yanlız değilsin canım ben de bir şey istemedim bizimki saflık mı ne bilmiyorum artık
valla bu güzelliğimle pek ucuz gittim
yanlız değilsin canım ben de bir şey istemedim bizimki saflık mı ne bilmiyorum artık
valla bu güzelliğimle pek ucuz gittim
ben üstüne bi de para verdimiyi ki vermişim ohhh
benim sevgili kayınvalidem hiç yol yordam bilmiyordu nedense.
ancak benden sonraki ilk gelin alışlarında nedense vahiy gelmişti hatuna bir anda
nişan elbisesi
kına elbisesi
el öpme elbisesi
zırt pırt gibi gelenek görenekleri öğrenivermişti...
kocasının aşkından ölecek kadın mode on
yav bizde mi adamları dağa göndersek, ondan mı kıymetli oloor böyle bilemedim
işlerine geldikleri gibi davranıyorlar, mesela nişan alışverişine falan gidiyorlar o naısl birşey ben bilmiyorum
farkettik canım...
sen hiç kıskanmıyorsun.
kim sana kıskanç diyebilir ki zaten???
haaa doğru nişan alışverişiii
nişan bohçasıııı (biz onu da kendimiz almıştık)
sonra kız evine bayramda seyrana gitmeeeeee
ay bulunmaz hint kumaşıydı oğlu sanki
oturdum evlendim
evde kalmıştım herhal
4 ay oldu asudeeem, ölücem yeminleee
Aşk'ı cok büyütmüşüz gözümüzde :26:
kıyamam kuzumaa
sabret canım sabret.. özlemek de güzel.. deli deli özlemek.. sonra aniden kavuşmak.. çılgınca sevinmek.. güzel..
elmayra
küstüm ben sana
hatta kızlar hepiniz küsün
neler neler olmuş sayko komşusu ile bize anlatacağına gitmiş konusuna anlatmış, bize de haber vermemiş.
yani diyorsun ki topik sahibi olarak burda dert yok sadece geyik
tmm anladım ben ana fikri.:117:
Ah ipek yaa, kapıyı calınca acmıyordum. Apartmanda görsem merhaba merhabaydı. Pazartesi akşama kadar.
O akşam servisten indim emreyle beraber onu markete gönderdim apartmana girdim; baktım koşturuyor apartmanın icinde yüzü mosmor, ne oldu dedim, senin mutfak camının önünde bir araba duruyordu, içinde adamlar vardı, araba plakasızdı, senin eve bakıyorlardı dedi. Beni de telaşlandırdı, ben birşey görmedim dedim. Kapıyı acıp mutfağa koştum. Bunlarda analı kızlı peşimden daldılar eve tabi, baktım araba falan yok. Kimse yok dedim kapıya yönlendim bunlar da cıktılar mecburen. O sırada Emre geldi, anlattık, evet dedi bi araba vardı ben giderken cıkıyordu otoparktan. Bu evine girdi. Bizi de huzursuz etti. Yarım saat sonra kapı caldı; salçan var mı dedi. Bende de varken yok demek olmaz; verdim. Yarım saat sonra şeker istedi. Elim verdim kolumu kaptı o akşam.
Salı gecesi saat 11 e doğru kapı caldı. Gece bu arada, biz yatmışız. Sinirlendim; "emre git bak şuna tersle lütfen" dedim. Emre gitti gelmez; bi kaç ses daha geliyo koridordan. Gittim, kadının üst katındaki yeni evli çift.....O akşam bu çiftin evine hırsız girmiş. Ben 18:15 te servisten indim; hava kararalı yirmi dakika falan omuştu. Güpegündüz, camdan tırmanıp üstkata girmişler, ne var ne yoksa götürmüşler.... Bu kadında bir telaş bir telaş, araba söyleydi, sana ben gösterdim dimi(bana söylüyo), bekliyolardı icinde falan filan....
Ben ciddi ciddi bu kadından şüphelenmeye başladım. Huzursuz oldum, tek başıma evde kalamıyorum. Ne yapacağımı da bilemiyorum. Düzenli olarak benim eve girmeye calısıyodu cünkü
çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taam mı
ben bu şekkıl giynirim, bu bağyan bu şekkıl, şu şekkıl..
.
kızım Allah huzur mutluluk versin de para pul nedir Allasen ya.. neyleyim sarayı köşkü içinde salınan yarim olmayanda.. ben anamın taktığı bilezikleri bile verdim kayınpedere, kendi borçlarını ödesin deyu.. amaaan 3 günlük dünya.. (imza, kaderine razı kanaatkar kadın)
elmayra
küstüm ben sana
hatta kızlar hepiniz küsün
neler neler olmuş sayko komşusu ile bize anlatacağına gitmiş konusuna anlatmış, bize de haber vermemiş.
yani diyorsun ki topik sahibi olarak burda dert yok sadece geyik
tmm anladım ben ana fikri.:117:
asudecim tabi boşanmaların avukatlık ücretini de alırsam neden olmasın
ay aman evlerden ırak ayollll
ya benim evim güzel o yüzden altındı bohçaydı diye kafa yormadım.. ama
benim nişanım çok sönük geçtiği için, bohça da olmayınca, bohçasız nişan olmaz söz bile bohçasız olmaz diye konuşan teyzelerim, yengelerim, abilerim, ablalarım beni üzmüşlerdi haliyle..
sanırım nişan bozulabilir düşüncesiymiş bu hiçbir şey yapmama isteği.. memleketlisi olsaydım yaparmış sanırım.. daha doğrusu yapmak zorunda kalabilirmiş mahcup olmamak için..
aman neyse..
kızlaaaaar..
ben vallaha özliycem hepinizi..
kendinize çok çok iyi bakın üşütüp hasta masta olmayın moralleri yüksek tutun. dranasım sen de dikkatli ol giderken..
iyi bayramlar..
öptüm hepiniziii..
herkese iyi bayramlar arkadaşlar
görüşmek umuduyla hoşçakalın......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?