Offf valla direniyorum resmenİki dkcık
Ben de sevmiyorum, deniz olmasa cekilmez... yokuş yukarı yürü yürü imanım gevrediAraba da girmiyo sokaklara
cok gecmis olsun, insallah ciddi birsey degildir..
evet ya evde olup hiçbir şey yapmadan "bugün ne giysem?" veya " bana her şey yakışır" izlemek iyi olurdu..
Ama eminim çalışmasak ve her gün bunu yapsak patlarız sıkıntıdan..
3ten 5 e kadar da kestiricen ohhh mis gibi valla :d
slm kızlarrrr nasılsınız bakalım
güzel bir bayram izninden sonra çalışmak çok kötü oldu yahu...
ne yaptınız die sorarsan evdeydik:)akraba ziyaretleri kuzenlerle kalabalık toplanmalar oyunlar derken bitti gitti işte...bugün kalkamıcam die ödüm koptu.6.30 da uyandım dahada uyuyamadım korkudan
bayram sabahı eşim çok kızdı banauyanamadım duymadım oda uyanamadı namaza gönderemedim ya seneye bayramda hiç uyumayı düşünmüyorum..
temizliğimi ütülerimi yaptım işte.kışlıkları çıkarmam lazım ama el atmaya korktum..
gün berbat geçiyor akşam olsada evime gitsem.evde oturup esra erol bile izlemek çok güzeldi
bide hep gidişim kasıma denk geldi ne hikmetse bu aylardada hiç güzel değil denizin bile albenisi yok kiiii
elmayraaa lütfen ama,yatan var yatamayan var
Ahhh ben ayaklarımı uzatıp oturamadım evimdeTiksindim ince coraptan etekten elbiseden
Yazı da güzel değil oranın valla
Her gittiğimde ankaranın corak topraklarını özlüyorum
boğazdan geçiyoz diyom ahh istanbulum heryerin ışıl ışıl sosyetik istanbul hahayyyyyyy
gözü gönlü açılıyo insanın vallaaaaa
boğazdan geçiyoz diyom ahh istanbulum heryerin ışıl ışıl sosyetik istanbul hahayyyyyyy
gözü gönlü açılıyo insanın vallaaaaa
İnsanın yaşadığı yer gibisi yok dimi. Eşim ankaradan nefret eder ama ona da iki günde gına geldi. Evimize gidelim deyip durdu
geçirdim kotumu şık bi bluzumu üzerime.bide altına hoş bir ayakkabı tamamdır işte hiç elbise falan giyesim gelmedi yaa bide bizim aile kalabalık gez gez zor bitiyor eşimde hiç sevmiyor bayram ziyaretleriniher bayram homurdana homurdana geziyoruz hemen kalkalım diyoruz ama bu sefer o benden çok muhabbet ediyor.
öle tabiii bizimkide ist sevmez.
ona kalsa bayram 9 gün olsa daha vakit geçirse arkadaşları dost akraba ama yiter dedim sıkıldım öffffff
Annem hicbir bayramda bana kot giydirmedi, hep etek/elbise giydirirdi. Şimdi de benim elim kotlara gitmiyor
Çocukluğuma inin benimmmmmmmmmmm
Bizim klasiktir zonguldağa girer girmez bi fener turu yapılır, sehir bi dolaşılır ondan sonra gidilir babaanneye vs. Neymiş efendim hasret gideriyormuş
Ben köyde hep eşortmanla gezdim zaten köyde sadece 10 kişi vardı o da bizdik
Ben bu sene bayramın tadını aldım valla
iki koyun kesildi biri fakirleri dağıtıldı birini de evde ocakbaşında çevirme yaptıkçok lezzetliydi
Altı yedi saatte pişen et on dakikanın içinde bittikoca koyunu yedik valla
offf arkadaşlar ne kadar kötüsünüz ya...
dünden beri bu konu nedeniyle ne bavul açabildim,
ne de işte birikmiş işlerimi yapabildim...
bir de dietimi bozdum sizin yüzünüzden çikolata yiyerek okudum..
çok tatlısınınz hepiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?