- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
koca bir maxiroll yedim...çatlamak üzereyim...
@ brck...üzülme...bak onlara bişey olmuyo giden senden gidiyor yazık sana...tartışma da eşinle bir sonuç alamazsın...benim gibi yap laf sok...çok rahatlatıyor
eğer eşin anlayacak olsaydı şimdiye kadar anlardı zaten ve sen bu durumda olmazdın...
bazen sabırlarını sınıyorlar insanların hakkaten...
@elmayra...çim kafayım ama bonus çim...yani çalı...bir de damacana....
Çim kafam benim

bu arada dün size "bu konu çok su kaldırır" dediğim konuda bölünmeler başladı.
görgülüler-görgüsüzler vs diye
minik ipucu? nereden başlayacağını bilemeyen arkadaşın konusu
Sen ajan mısın

canımcım çok kötüyüm türkiyenin tüm üniversitelerini arıyorum
tek tek isimler ve mail adresleri sonra tek tek mail atacağım allah bana kolaylık versin bir yandan da sizi takip ediyorum
İki gündür anam ağladıı

sana metin ışıktan, "laylaylom galiba sana göre sevmeler" isimli güzide eseri armağan ediyorum. benim kurumum videoları yasaklamış, link veremiyorum, kendi imkanlarınla bulup dinlersen sevinirim.
sözleri şu şekilde:
Lay lay lom galiba sana göre sevmeler
Hopa şina nay galiba sana göre sevilmeler
Uğramaz mı semtinize ayıplar, utanmalar
Duysalar elalem sana ne söyler?
Ayyyyyyyyyy en cok sevdiğim sarkııııııııııııııı bi tane daha var behzat ç de cıkıyordu

Angaranııın bağlarııııııı daaaa büklüm büklüüüüüüüüm yolllaaaaaaaaaaaarııııııııı, ne zamannnnn zerhoş(sarhoŞ) oldun daaaaaaaaaaa galdıramıyon gollarııııııııııııııııı
hahahahhaha hem iğreniyorum bunlardan hem eğlniyorum

Laliş allık rimel ya da ruj ihtiyacın var mı bebim...çok ucuzmuş ve mac süper bir marka...
varsa sööle beleşe sana da alim yolliimm..
nasıl bir iyi niyetli verici insanım Allahımmm...
hee bir de kenarları püsüklü bürümcük çarşaf diyorum...ahhhaaaa...aklıma geldi şimdi..
Ben bugün kendime para ayırmaya başladım

Ben dün çankırı karatekin yazcam diye karakaçan yazmışım hahahah neyse ki sonradan farkettik D: rezillikkızlar ne garip üniversiteler var osmaniye korkut ata üni çok komik geldi de
özyeğin üni.