- 20 Mart 2008
- 142.025
- 214.089
- 1.423
- 60
ben bile bu kadar yıldır istanbulluyum,anadolu'yu çok bilmem abla
büyük şehir neticede....
@noreekızım sen niye sürekli avatar değiştiriosun
Büyük yer sonuçta her yerede gitme durumu olmuyor ki kadıköyü daha çok biliyorum
Günaydın kızlar
size bir haberim var ama ben tekrar evleneceğim:26:
Günaydın kızlar
neden rahatsız oluosun cicim???canım sıkılıyor,kendimi bulamadım henüz arıyorum...oldu mu,tatmin oldun mu
Günaydın kızlar
Nie rahatsız olayım cicimsendeki değişimler küçük mutluluklar yaratıyor icimde
Günaydın
Hayırdır kimle
ayrıca sana değişik görünmek hoşuma gidiyor tatlım
bu haberi bekliyordum kuzu
günaydin bu arada
günaydın
kiminle diye sormama gerek yok diye düşünüyorum....
hayırlı olsun...
Nie rahatsız olayım cicimsendeki değişimler küçük mutluluklar yaratıyor icimde
Günaydın
Hayırdır kimle
neden rahatsız oluosun cicim???canım sıkılıyor,kendimi bulamadım henüz arıyorum...oldu mu,tatmin oldun mu
bende anadolu'da en iyi kadıköy'ü bilirim...ve kadıköy'ü çok severim..
Günaydın kızlar
Defalarca yemin etti bilmiyorum zaten şu an değil yaz geçtikten sonra evlenelim dedim zaten altı üstü bir nikah
Tuna için tekrar deneyeceğim bir de kendimi çok boşlukta hissediyorum hep ondan nefret ediyorum sevmiyorum dedim ya aslında hiç de öyle değilmiş
Günaydın kızlar
Defalarca yemin etti bilmiyorum zaten şu an değil yaz geçtikten sonra evlenelim dedim zaten altı üstü bir nikah
Tuna için tekrar deneyeceğim bir de kendimi çok boşlukta hissediyorum hep ondan nefret ediyorum sevmiyorum dedim ya aslında hiç de öyle değilmiş
biliyorum tatlım, bana değişik görünmenin hoşuna gitmesi hoşuma gidiyor :99:
çok zor kurdum cümleyi
Ben kaçtım görüşürüzzz hanımlarrrkahvaltı yapacağız işleirmde var ...
Günaydın kızlar...
Dranas hayırlı olsunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?