Dert yok, Sohbet var.... :)

kızlar gazide çalışan kantarın bir doktor arkadaşı aramış bu sütlerle ilgili iddia çıktı ya gazinin laboratuarında araştırma yapılmış kanser yapan bakteri çıkmış ve hepsinde varmış arkadaşı üç ay kadar peynir, kaşar, süt ve tüm süt ürünlerini tüketmeyin demiş. Tankların temizlenmesi üç ay sürermiş bu bakteri sütlerin yapıldığı tanklara bulaşmış. Zaten içtiğimiz kadar içtik ama ben tuna için köyden getirtmeye karar verdim

Son düzenleme:

Peki hangi markalar, hepsi mi

tüm markalardan örnek almışlar hepsinde varmış nasıl oluyor anlamadım ama direk kanser yapan bir bakteriymiş bu kişiden duymasam inanmazdım ama söyleyen kişiyi tanıyorum

Hakikaten yiyeceğimizi yedik bundan sonra dikkat edelim

Hakikaten yiyeceğimizi yedik bundan sonra dikkat edelim

Ben zaten kendimi hiç düşünmedim de aklıma tuna geldi dolabımda köy peynirleri vardı onları kullanacağım zaten kaşar pek yemem
Süt haftalık sinoptan gelen bir akrabamız var abim kendi ineklerinden sağıp gönderiyordu şimdi haftalık isteyeceğim kaynatıp buzluğa atmayı düşünüyorum

Lalcim, bizim gibi direk konuyu anlatmayı denesen. Mesela ufak tefek olumsuzluklarda evliliğini yıkmayı düşünmesen

evliligimi yikmayi düsünen ben degilim malesef karsimdaki anlayissiz adam...

hani ara ara bahsediyordum cocuk meselesinden...dün aksam bi arkadasimiza misafirlige gittik...yine cocuk meselesi gündeme geldi...arkadasi gaza getirdi...yapin artik bi tane cocuk sana babami diyecek dedemi diye devam etti...

eve geldik tartismaya basladik...vay efendim cocuk yapmayacaksak onun hayatinda yerim yokmus vs vs.

ki ben ona durumu acikladim...suan biz kendimiz dogru dürüst gecinemiyoruz...önce su evliligimiz rayina otursun...su kötü konusmalarindan ve bazi baska seylerden vazgec tabi ki o zaman bende isterim vs dedim...kim istemez anne olmayi dedim...tabi ki benimde hayallerim var...yok adam anlamiyor...

konu cocuktan acildi para mevzusuna geldi...

internetten birsey siparis etmistim telefonunu istedim ki online bank dan faturayi yatirayim diye....bana benim banka da ne kadar para oldugunu sordu bende sadece 20 var dedim....bu ay biraz masrafli gecti gözlük aldim ona hediye aldim bi kac tane....iki taksit ödedim vs vs.para kalmadi....adam kendi sisirdikce sisirior ya ben anlamiyorum....

o anda tartisirken hatirlayamadim ben bir an paranin nereye gittigini...bu sabah ise geldim hesabi inceledim ve ona mesaj attim hangi harcamalarda bulundugumu...

ben ona hesap vermek zorundaymisim vs vs....hala ayni tas ayni hamam...bu sefer de gecen ay ne yaptin diyor....ya ben bu adama para versem bile vermedi sayiyor unutuyor....

aksam yine canimi yakacak seyler söyledi....defol git vs...ve biraz daha hakaret icerikli....

tüm markalardan örnek almışlar hepsinde varmış nasıl oluyor anlamadım ama direk kanser yapan bir bakteriymiş bu kişiden duymasam inanmazdım ama söyleyen kişiyi tanıyorum

tüm markalarda olması akla yatkın değil ki ama ya..
tüm markadaların sütleri aynı tanklarda mı tutuluyor?
anlamadım ben,

çok büyük tazminatlar ödetilir ya
ve mantıklı değil

ben zaten kıza uzun süredir pınar'ın organik sütünü içiriyordum
bilmiyorum şimdi ne yapmak gerek

Çocuk mevzusunda isteğini hevesini anlarım ama cocuk isteme tarzı cok ynlış ve üzücü. Güya seni gaza getirecek ama kalbini kırıyor farkında değil.

İletişim problemi var aranızda.

Ben size çok üzülüyorum canım ya gerçekten eşin çok kırıcı

Nasıl oluyor ben de anlamadım tekrar soracağım ama bu bakteri tüm sütlerde varmış :26:

Çocuk mevzusunda isteğini hevesini anlarım ama cocuk isteme tarzı cok ynlış ve üzücü. Güya seni gaza getirecek ama kalbini kırıyor farkında değil.

İletişim problemi var aranızda.

ya aklim almiyor benim....tabiki ileride ne olacagi belli olmaz...ama su durumda belki cocukla daha iyi olur diye düsünemiyorum....ondan istedigim cok sey degildi...acikca konustum güzel bi dille anlattim daha önce yemin ederim....

bak su sorunlarimizi halledelim bende istiyorum diye ama anlayan nerde?

Eğer evliliğinizde ikiniz başka başka dillerden konuşuyorsanız zor. Düzeltilebilir ama caba ister

Çocuk hiçbir sorunu çözmez canım aksine evliliği bir süre oturtana kadar yıpratıyor
ayrıca çocuk yoksa sende yoksun çok çirkin gitsin o zaman kendine taşıyıcı anne bulsun

Kızlar mrb,şu sütteki kanser meselesine kafam takıldı benim..ama kayıtlı sütte ve ürünlerinde sorun yokmuş.13 milyon ton süt üretiliyor fakat 7 milyon süt ve ürünü kayıt altındaymış ve kayıtlı ürünlerde tehlike yokmuş.

Ama nasıl güveneceğiz :s Çok tehlikeli, insan kendinden cok cocugunu vs düşünür

lalcim
eşinin öfke kontrolü problemi mi var?
ille öfke fizilsel şiddet ile çıkmaz ki ortaya
duygusal şiddetle de çıkabilir

eşinin her tartışmayı kavgaya çevirmesi ve olayı hakaretlerle boşanmaya bağlaması hoş değil

uzmana ne zaman gideceksiniz?

Ben size çok üzülüyorum canım ya gerçekten eşin çok kırıcı

sürekli eskiye dönüyor...sen söyle yaptin böyle yaptin diyorum bak eger eskiye döneceksen bende döneyim senin bana yasattigin kolayca unutulucak seyler degildi diyorum ama hafife aliyor...

Kayıtlı olmayan ürün hangisi oluyor ki raflarda bildiğimiz markalar var ama benim eşimin arkadaşının söyledikleri kafamı çok karıştırdı çünkü bunu söyleyen orada bir doktor

çocuk evlilikte çok zor bi kere sevgi bölünüyor benm çocuum senn çocuun ne kadar eğitimli olursan ol bu böle yok öle anne baba ortak kararlar güzel eğitimler ben görmedim

Ama nasıl güveneceğiz :s Çok tehlikeli, insan kendinden cok cocugunu vs düşünür

Elbette öyle ama sokakta satılan ve kayıtsız yani markasız ürünleri almayacağız.Yapacak fazla bir şey yok..her şey sütten üretiliyor hangisini kesebiliriz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…