Dert yok, Sohbet var.... :)

çıkarabiliyosan çıkar canım (kusmak tabirini kullanmak istemedim)

Cıkardım da içimi ateş bastı, nane limon iciyorum bastırır inş.

Canım cok sıkkın, bizim maaşlar yıllrca sabit kalıcak. :47: İki kişiden biri oy verdi ya onları bulasım var:47:

kızlaaar

manyak bi gökkuşağısı çıktı koooooooocuman

sıçana döndüm yağmurda ama olsun, bu görüntüye değer :1:

@elmayra nane limon iyi gelir tatlım düzelirsin birazdan...Ankarada balık yemeye karşıyım yaaa...Gözdemi de zehirledik biz ütülü yüzünden yavrum ne fena oldu...
geçmiş olsun...

çokgeç kalmış bir abla bissürü konu açmış zenginlik üstüne...
ayyy cin bir abla da yakalayıvermiş yalanları...
2100 TL dediği pırlanta yüzükleri göreceksiniz...
10.000-15.000den aşşağı olamaz onlar kafam kadarlar resmen...
ama sanırım bilmeyince 2100 TL büyük para geliyor bir yüzüğe...püfff...eğlendim akşam akşam...ne garip insanlar var şu hayatta yaaa...

@elmayra nane limon iyi gelir tatlım düzelirsin birazdan...Ankarada balık yemeye karşıyım yaaa...Gözdemi de zehirledik biz ütülü yüzünden yavrum ne fena oldu...
geçmiş olsun...

ama sanırım bilmeyince 2100 TL büyük para geliyor bir yüzüğe...püfff...eğlendim akşam akşam...ne garip insanlar var şu hayatta yaaa...

ayyy bakıyım hemen canımmmmm
bu arada elmayracım zencefil varsa, 1 fincan sıcak suya 1 çay kaşığı at hüplet...

geçmiş olsun...

Bahsettiğin konuyla ilgili bi sıkıntı seziyorum ben :D paranın coğu zarar mı yooo :D

Bahsettiğin konuyla ilgili bi sıkıntı seziyorum ben :D paranın coğu zarar mı yooo :D

Benim çok klasik lafımdır ve yanıltmadı beni bugüne kadar...
kişi kendinde olmayanı anlatır...bir insa bişeyiyle çok övünüyorsa onda o yoktur...
zira kızlar gelinliğim nasıl demek var...kızlar pronovias gelinliğim nasıl demek var...
garip yaaaa...

Benim çok klasik lafımdır ve yanıltmadı beni bugüne kadar...
kişi kendinde olmayanı anlatır...bir insa bişeyiyle çok övünüyorsa onda o yoktur...
zira kızlar gelinliğim nasıl demek var...kızlar pronovias gelinliğim nasıl demek var...
garip yaaaa...

:46::46::46::46::46::46::46:
budur......
ben ilk günden beri o konuya hiç inanmamıştım, inanmadığım için ilgilenmemiştim de..
baroc kk hatunlarına.
gerçi epey kaldı konu...

Back
X