Dert yok, Sohbet var.... :)

herkesciklere günaydin

burada bu sene hic kar yagmadi ya

kizlar bu arada iyi huylu kanserin tehlikesi varmidir?

kayinbabama öyle demisler sanirim

Geçmiş olsun kayınpederine lal, geçsin bitsin.
mühim kadar değildir dilerim.

günaydın lalcim
iyi huylu kanser derken?
sanırım bir kez tedavi edildikten sonra yayılma riski daha az olan kanserden bahsediyorsun, doğru mu anladım canım?

hoşgeldin Nihilcik,
erken uyanmışsın bakıyorum

Hoşbuldum güzellik,
Erkenden de uyuyacağım. Azdan yatarım.

Sevgiler,, Günaydınlar,,

günaydın nihiiillllll

teşekkürler çekirdek

Merhaba nore.

Nihil; nasıl erkenden kalktın sen bakim? Gözlerim yaşardı bak

Kar amacına uygun yağmıyo Ankarada sağa sola savruluyo bu yüzden tutmayacak! Erkenden gidemiycez eve!

Ağlama sakın. Anlatacağım.

Lal ok gecmiş olsun cnm, inş iyi huyludur biran evvel atlatır

Ağlama sakın. Anlatacağım.

Anlatacaksan ağlamam NihilCim

KK kelime dağarcığımı genişletiyo

fıydırmak

fıydırmak=cektim aldım

Neler öğreniyoz demi kk dan

Böyle bir haberi söylemek cidden zordur,eşin içinde kolay olmayacak tabi,inşallah en kısa zamanda tedavisi olumlu geçerde kırtulur bu dertten..Biz babamdan biliyoruz kendisine söyleyemedik durumunu inan hiç kolay değil...

Sanada günaydınlar tekrardannn tanışmadık ama seni nickinden biliyorum tanıyorum yani

Akşama msafirim var k.validem ve eltimler yemeğe gelecekler söylemesi ayıp içli köfte ziyafeti çekecezz,köfteyi valide hanım yapacak tabii bende nerde o marifet diğer şeyleride ben yapacağım çok fazla bişi hazırlamayacağım zaten

günaydınlar..

ben bugün pasif modda olacağım muhtarım izin verirse.

uzaktan öyle seyirci seyirci

ya insan normal olarak hastalik veya kanser diyince ilk anda iyi huyluymus anlamiyor inanamiyor kötüsünü düsünüyor

atlattimi peki baban?cok gecmis olsun

TRT'de kozmik oda isimli bir programda yayınlanmış; doğruluğu doğrusuzluğu da gri.
onkoloji tedavisi yüklü meblağlar barındırdığından, kanser hastalığının çözümü bulunduğunda medical firmalar bir bir kepenk kapatıcak noktaya gelirler.gelicekler.
kapitalist sistemin bir uzantısı olarak, ne bu hastalığın tedavisini geliştirirler ne de onkolojik tedaviden başka öneriler sunarlar.
..

lal,cim, arkadaşımın babası 4 beş yıldır bağırsak kanseri. Uzun zaman, aylarca kemoterapi tedavisi gördü.
Sapasağlam turp gibi amca şimdilerde maşşallah.

ya insan normal olarak hastalik veya kanser diyince ilk anda iyi huyluymus anlamiyor inanamiyor kötüsünü düsünüyor

atlattimi peki baban?cok gecmis olsun

Babam amaeliyat oldu 4 sene önce şu anda iyi ama ses telleri alındı,konuşamıyor maalesef çok sıkıntılı günler yaşadı

lal,cim, arkadaşımın babası 4 beş yıldır bağırsak kanseri. Uzun zaman, aylarca kemoterapi tedavisi gördü.
Sapasağlam turp gibi amca şimdilerde maşşallah.

ya öldürmeyen Allah öldürmüyor iste

biraz irsi sanirim ailede

saglik gibisi yok ama bazen degerini bilmiyoruz

ahahha çorumluyum der gibi oldu
Ankara'lıyım mı demek istemedim. Utandırma beni,

ya öldürmeyen Allah öldürmüyor iste

biraz irsi sanirim ailede

saglik gibisi yok ama bazen degerini bilmiyoruz
Forumda rast gelmiştim, kasaptan temin edilen alaza varmış. içeriğini hatırlamıyorum
temin edip kullandıktan sonra hastalık değerlerinde olumlu sonuçlar görenler vardı. Etraflıca araştırmak lazım tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…