• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

Öfkeyle kalkan özlemle otururmuş :D Öyle bakıyorum olaylara :D Ben spora başladım biliyo musun gizmoooo

vaaaayyyy suppperrrr yapmissin canim... neye basladin.. kendin mi calisizorsun, zumba falan mi?? analat bakalim...

vaaaayyyy suppperrrr yapmissin canim... neye basladin.. kendin mi calisizorsun, zumba falan mi?? analat bakalim...

Yok minikkuş, b-fit e kaydoldum, hemen hergün gidiyorum, 3 aylık üyelik aldım, bu bitince de pilatese gidicem :D

Bana absürd gelen tarafı aletlerde durdugun kısa zamanlı süre...Efor için iyi zira ben sıkılaşmak için gittiğimde öve öve bitiremedikleri b-fit'in bir halta yaramadığını gördüm..Sadece kilo vermede etken :)) Zaten 48 kiloyum eriyip kalmakdan korktum :9:

Elmayra.. Hoşgeldin Canım..
Hangi Ara Bitti Cezan ? :38:

Bana absürd gelen tarafı aletlerde durdugun kısa zamanlı süre...Efor için iyi zira ben sıkılaşmak için gittiğimde öve öve bitiremedikleri b-fit'in bir halta yaramadığını gördüm..Sadece kilo vermede etken :)) Zaten 48 kiloyum eriyip kalmakdan korktum :9:

Aslında kilo vermeye tek başına yetmez. Sıkılasmada etkili aletler+step(aerobik). Sen cok zayıfsın yaaa :D Bence gitme :D

Beni mi özledin :D

Bak mesela ben şimdi gidiyorum bir saat sonra dönerim :D Her yanım agrıor ama gitmem lazım :D

Sıkılaşmam lazım :(( 15'e yakın kilo verdim..neyseki boyumuz 1.52 sorun olmuyor zayıf olmam pek :)

Back
X