Dert yok, Sohbet var.... :)

Fazla öteleme, zaten durumlar karışık sizde iyice karışmasın

ben zaten aslinda daha sIk gitmek istiyorum ama denk gelmiyor iste

özellikle karisik oldugu icin iptal etmek istemiyordum ama isleri cok yogun iki haftadir da raporluydu

Ben otel rezervasyonu yaptırdım fiyatları çok uygundu buraya yeni atana müdürlerden biriyle sohbet ederken konu açıldı gitmek istediğiniz oteli söyleyin ben indirim yaptırtıyım dedi ve ciddi bir oranda indirim oldu. Ben de ablam, yeğenim ve benim için rezervasyon yaptırdım. Ödemesini de yaptım taksit yaptırdım yaza kadar taksidi de bitecek. Kantar buna bozuldu o adam kimmiş bana niye yardım etmiş tek başıma program yapmışım bunu söyleyen adam yıllarca arkadaşlarıyla benden ayrı tatillere gitti şimdi buna bozulması saçma

Biri bana şeytan demiş ahahahahhaha

Aklı başına gelmiş ex koca modeli

Hayırlısı olsun cnm

öyle....

bunda kötü olan birsey yok kantar abartmis....madem o kadar kiskaniyordu akli nerdeymis o zamanlar...

sen hep evde mi kaliyordun tatile gidince?

kantara neden sinirleniyorsun ki???

adam seni hayatından çıkmışsın gibi görmüyor,çünkü bana kalırsa buna sen izin veriyorsun dranascım..

kantara neden sinirleniyorsun ki???

adam seni hayatından çıkmışsın gibi görmüyor,çünkü bana kalırsa buna sen izin veriyorsun dranascım..

aslında ben de ne olduğunu bilmiyorum hayatımda olsun istiyorum ama böyle yapınca da sinirleniyorum

size bir görev veriyorum
herbirinize

tanıdık tanımadık, bildik bilmedik herkesi arayın, sorun ve bana
ilk defa yapacak birinin bile becerebileceği kadar pratik
ancak ilk defa yaptığı anlaşılmayacak kadar da lezzetli bir
HİNDİ DOLMASI tarifi bulun bakayım

aslında ben de ne olduğunu bilmiyorum hayatımda olsun istiyorum ama böyle yapınca da sinirleniyorum

buraya yazdığın kadarıyla konuşabilirim ancak..

ama gördüğüm şu ki;sen boşanma arifesinde bile ona yemek hazırlayan bir kadınsın...

eleştirmek belki haddime değil,ama adam seni hala karısı olarak görüyor ve sırf bu yüzden sana karışma hakkını kendinde buluyor..

ki yine bana göre bu senin de hoşuna gidiyor

boşanma arefesinde hazırladığı yetmedi
boşanma ertesinde de hazırladı canım
hatırlatayım dedim

herkese gunaaaaydinnnnnnnnnnnn...

norecim, cok cok gecmis olsun, hayirlisi olsun... o 15 gun nasil gececek simdi.. bizleri habersiz birakma..

lal, randevu saatiyle ilgili bir degisiklik yapamaz misiniz? ertelenmese bu aralar iyi olur...

herkese gunaaaaydinnnnnnnnnnnn...

norecim, cok cok gecmis olsun, hayirlisi olsun... o 15 gun nasil gececek simdi.. bizleri habersiz birakma..

lal, randevu saatiyle ilgili bir degisiklik yapamaz misiniz? ertelenmese bu aralar iyi olur...

malesef pek mümkün degil gibi

esim öglenci bende 5 te cikiyorum malum birde is yerindekilerin de uyuzlugu üzerlerinde

bi arayiyimda ayarlamaya calisacagim

ben küstüm hepiciğinize
bugüne kadar hep size yardımcı omaya çalıştım elimden geldiğince
40 yılda bir iişim düştü size
hiç biriniz ilgilenmiyorsunuz

verin misketlerimi
didiyom ben

hayatım sorun zor yerden geldi.
çalışmamıştık biz o konuya

ben küstüm hepiciğinize
bugüne kadar hep size yardımcı omaya çalıştım elimden geldiğince
40 yılda bir iişim düştü size
hiç biriniz ilgilenmiyorsunuz

verin misketlerimi
didiyom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…