsey degil yani daha cok kendimi yiyip bitiriyorum ama huy iste...

Sessiz sessiz düğün hazırlıkları yapıyosun bakıyorum

seni bi ara tenhada kıstırmam lazım

Borcsuz evlenmekmiş yatak odası imiş niye salon değil de yatak odası

o ne anlar pratiklikten, her yarım kalan soğanı çöpe atsaydık allah ekmek vermezdi deseydin sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…