Dert yok, Sohbet var.... :)

koca bir maxiroll yedim...çatlamak üzereyim...
@ brck...üzülme...bak onlara bişey olmuyo giden senden gidiyor yazık sana...tartışma da eşinle bir sonuç alamazsın...benim gibi yap laf sok...çok rahatlatıyor:47:
eğer eşin anlayacak olsaydı şimdiye kadar anlardı zaten ve sen bu durumda olmazdın...
bazen sabırlarını sınıyorlar insanların hakkaten...
@elmayra...çim kafayım ama bonus çim...yani çalı...bir de damacana....

Çim kafam benim :D 19 lt lik damacanam :D

bu arada dün size "bu konu çok su kaldırır" dediğim konuda bölünmeler başladı.
görgülüler-görgüsüzler vs diye

minik ipucu? nereden başlayacağını bilemeyen arkadaşın konusu

Sen ajan mısın :D aramızdaki sıfır sıfır yedi misin :D

canımcım çok kötüyüm türkiyenin tüm üniversitelerini arıyorum :37:
tek tek isimler ve mail adresleri sonra tek tek mail atacağım allah bana kolaylık versin bir yandan da sizi takip ediyorum

İki gündür anam ağladıı :D ben bitirdim :D mal mal yerleri aradım, burunlarından kıl aldırmıyor bi de sekreterler :D sanki bana cumhur reisinin sekreteri :D

sana metin ışıktan, "laylaylom galiba sana göre sevmeler" isimli güzide eseri armağan ediyorum. benim kurumum videoları yasaklamış, link veremiyorum, kendi imkanlarınla bulup dinlersen sevinirim.

sözleri şu şekilde:

Lay lay lom galiba sana göre sevmeler
Hopa şina nay galiba sana göre sevilmeler
Uğramaz mı semtinize ayıplar, utanmalar
Duysalar elalem sana ne söyler?

Ayyyyyyyyyy en cok sevdiğim sarkııııııııııııııı bi tane daha var behzat ç de cıkıyordu :D

Angaranııın bağlarııııııı daaaa büklüm büklüüüüüüüüm yolllaaaaaaaaaaaarııııııııı, ne zamannnnn zerhoş(sarhoŞ) oldun daaaaaaaaaaa galdıramıyon gollarııııııııııııııııı

hahahahhaha hem iğreniyorum bunlardan hem eğlniyorum :D

Laliş allık rimel ya da ruj ihtiyacın var mı bebim...çok ucuzmuş ve mac süper bir marka...
varsa sööle beleşe sana da alim yolliimm..
nasıl bir iyi niyetli verici insanım Allahımmm...
hee bir de kenarları püsüklü bürümcük çarşaf diyorum...ahhhaaaa...aklıma geldi şimdi..

Ben bugün kendime para ayırmaya başladım :D tediyem(ikramiye) yattı kendime makyaj malzzemesi ısmarladım iyi yapmış mıyım :D Emre küsmesin diye roll-on aldım bi tane :D

kızlar ne garip üniversiteler var osmaniye korkut ata üni çok komik geldi de:1:
özyeğin üni.
Ben dün çankırı karatekin yazcam diye karakaçan yazmışım hahahah neyse ki sonradan farkettik D: rezillik :D

Kızlar şu kıytırık üniversiteleri aramaktan kurtuldum hoca önemsiz üniversiteleri listeye alma dedi:1:

Çim kafam benim :D 19 lt lik damacanam :D

Sen ajan mısın :D aramızdaki sıfır sıfır yedi misin :D

İki gündür anam ağladıı :D ben bitirdim :D mal mal yerleri aradım, burunlarından kıl aldırmıyor bi de sekreterler :D sanki bana cumhur reisinin sekreteri :D

Ayyyyyyyyyy en cok sevdiğim sarkııııııııııııııı bi tane daha var behzat ç de cıkıyordu :D

Angaranııın bağlarııııııı daaaa büklüm büklüüüüüüüüm yolllaaaaaaaaaaaarııııııııı, ne zamannnnn zerhoş(sarhoŞ) oldun daaaaaaaaaaa galdıramıyon gollarııııııııııııııııı

hahahahhaha hem iğreniyorum bunlardan hem eğlniyorum :D

Ben bugün kendime para ayırmaya başladım :D tediyem(ikramiye) yattı kendime makyaj malzzemesi ısmarladım iyi yapmış mıyım :D Emre küsmesin diye roll-on aldım bi tane :D

