Dert yok, Sohbet var.... :)

Kimsecikler yok ama yazayım yine de eşimle buluştum kızını görmek istedi armada da buluştuk bayramlık bir şeyler almak istedi ben de en pahalı mağazalara götürdüm mothercare giysi aldı nike ayakkabı aldık oyuncak aldı kızına üçyüz milyona yakın para harcadı:27: bana da almak istedi ama kabul etmedim yemek yedik 16 kasım kızımın doğum günü nasıl kutlanacak diye sordu bir şey diyemedim annemde kutlarız oraya gelirsiniz dedi:26: sizce başka nasıl kutlanır ki kızımı da boynu bükük bırakmak istemem

Kimsecikler yok ama yazayım yine de eşimle buluştum kızını görmek istedi armada da buluştuk bayramlık bir şeyler almak istedi ben de en pahalı mağazalara götürdüm mothercare giysi aldı nike ayakkabı aldık oyuncak aldı kızına üçyüz milyona yakın para harcadı:27: bana da almak istedi ama kabul etmedim yemek yedik 16 kasım kızımın doğum günü nasıl kutlanacak diye sordu bir şey diyemedim annemde kutlarız oraya gelirsiniz dedi:26: sizce başka nasıl kutlanır ki kızımı da boynu bükük bırakmak istemem

Elin karıları yiycene kızın yesin ohhh mis gibi olmuş..

Konteste kutlanması iyi olabilir, kızın için de iyi olur. arada bir ikinizi bir arada görmesi güzel olur

Yanlız şuna kesin karar verdim benim kocamdan bir halt olmaz
Ben armadaya dolmuşla indim beş dk ya var ya yok bu bizi arabayla eve bıraktı ben marketten süt aldım arabaya binerken elim torpido gözüne çarptı içinde prezevatif:53:
o görmeden hızlıca kapattım adam hala beni aldatmakla meşgul baya sinirlerim bozuldu :47: bunun başka ne açıklaması olabilir ki aslında eşşek kafam o anda onu kafasına atsaydım keşke gerçi yanımda kızım vardı

gelir gelmez mutfaga daldim ve kendime söyle bol soslu (sogan, paprika, domates, peynir) güzzel bir makarna yaptim.. karnim doydu :))

keske baska yemekler de yapsam.... ama hic sevmiyorm yemek yapmayi yaaa

dranascim yine neler olmus...cimcime adina görüsmenize sevindim canim...siz istemesenizde onun icin görüsmek zorundasiniz....dogum günü icinde salon isi iyi bir fikir olabilir kaynanla ne derce iyi anlasiyordun bilmiyorum ama yine de o da artik müstakbel ex kaynanan....

kızlar 13 yaşındaki N.Ç. ye tecavüz eden insanlık dışı yaratıkların isimleri herkes bilsin bu adileri!!!

İşte tecavüzcüler
N.Ç davasında yargılananlar: Recep Sakız (Kızıltepe Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü), Ersun Erdemir (Ordudan ihraç edilen yüzbaşı), Selman Aydın (devlet memuru), Enver Adanç (zabıta memuru), Şeyhdavut Dora (zabıta memuru), Şeyhdavut Oruç (belediye memuru), Cuma Uras (Mardin Vakıflar Şube Müdürü), Mahmut Temelli (Ziraat Odası Başkanı), Azat Aydın (astsubay), Ümit Ergin (ilköğretim okulu müdür yardımcısı), Mehmet Seyitoğlu (veznedar), Teyyar Salman (Orman İşletme Müdürlüğü şefi), Hamit Aydın (veznedar), Hamit Abdulsametoğlu (işyeri sahibi), Ali Altsoy (serbest meslek), Ahmet Günay (TEDAŞ işçisi), Osman Çakır (üniversite öğrencisi), Şemsettin Aslan, Burhan Ertaş, Şeyhmus Cansin, Şeyhdavut Anuk, Nizam Denli, Sabri Ajak, Harun Uras (muhtar), Selahattin Kuray (serbest meslek), Rıdvan Bayraktar, Rıdvan Abdulsemetoğlu, Süleyman Gök. Emine Akyol ve Türkan Temel (N. Ç.’yi pazarladığı iddia edilen kadınlar)

Eklentiler

• $439857561.webp
    $439857561.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Günaydın herkese kızlar
Yok ya evimde kutlama istemiyorum evim zaten küçük 80 m2 onlar gelir en az 30 kişi
geçen kutlamada öyle oldu otuz kişiye tabak çatal bardak pide yaptırmıştım pastası v.s bir sürü salata çeşiti yapmıştım o gün kayınvalidem koluma yanlışlıkla çay döktü bütün gecem kolumun ağrısından mahvoldu yine kayınvalidem ben ikram edemiyorum ya dolaptan turşuyu çıkarmış suyunu sallaya sallaya tabaklara koyuyor halılarıma dökülmüştü bir de tatlı için ayrı tabak yok mu diye üç kere sorması beni çıldırtmıştı zaten otuz kişiye ayrı tabak bardak çıkarmışiım bir otuz tane daha tabak nerden bulayım aklıma gelseydi pilastik tabak alırdım ama onu da düşünemedim bir de o kadar kişiye demlik demlik çay demledim kayınavlidem çayı bitirenleri parmağıyla işaret edip yok teyzenin çayına bak yok amcanın çayına bak sinir etti sanki ben görmüyorum
Bu yüzden geçen seneki gibi bir kabus istemiyorum kayınavlideme gitme fikri başta itici geldi ama aman boşver onun evi batsın zaten bizim burda kimse olmadığı için hep onun ailesi benim ailemden kimse yok ki

Son düzenleme:
dranascim yine neler olmus...cimcime adina görüsmenize sevindim canim...siz istemesenizde onun icin görüsmek zorundasiniz....dogum günü icinde salon isi iyi bir fikir olabilir kaynanla ne derce iyi anlasiyordun bilmiyorum ama yine de o da artik müstakbel ex kaynanan....

Günaydın canım bir şey olduğu yok canım sadece kocamın arabasında prezervatif gördüm o kadar:19:

günaydın canım bir şey olduğu yok canım sadece kocamın arabasında prezervatif gördüm o kadar:19:

günaydın canım..

Senin eşinde uslanacak bir tip yok zaten dranascım :19:

Kızının doğumgünüsü için de bence de k.validenlere git dağılsın batsın evi...yaşasın köööötülüüüüükkkkk :33:

günaydın canım..

Senin eşinde uslanacak bir tip yok zaten dranascım :19:

Kızının doğumgünüsü için de bence de k.validenlere git dağılsın batsın evi...yaşasın köööötülüüüüükkkkk :33:

Tipi belli ediyor değil mi:50:
Kayınavlidem bakayım 60 tabak mı çıkaracak:27:

günaydın kızlar...

dranasım;
öncelikle alışveriş işini süper yaptırmışsın. ohhhh güle güle giysin prenses. bundan sonra böyle. alışsın hassas kantar.
doğumgününe gelince. bence dışarıda kutlayın. bizim burda özel yerler var doğumgünü kutlamaları falan yapılan mutlaka sizin oralarda da vardır. bence en güzeli o. böylece kontesin evinde kendini misafir ve yabancı hissetmezsin. ortak paydada buluşulmuş olur.
prezervatif olayına gelince. hassas teraziden ne köy olacak ne de kasaba. artık belli oldu. cebi az para görünce, biraz mevki yapınca dengesini şaşırdı. kantarın bir an önce doğruyu çekmesi umuduyla.

Back
X