Dert yok, Sohbet var.... :)

ben bazen düşünür yazarım böyle iç karartıcı senaryolar..

Allah korusun Allah gecinden versin ama anne babalarına bir şey olsa yeğenime, görümcemin kızına (ki kendi yeğenim onun kadar düşkün değil bana) annelik yaparım diye düşünüyorum

Ben yeğenlerime bu kadar düşkünken anne olsam kim bilir nasıl içim titrer..
Benim de hiç aklım almıyor böyle anneleri..

herkes anne olamıyor demek ki..

hiç öyle felaket senaryoları yazma lütfen kedicimm..ben de çok ayzdım çünkü o zamanlar ne kistim vardı ne bişeyimm..

evrene iyi mesajlar göndermenin her zaman olumlu sonuçlar verdiğini düşünüyorum (bugüne kadar pek uygulayamasam da)

evet canım haklısın,herkes çocuk doğurabilir ama anne olamaz!!!

ben de malesef meslek gereği çok duyarsızlaştım..

ben boşanmaya karşı da çok duyarsızım malesef.. benim dosyadan ibaret gördüğüm şeyleri insanlar yaşıyorlar oysa..

ben en çok çocukları düşünüyorum..

bi dosyada, anlaşmalı olması için uğraşıyoruz.. kadının avukatı olucaz.. ama kadın çocukları bırakmak istiyor..
adam da ben çocuklarımı alırım seve seve ama bu kadın nasıl bir annedir ben anlamıyorum diyor.. pek boşanmak da istemiyordu hala ikna etmeye çalışıyor. kadın daha sonra itiraf etti. bir adamla ilişkisi varmış o yüzden boşanmak istiyormuş..
çocuklarla geldi bir gün kadın.. sadece çocuklarla konuşmak istiyorum dedim..

ne dediler biliyor musunuz?

biz babaannemde kalsak daha iyi olacak herhalde.. annem bizi istemiyor babama da yük oluruz hem babaannem bizi çok seviyor biz en iyisi onda kalalım..

şok oldum orada ağlamamak için kendimi zor tuttum..
sonra da psikolog olmaya kalkıştığım için kendime kızdım..

kediş bu örnek bana iyi geldi sağolasın.. küçücük yavrular hayata nasıl tutunuyorsa o yükle, benden bir şekilde hallederim..

kızlar öğle yemeğini uzun tuttum bugün, okudum ama şimdi yazdıklarınızı.. iyi ki varsınız..

sorunum en güvendiğim, kaybetmekten en çok korktuğum şeyle, yani "iş"imle ilgili.. bazılarınız bilir, hep "işime aşığım" derim anlatırken.. insan sevdikleriyle imtihan olunur misali.. hiç beklemediğim şekilde, hiç hak etmediğim şekilde..

neyse.. bu da geçer ya Hu..

Bayram öncesi kesmeyin, belki bir ihtiyacı olur falan.

İlerde yine tekrarlarsa o zaman düşünürsünüz.

sağol canım ilgilendiğin için.

keseceğimi söyledim ama geri sonradan kızınada düğün yapacağı için benden hediye olsun diye tekrar iade etmeye karar verdim. dedğin gibi bi daha olursa keseceğimi bilsin.

bir de ben hep düşünürdüm...evlatlık bir çocuğum olmasını isterdim..ama küçükken alacağım,büyüteceğim...

ne bileyim isterdim işte...ama tek başına karar verebileceğim birşey olmadığından bu da kaldı öyle içimde işte...

kediş bu örnek bana iyi geldi sağolasın.. küçücük yavrular hayata nasıl tutunuyorsa o yükle, benden bir şekilde hallederim..

kızlar öğle yemeğini uzun tuttum bugün, okudum ama şimdi yazdıklarınızı.. iyi ki varsınız..

sorunum en güvendiğim, kaybetmekten en çok korktuğum şeyle, yani "iş"imle ilgili.. bazılarınız bilir, hep "işime aşığım" derim anlatırken.. insan sevdikleriyle imtihan olunur misali.. hiç beklemediğim şekilde, hiç hak etmediğim şekilde..

Geçmişi tek tek okuyamadım ama mesela ben de işimi çok seviyorum ama bazı zamanlar oluyor öyle kötü şeyler yaşıyorum ki mutlu olmak için unutuyorsun susuyorsun yapacak bir şey yok

asudecim hayatta çözümü olmayan tek şey ölüm biliyorsun...ki ona bile rabbim sabrını veriyor...

üzme kendini,senin gibi bir kadın kolay kolay yıkılamaz zaten :48:

bir de ben hep düşünürdüm...evlatlık bir çocuğum olmasını isterdim..ama küçükken alacağım,büyüteceğim...

ne bileyim isterdim işte...ama tek başına karar verebileceğim birşey olmadığından bu da kaldı öyle içimde işte...