Ben dün çankırı karatekin yazcam diye karakaçan yazmışım hahahah neyse ki sonradan farkettik D: rezillik :D

Ben çoğunu azarladım canım hadlerini bilsinler:19: keşke bana söyleseydin sana liste gönderirdim

oooo bu tam benim gibi bir etobur için biçilmiş kaftannnn
bir tek tatlı zorlar beni tatlı manyaı olduğum için
ben de başlayayım yarından itibaren buna bakalım kaç kg vericemm
merci bebemmm:54:

not: asude hanım. gördünüz dimi niye betiyi sevip sizi sattığımı? siz löp löp götürdüğünüz çikolatalardan bahsederken, beticik derdime derman olmaya çalışıyor da ondan. hıhhhhhhhhhhhhhh

nağsııı olcak bu, ben salı günü sadece et mi yicem bu dukan amcayla :(

@ asude dikkat et lkoltok sallanıyooo bebeeemmm...

ayyyhhh şu an aklımdan geçenleri anlatabilsem size de çatlasanız gülmekten ama olmasss...
noree azıcık kafan dağılırdı be kuzum...üzülme artık...hem onlar için işten çıkma olayı mantıksız geliyor bana yaaa...

nağsııı olcak bu, ben salı günü sadece et mi yicem bu dukan amcayla :(

yok bitanem her gün et / süt / yumurta/ yoğurt / peynir yicez ilk hafta

2.evrede bunların yanında çok şekerli olmayan sebzeleri de yicez. sadece perşembe günü ilk hafta gibi sırf et / süt / yumurta / yoğurt / peynir

3.evrede ne bulduysak götürcez ama gene perşembe günleri ilk hafta gibi

anladın??

tepki yok....aslında o da rahatsız ama neticede anne baba işte...ırta zırta para istiyorlar vermeyince küsüyorlar,millete dedikodumuzu yapıyorlar..

para istemeseler bile gelirken şunu alın bunu alın vs vs...

kaynanadan hiçbişe istemem. zeytin getireyim mi vs dedi ısrarla yok yenmiyor bizde bozuluyor, yiyeceğimiz kadarını alıp tüketiyoruz, gerek yok dedim. o lafları diyen ben değilmişim gibi gelirken 2 kocaman kavanoz at gibi kocaman zeytinler getirmiş..

birkaç kere koydum, eşim yemedi. ben de bir daha koymadım.

kayınpeder son gelişinde yememiş içmemiş dolaptaki malzemeleri kontrol etmiş olacak ki, kaynanaya demiş ki 2 kavanoz zeytin hiç yenmemiş dolapta duruyor.

kaynana da dedi ki gelirken getirin.

ya zaten araba yok, otobüsle gidiyoruz, ben ne kadar az eşya alırız da az çile çekeriz derdindeyim, kadının derdi zeytinleri.. getirme getirme dedik getirdi, şimdi geri istiyo. tam bir şapşal..

ama hata bende.. ne diye dolapta tutuyosun, bassaydım ya çöpe..

2.evrede bunların yanında çok şekerli olmayan sebzeleri de yicez. sadece perşembe günü ilk hafta gibi sırf et / süt / yumurta / yoğurt / peynir

anladın??

anladı ben. offf bunu mu yapsak dranasın gönderdiğini mi karar vermem lazım. Ama bayramdan sonra baslıcam bayramda vurucam mangalın sacın dibine :1:

niden salı...poerşembe yazdık okaaa...
salı olmas...salı sallanır...
perşembe perişandır daha uygun:P
iğğrencim yaaaa...tiksindim kendimden...

ben de salıyı neresinden salladığını merak ettim ama
soramadım
utancımdan:52:

ilgilenseneeee...
jadore nö istiyorum 100 ml...
lady million istiyorum 80 ml...
iphone 4 s istiyorum...
bunların üçünü istiyorum şimcilik...
he bir de lancome hypnose dram rimel siyah pliisss....
heee bir de esse süper slim sigara...

baska ne istersin canim....

anladı ben. offf bunu mu yapsak dranasın gönderdiğini mi karar vermem lazım. Ama bayramdan sonra baslıcam bayramda vurucam mangalın sacın dibine :1:

tamam işte tam kurban bayramlık diyet kuzum
götür löp löp etleri
gitsin kilolar:8:

anladın??

benim 1 sayfa dolusu yazığım şeyi 3 cümleyle özetledin ya...helal...
ben bile anladım yani...
çok ezikledin beni yaaa...
ben süper zekii de olayın mantığını kavratmak için yırtınıp durdum orda...
kafa başka türlü basmiir benim...

