Bugün makarna günü herhalde bende kendime makarna yaptım
bizde de yemekte makarna vardı kahvaltı etmedim bi yedim bi yedim kiiii şu an çok fena depresyondayım nasıl yaptımmmmm nedennnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün makarna günü herhalde bende kendime makarna yaptım
bizde de yemekte makarna vardı kahvaltı etmedim bi yedim bi yedim kiiii şu an çok fena depresyondayım nasıl yaptımmmmm nedennnn![]()
Niyeki ???? Ben makarnayı bide ekmeksiz hayatta yemem![]()
ayyy aynen bende ya nolcek bu halimizz
kısır çorba salata cacık domates soslu makarna sebze graten bunların hepsini ben yedimmm![]()
Maşallah diyelim afiyet olsun ama yağ olmasınnnn![]()
iki dilim de ekmek yedim pofff
acil yemeyi kesmem lazım![]()
Ahh iki dlim beni hayatta doyurmaz yarım ekmek yiyorum makarnanın yanında ben
yok ya ondan da degil düzensiz yiyorum...bide kafama bisey takinca kilodan kaybediyorum ben...
benim hikayem uzun biraz kızlar.babasıyla işi birdi ayrıldı falan babası için zor durumda borcu çok diye evimizi sattık kolumdakileri herşeyimi sattım maaşımdan verdim hep verdim ev alındı die eşim 3 senedir para almadan çalıştı yanında.eşimin dükkanın üstüne olan kredi kartlarınıda ödemedi.ev satılınca 5 kuruş parasız ortada bıraktı bizi.eşimde ayrıldı babasıyla şuan iş arıyor her neyse kısa özet geçtim.geçen hafta babası iş arabasını tamire götür madem evdesin demiş buda götürdü zorla falan.dedim sakın ödeme kartınla tembihledim tamam dedi.800 tutmuş 500 verdik 300 sonra verilecek ded.sabah mailinde extresine baktım 300 tl çektirmiş![]()
erkek aileleri ne kadar sorumsuz oluyor yaaa...soruyorum size hanginizin annesi babasi gamsizca paranizi yemeye kalkti....sinirlendim yine....biktim yaaaa biktim....![]()
hımmm iyiymiş...bir ara bende stres ve sıkıntıdan 15 gün içinde 10 kg vermiştim ama herkes iğrenç olduğuma kanaat getirmişti![]()
bu öğlen yağmur var istanbulda...
hoffffffffff
kızlar yemin ediyorum sıçana döndüm.. acayip yağmura tutulduk..
yemeği yakın yerde yiyelim diyen arkadaşıma "aaa yooo şu uzaktakine gidelim, hem yürüyüş olur" dediğim için
şemsiye alalım diyen arkadaşıma "kızım ne şemsiyesi ya, yağmur falan yağmaz, yük etmeyelim" dediğim için
asude_bahar trenchcoatunu giy diyen arkadaşıma "aman ya yürüyeceğiz nasılsa, üşümem" dediğim için, kendimden neffffret ediyorummmmmmmmmmmm
of yarın yola çıkacağız ya hasta masta olmak istemiyorummmm
gerçekten bu çok saçma bu durumu anlayan kimse olduğunu sanmıyorum bizimkiler aman çocuklar mutlu olsun deyip didindikçe bunlar azıyo!!!![]()