Canım duygularını çok iyi anlıyorum iş yerinde yakın bir arkadaşım yuvaya başvurdu yaşı benimle aynı ama onların çocuklarının olma durumu imkansız gibi bir şeymiş
Bugün görüşmeden geldiler bir çok aşamadan geçtiler şimdi yakın bir zamanda bebeklerine kavuşmayı bekliyorlar
Zaten bebeklerin yüzde doksanı üç günlük beş günlükmüş kız sırası çabuk geliyormuş bizim arkadaş zaten kız istedi şimdi heyecanla onun bebeğini bekliyoruz
Allah bütün bu yavrucaklara yardım etsin
Bugün o gazetede okuduğumuz haberleri duydukça kızımı yetiştirmekte korkuyorum ona bakarken içim sızlıyor uyurken izliyorum sebebsiz ağlıyorum kadersi güzel olsun diye
Ama bu insanlar bunun hesabını Allahın huzurunda nasıl verebilir

Son düzenleme:
kıslar o değil de ben bir hafta yokum yaa, bugün izne çıkıyorum bir daha tee ayın 14ünde geleceğim..

söyleyin bakalım bu 10 gün zarfında beni en çoook kim özleyeceeeek :64:

kıslar o değil de ben bir hafta yokum yaa, bugün izne çıkıyorum bir daha tee ayın 14ünde geleceğim..

beeeennnnnnnn özlicem sanirim en cok...dün aksam ki özetine koptum ve iyiki varsin diye düsündüm...bütün günün yorgunlugunu aldin benden keyfim yerine geldi...sanirim birazcik da gülmeye ihtiyacim vardi....

is konusuna gelince sikma canini her sey bi sekilde düzene girer umarim....

Teeee on gün izin heee :d ben özliycem :D

ben de malesef meslek gereği çok duyarsızlaştım..

ben boşanmaya karşı da çok duyarsızım malesef.. benim dosyadan ibaret gördüğüm şeyleri insanlar yaşıyorlar oysa..

ben en çok çocukları düşünüyorum..

bi dosyada, anlaşmalı olması için uğraşıyoruz.. kadının avukatı olucaz.. ama kadın çocukları bırakmak istiyor..
adam da ben çocuklarımı alırım seve seve ama bu kadın nasıl bir annedir ben anlamıyorum diyor.. pek boşanmak da istemiyordu hala ikna etmeye çalışıyor. kadın daha sonra itiraf etti. bir adamla ilişkisi varmış o yüzden boşanmak istiyormuş..
çocuklarla geldi bir gün kadın.. sadece çocuklarla konuşmak istiyorum dedim..

ne dediler biliyor musunuz?

biz babaannemde kalsak daha iyi olacak herhalde.. annem bizi istemiyor babama da yük oluruz hem babaannem bizi çok seviyor biz en iyisi onda kalalım..

şok oldum orada ağlamamak için kendimi zor tuttum..
sonra da psikolog olmaya kalkıştığım için kendime kızdım..
vay be annenin düşünmediğini çocuklar düşünüyo. zamane ehilleri çocuk gibi zamen çocukları ehil gibi. dünya tersine döndü. allahtan babaneleri varmış.

gene lafın o rtasına daldım kızlar . en iyisi kendimi tanıtayım ben . bilge, ben .

Geçmişi tek tek okuyamadım ama mesela ben de işimi çok seviyorum ama bazı zamanlar oluyor öyle kötü şeyler yaşıyorum ki mutlu olmak için unutuyorsun susuyorsun yapacak bir şey yok

erkek olsaydım mesleğime aşık egosu tavan yapmış bi tip olurdum kesin:))

her türlü yere girer çıkar, her tür insanla muhattap olur elini sıktığım her kişiye müstakbel müvekkil gözüyle bakar paraya para demezdim yaşasın kötülük :47::47:

mesleğimi yine de seviyorum ama hiç profesyonel bakamıyorum ben.. para almadan dilekçe yazdığım davası için uğraştığım çok kişi olmuştur. bu yüzden kurumda çalışmak benim için daha uygun.. en azından şimdilik.. :1:

her kurum gibi burada da çekememezlik dedikodu vs hat safhada.. 2 kişi dışında doğru düzgün muhabbet edebildiğim kimse de yok.. bu nedenlerden işimi çok sevmiyorum.. ama sabrediyorum..

arkadaslar haftaya foruma girecek kimler var? gizem ve ben yanliz kalicaz sanirim burda bayram olmadigindan????

arkadaslar haftaya foruma girecek kimler var? gizem ve ben yanliz kalicaz sanirim burda bayram olmadigindan????

ben ara ara cepten girmeyi denerim.
gerçi biz bu gidişle tatile değil adliyeye gidicez.

erkek olsaydım mesleğime aşık egosu tavan yapmış bi tip olurdum kesin:))

her türlü yere girer çıkar, her tür insanla muhattap olur elini sıktığım her kişiye müstakbel müvekkil gözüyle bakar paraya para demezdim yaşasın kötülük :47::47:

mesleğimi yine de seviyorum ama hiç profesyonel bakamıyorum ben.. para almadan dilekçe yazdığım davası için uğraştığım çok kişi olmuştur. bu yüzden kurumda çalışmak benim için daha uygun.. en azından şimdilik.. :1:

her kurum gibi burada da çekememezlik dedikodu vs hat safhada.. 2 kişi dışında doğru düzgün muhabbet edebildiğim kimse de yok.. bu nedenlerden işimi çok sevmiyorum.. ama sabrediyorum..

ben de meslegimi cok cok seviyorum... hos kime söylesem "senin erkek mesleginde ne isin var!!" diyorlar ya. ben de sinir oluyorum. nedense bizi oto tamircisi, makine ustasi gibi saniyorlar. neyse he he diyip gecmek en güzeli.

ben ara ara cepten girmeyi denerim.
gerçi biz bu gidişle tatile değil adliyeye gidicez.

aman Allah korusun. bir telefon icin. siz k.v faktörünü astiniz. hem azicik teknolojiden uzak durun. basbasa vakit gecirin. belki cok cok daha iyi olacak.

radyasyon radyasyon nereye kadar.

Back
X