- 20 Mart 2008
- 141.997
- 214.014
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yavaş yavaş toplanayım minik kuşlar, öpüyorum sizi çoook.
Kimsecikler yok ama yazayım yine de eşimle buluştum kızını görmek istedi armada da buluştuk bayramlık bir şeyler almak istedi ben de en pahalı mağazalara götürdüm mothercare giysi aldı nike ayakkabı aldık oyuncak aldı kızına üçyüz milyona yakın para harcadıbana da almak istedi ama kabul etmedim yemek yedik 16 kasım kızımın doğum günü nasıl kutlanacak diye sordu bir şey diyemedim annemde kutlarız oraya gelirsiniz dedi:26: sizce başka nasıl kutlanır ki kızımı da boynu bükük bırakmak istemem
Elin karıları yiycene kızın yesin ohhh mis gibi olmuş..
Konteste kutlanması iyi olabilir, kızın için de iyi olur. arada bir ikinizi bir arada görmesi güzel olur
dranascim yine neler olmus...cimcime adina görüsmenize sevindim canim...siz istemesenizde onun icin görüsmek zorundasiniz....dogum günü icinde salon isi iyi bir fikir olabilir kaynanla ne derce iyi anlasiyordun bilmiyorum ama yine de o da artik müstakbel ex kaynanan....Kimsecikler yok ama yazayım yine de eşimle buluştum kızını görmek istedi armada da buluştuk bayramlık bir şeyler almak istedi ben de en pahalı mağazalara götürdüm mothercare giysi aldı nike ayakkabı aldık oyuncak aldı kızına üçyüz milyona yakın para harcadıbana da almak istedi ama kabul etmedim yemek yedik 16 kasım kızımın doğum günü nasıl kutlanacak diye sordu bir şey diyemedim annemde kutlarız oraya gelirsiniz dedi:26: sizce başka nasıl kutlanır ki kızımı da boynu bükük bırakmak istemem
dranascim yine neler olmus...cimcime adina görüsmenize sevindim canim...siz istemesenizde onun icin görüsmek zorundasiniz....dogum günü icinde salon isi iyi bir fikir olabilir kaynanla ne derce iyi anlasiyordun bilmiyorum ama yine de o da artik müstakbel ex kaynanan....
günaydın canım bir şey olduğu yok canım sadece kocamın arabasında prezervatif gördüm o kadar![]()
günaydın canım..
Senin eşinde uslanacak bir tip yok zaten dranascım![]()
Kızının doğumgünüsü için de bence de k.validenlere git dağılsın batsın evi...yaşasın köööötülüüüüükkkkk![]()
tipi belli ediyor değil mi
Kayınavlidem bakayım 60 tabak mı çıkaracak![]()