Yok cnm ya avans falan almadı, almasın da zaten. Ayın 1 inde alır herhaldeSize tahinli pekmez alıcam
ben sevmemki onu...baska bisey isterim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm ya avans falan almadı, almasın da zaten. Ayın 1 inde alır herhaldeSize tahinli pekmez alıcam
kızlaar bizim ankara buluşmamıza çok az kalmııışş takvimime baktım şimdi![]()
ben sevmemki onu...baska bisey isterim...
Ben de baktım organizatöre salı günü bululuyoruz ohhhh
Dile canım benm ne istersen alırım :13:
ya biz böyle cekeriz kendimize...nasilsin?
ben bu sene bayramın tadını aldım valla
iki koyun kesildi biri fakirleri dağıtıldı birini de evde ocakbaşında çevirme yaptıkçok lezzetliydi
altı yedi saatte pişen et on dakikanın içinde bittiKoca koyunu yedik valla
bi bulusunda vatan millet yani gelemeyenler rahatlasin....![]()
yorgun...
bayramda rol yaptım hep...
yorulmuş yanak kaslarım
offf arkadaşlar ne kadar kötüsünüz ya...
dünden beri bu konu nedeniyle ne bavul açabildim,
ne de işte birikmiş işlerimi yapabildim...
bir de dietimi bozdum sizin yüzünüzden çikolata yiyerek okudum..
çok tatlısınınz hepiniz :)
Ben bu sene bayramın tadını aldım valla
iki koyun kesildi biri fakirleri dağıtıldı birini de evde ocakbaşında çevirme yaptıkçok lezzetliydi
Altı yedi saatte pişen et on dakikanın içinde bittikoca koyunu yedik valla
yorgun...
yorulmuş yanak kaslarım
yorgun...
yorulmuş yanak kaslarım
Ben ne çikolata ne şeker yemedim bile hayatta yemem bayramlarda nedense normaldede çok aram olduğu söylenemez.Baklavada 1 tane yedim oda çok ısrar ettiler..
birsen kıs küsmüyüzzz nie konuşmuyosun
afiyet olsun dranascım...
Ben bu kurban bayramında da diğer kurbanlarda olduğu gibi 1 gr et yemedim,patlıcan ve nohuta devam...tabi anne elinden olunca daha bi güzeldi
Ama bol bol annemin elcasızından baklava yedim![]()
hah et yenmez mi yahu, ben de bir gram et yiyemedim zonguldaklılar eve et sokmuyorlar. Dün annemde yiyebildim ancak gözümün önünden perde kalktı yemin ederim![]()
Hah et yenmez mi yahu, ben de bir gram et yiyemedim zonguldaklılar eve et sokmuyorlar. Dün annemde yiyebildim ancak gözümün önünden perde kalktı yemin ederim![]()
et sevmem...ve taze kurban etini asla yiyemem...
Ya tamam bu böyle gelmiş böyle gidecek ama bana vahşetmiş gibi geliyor...o hayvancıklara çok üzülüyorum ben![]()
niye kız eve et sokmuyolarrr
bizimkiler bir koca hayvancağzı yedilerrr
ban öğğğ geldiiii
midem çok fena yaa ne ağrıo ne yanıo tuhaf bişi hani boğazında lokma kalırda yavaşça iner ya boğazından.öyle tuhaf bişi yaşıyorum bugün midemde aynı o his gibişekerim niye küs olalım sen knşmy benle![]()
eşim 2et sevmem...ve taze kurban etini asla yiyemem...
Oyyyy minik kurbağaSen duygusal bakıyorsun olaya ben midesel
MİNİK KURBAĞA
EVET CANIM BU KONUDA DUYGUSALIM
et sevmem...ve taze kurban etini asla yiyemem...
Ya tamam bu böyle gelmiş böyle gidecek ama bana vahşetmiş gibi geliyor...o hayvancıklara çok üzülüyorum ben![]()
Oyyyy minik kurbağaSen duygusal bakıyorsun olaya ben midesel
Bilmiyorum ki canım ya, dışarda dağıttılar millete eve sokmadılar, yiyemedim![]()