Dert yok, Sohbet var.... :)

işlerine geldikleri gibi davranıyorlar, mesela nişan alışverişine falan gidiyorlar o naısl birşey ben bilmiyorum

işlerine geldikleri gibi davranıyorlar, mesela nişan alışverişine falan gidiyorlar o naısl birşey ben bilmiyorum

haaa doğru nişan alışverişiii
nişan bohçasıııı (biz onu da kendimiz almıştık)
sonra kız evine bayramda seyrana gitmeeeeee

ay bulunmaz hint kumaşıydı oğlu sanki
oturdum evlendim
evde kalmıştım herhal

farkettik canım...
sen hiç kıskanmıyorsun.
kim sana kıskanç diyebilir ki zaten???

çeteleyi kuzenim tutmuştu:)) beni gaza getirmişti.. bak abinin maddi durumuyla seninikinin bir mi ama abin neler neler aldı yengene.. seninki cimri kızım cimri..

bu bir gerçek abimden çok daha iyi eşimin maddi durumu, ama eşim abim kadar eli açık değil :)

harbiden kıskanmam yengemi :)) severim kızı yav.. yenge de dediğim yok adıyla hitap ediyorum da burada yenge diyorum işte..bizim gelin mi diyeyim:))

Aşk'ı cok büyütmüşüz gözümüzde :26:

elmayra
küstüm ben sana
hatta kızlar hepiniz küsün
neler neler olmuş sayko komşusu ile bize anlatacağına gitmiş konusuna anlatmış, bize de haber vermemiş.

yani diyorsun ki topik sahibi olarak burda dert yok sadece geyik
tmm anladım ben ana fikri.:117:

Son düzenleme:

Aşk'ı cok büyütmüşüz gözümüzde :26:

çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taam mı

ben bu şekkıl giynirim, bu bağyan bu şekkıl, şu şekkıl..

.

kızım Allah huzur mutluluk versin de para pul nedir Allasen ya.. neyleyim sarayı köşkü içinde salınan yarim olmayanda.. ben anamın taktığı bilezikleri bile verdim kayınpedere, kendi borçlarını ödesin deyu.. amaaan 3 günlük dünya.. (imza, kaderine razı kanaatkar kadın)

hahahahha küsüm

ya kac gündür kafam ona takılmıştı ama annem gazımı aldı ipek yazmasa aklıma gelmiycekti anlatmak

elmayra
küstüm ben sana
hatta kızlar hepiniz küsün
neler neler olmuş sayko komşusu ile bize anlatacağına gitmiş konusuna anlatmış, bize de haber vermemiş.

yani diyorsun ki topik sahibi olarak burda dert yok sadece geyik
tmm anladım ben ana fikri.:117:

Son düzenleme:

To; çilekeş türk garısı

Allaha şükürler olsun, hani kendini pazarlamak deyimi vardır ya, o bizde yok işte. Bu kızlar kendilerini ağırdan satınca daha mı kıymetli oluyorlar bazen düşünmüyo değilim.

asudecim tabi boşanmaların avukatlık ücretini de alırsam neden olmasın

ay aman evlerden ırak ayollll

ya benim evim güzel o yüzden altındı bohçaydı diye kafa yormadım.. ama

benim nişanım çok sönük geçtiği için, bohça da olmayınca, bohçasız nişan olmaz söz bile bohçasız olmaz diye konuşan teyzelerim, yengelerim, abilerim, ablalarım beni üzmüşlerdi haliyle..

sanırım nişan bozulabilir düşüncesiymiş bu hiçbir şey yapmama isteği.. memleketlisi olsaydım yaparmış sanırım.. daha doğrusu yapmak zorunda kalabilirmiş mahcup olmamak için..

aman neyse..

kızlaaaaar..

ben vallaha özliycem hepinizi..

kendinize çok çok iyi bakın üşütüp hasta masta olmayın moralleri yüksek tutun. dranasım sen de dikkatli ol giderken..

iyi bayramlar..

öptüm hepiniziii..

csi 007 allah çarpsın aklıma bile gelmedi buraya yazmak. sizi boğmak da istemedim annem aldı gazımı ertesi aksam

sna da iyi bayramlar canım.
çok çok öpüldünnnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…