Dert yok, Sohbet var.... :)

valla abla cok sakindi yani kimse yoktu...ara ara kendimle konustum caresizlikten....

Ayyy kıyamam ya kşmseler yoktu zaten

İyi yapmışsınız gitmekle gerçi yorgunluk gidip gelmekte

Saat 11 gibi flan yapıyorum kahvaltıyı sonrada akşam yiyorum

Herkeşşşlere günaydın

Günaydın norecimmm

ben de iyiyim canlarım, işe adapte olmaya çalışıyorum ama oda arkadaşlarım engel oluyor.
illa muhabbet edelim diyorlar
tatilim iyiydi hep yatış, yabancı dizi, kitap okumakla geçti...kendimi insanlardan soyutlamaya çalıştım, eşimi özlüyorum yoksa kötü oluyor.

canim Allah bir an önce seni esine kavustursun insallah....senin yaninda kimse yokmu?ailen felan?

canim Allah bir an önce seni esine kavustursun insallah....senin yaninda kimse yokmu?ailen felan?

canım ailemle aynı sitede oturuyoruz ama ben evimdeyim, onlarda kalmıyorum. yemeğe kahvaltıya falan gidiyorum yalnızken yemiyorum çünkü.

Günaydinlarrr......

herkesler iyi gibi... oh oh

evet bayram süresince bi lal bi ben... biz de pek konusamadik. aralara sürekli konu girmedikce, habire ileti okumayinca sikici oluyormus burasi :2:

Günaydinlarrr......

herkesler iyi gibi... oh oh

evet bayram süresince bi lal bi ben... biz de pek konusamadik. aralara sürekli konu girmedikce, habire ileti okumayinca sikici oluyormus burasi :2:

evt aynen öyle...kk bile cekici gelmeyebiliyormus....siz dostlarim olmayinca....

İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!

Atamız her zaman bizimle ...

Onu anlamayanlar utansın ....

Ulu önderimizi kaybedeli 73 koca yil olmus. Onu saygi ve rahmetle aniyorum. Ama nedense bircoklari gibi, keske daha cok yasasaydi, keske suanda da burada olsaydi demiyorum, demek istemiyorum. Cünkü o bu vatani zaten bize emanet etti. BIZ ler, elimizden gelen herseyi yapmaliyiz.
Görevimiz onun yoklugunu üzüntüyle gecirmek degil, tam tersine mirasina daha siki sarilmak.

malesef Atamız bizden çok erken ayrılmış,
az zamanda yaptıklarıyla ayaktayız hala.
bugün işe gelirken yolda siren sesleriyle irkildim. ama baktım ki trafik devam ediyor.
utandım resmen.
onu çok özlüyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…