tepki yok....aslında o da rahatsız ama neticede anne baba işte...ırta zırta para istiyorlar vermeyince küsüyorlar,millete dedikodumuzu yapıyorlar..

para istemeseler bile gelirken şunu alın bunu alın vs vs...

hepsi ayni bunlarin hepsi...

benim 1 sayfa dolusu yazığım şeyi 3 cümleyle özetledin ya...helal...
ben bile anladım yani...
çok ezikledin beni yaaa...
ben süper zekii de olayın mantığını kavratmak için yırtınıp durdum orda...
kafa başka türlü basmiir benim...

ayy aşkolsun hiiiç öyle bir niyetim yoktu
baktım efecik totosundan salı malı uyduruyor
dedim kesin bu da uzun yazı okuyamayangillerden
kısaltayım özet geçeyim dedim.

yoksa gurumuzsun bacım
:119:

baska ne istersin canim....

hmmm...
bunca şeyden sonra bitanecik, gözümün nuru, başımın tacı, bu hayattaki var olma sebebim, sahip olduğum tek kıymetli etiketin sebeb-i alası kocama da paco rabanne ultraviolet man isterim...
o da bir insan...karısından hayır görsün biraz...
bu arada sayemde kocasız kalan Lalişe de selammm...

şimdi...
vermek istediğiniz kiloya göre 3-5 ya da 7 gün saf protein diyeti ile başlıyoruz...şöyle ki...
et (her türlü)
süt
yumurta
yoğurt
peynir...
miktar sınırlaması ve öğün kısıtlaması yok...seçtiğiniz gün boyunca sedece bunları tüketiyorsunuz...
sıvı olarak kutu meyve suyu hariç (şeker çok çünkü onlarda) herşey serbest...tabi şekersiz olarak...kahve çay soda kola ne istiyorsanız...
ekmek yok, makarna pilav yağ bal vs yok...
bu atak evresi...ortalama 4 kilo kaybediyorsunuz...ben 5 günde 3,5 kilo verdim...
2.evrede bu listeye istediğiniz her sebzeyi ekliyorsunuz...havuç gibi şekeri yüksek olanlar hariç...bu evre en az 2 hafta sürüyor...ortalama kilo kaybı 3 kilo...bu kilo kaybı idare eder beni diyene kadar devam edebilirsiniz...2 haftada 2,5 kilo vermiştim..dikkat edilmesi gereken her haftanın perşembe günü yine saf protein uyguluyorsunuz sebze yok...
neden daha az kilo veriyorsunuz çünkü sebzelerdeki şeker miktarı kilo vermeyi azaltıyor...
neden ilk evrede çok kilo veriyorsunuz, çünkü saf protein alıyorsunu ve protein sindirilmesi için en çok enerji harcanan ve depolanmayan yağa dönnüşmeyen besin grubu...
bu iki evrede ortalama kaybedeceğiniz kilo 6-7 yani 3 haftada 6-7 kilo gidiyor...
3. evre tamam bu benim ideal kilomduru kesinleştirene kadar sürüyor...
listeye meyve ekledik artık...ekmek de ekledik ama abartmadan...hatta makarna pilav da...
he haftanın iki günü kusana kadar istediğiniz herşeyi yiyebilirsiniz...sadece bir öğünde tabi...şımarmayın hemen...
bu evrenin de tek şartı her perşembe saf protein uygulamak...
süreyi kendiniz belirleyebilirsiniz...
baktınız budur...artık kilo kaybı istemiyoruz durun...işiniz bitti sayılır...
bundan sonra yapılması gereken tek şey normal hayatınızıa geri dönüp her perşembeyi saf protein günü olarak ilan etmek...
dukan da bir de yulaf kepeği var canlarım...yulaf kepeği olayı çok suistimal edildi deli rakamlara sap çöp satıyorlar...o yüzden ben ne yaptım...gittim yulafı aldım 3-5 liraya, rondodan geçirip incelttim ve hergünki yoğurduma bir kaşık ekleyip yedim...
ama yulaf olayını çok sıkı yapamadım açıkçası...faydası ne...diyet sürecinde yulaf tüm suyu tutuyor ve ödem mödem kalmıyor...
bağırsakları da çalıştırıyor...
1-1,5 ayın sonunda istediğiniz kiloya ki o her neyse ulaşma şansınız %99

sorular varsa alabilerim...saygılar...

İlk hafta sırf et süt yımırta :D

Menü oluşturmam lazım :D

Back
X