ahahah en sevdiğim örovizyon şarkısı
mersi bebeyim
KK da biri kayınvalidesinin suratını kahvaltı çatalıya cizdiğini daıtmıştı, ordan bi ironi kaldıKahvaltı catalı, üç uçlu olacak ama
ağzını gözünü kırarım demek şekerim
15karekkterr
yarım saat sonra kuşlar gibi hürüm :124:
me, toonoreciğim
Benim ipimi ne zaman salarlarsa o zaman gidicem
yok almayayım canım
İçime geldi dedikodu yazacağım izniniz ile;
patafiks'in insanı rahatlatan bir enerjisi var. böyle dinginlik ve ılımlılık yansıyor kelimelerinden.
elmyra kardeşin ise imrenilesi geniş espri algısı var. dengeli bir lider o. kim bilir belki de akrep burcu?
brck arkadaşa da sağlıklı sıhhatli ömürlü fıstık gibi bir gebelik doğum dilekleri. heyecanını paylaşmak istedim.
sevgi simleyimle --
İçime geldi dedikodu yazacağım izniniz ile;
patafiks'in insanı rahatlatan bir enerjisi var. böyle dinginlik ve ılımlılık yansıyor kelimelerinden.
elmyra kardeşin ise imrenilesi geniş espri algısı var. dengeli bir lider o. kim bilir belki de akrep burcu?
brck arkadaşa da sağlıklı sıhhatli ömürlü fıstık gibi bir gebelik doğum dilekleri. heyecanını paylaşmak istedim.
sevgi simleyimle --
al canışım
Nihil yaa sevgi smiley koyarken catallı şey kullanma ürkerler yeni üyeler
Çok teşekkür ederim bana yazdıkların icin ama maalesef dengesiz teraziyim, neyse ki kendim dengesizim sadece
zamanla kıymetlerini anlayacaklar. herkese kullanmam üçlü sevgi sopasınıgönül bağı çatalı o
Ne habersinizzz hanımlarrrrçay içiyoruzz bizdee...
Kıymetimi bilmezlerse o çatalla ne yapacağımı biliyorlar
Ne habersinizzz hanımlarrrrçay içiyoruzz bizdee...
beş çayı zevzekliği yapayım mı;
hande ataizi ile kısmetini ara programında yurtdışından gelen üçüncü evlilik arayışında olan orta genç bi abla,
ikinci eşimi çok seviyorum diyor. ama aramızda tinti minti olmadığından, devre dışı olmuş ikinci koca, yeni evleneceğim kişiyi tinti minti için aramaktayım
yani üçümüz yaşıycaz. kabul eden kişi gelsin bana diyor,
Talip üzerine talip var. ardı arkası kesilmiyor taleb edenlerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?