Dert yok, Sohbet var.... :)

ben bu sene bayramın tadını aldım valla
iki koyun kesildi biri fakirleri dağıtıldı birini de evde ocakbaşında çevirme yaptık:56: çok lezzetliydi
altı yedi saatte pişen et on dakikanın içinde bitti:1: Koca koyunu yedik valla

afiyet olsun dranascım...

Ben bu kurban bayramında da diğer kurbanlarda olduğu gibi 1 gr et yemedim,patlıcan ve nohuta devam...tabi anne elinden olunca daha bi güzeldi :16:

Ama bol bol annemin elcasızından baklava yedim :56:

offf arkadaşlar ne kadar kötüsünüz ya...

dünden beri bu konu nedeniyle ne bavul açabildim,

ne de işte birikmiş işlerimi yapabildim...

bir de dietimi bozdum sizin yüzünüzden çikolata yiyerek okudum..

çok tatlısınınz hepiniz :)

hosgeldin katekate... topigin icinde olan bizlere bile takip etmek cok zor. bayramda kimsecikler yoktu o yüzden duruldu ama simdi yine devam... :27: :27:

Ben bu sene bayramın tadını aldım valla
iki koyun kesildi biri fakirleri dağıtıldı birini de evde ocakbaşında çevirme yaptık:56: çok lezzetliydi
Altı yedi saatte pişen et on dakikanın içinde bitti:1: koca koyunu yedik valla

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............. ne güzel... ben koyun eti pek sevmem ama orada olsaydim kesin yerdim. kesinn.........

yorgun...

bayramda rol yaptım hep...

yorulmuş yanak kaslarım

esinin akrabalari, es dosta mi??

yorgun...

bayramda rol yaptım hep...

yorulmuş yanak kaslarım

inanirim canim...malesef hayatta her zaman istedigimiz seyi yasamiyoruz....esinle mutlu olmanin hatirina idare etmeye calis canim...ne demisler alma mazlumun ahini cikr aheste aheste....biraz sabir sadece...

Ben ne çikolata ne şeker yemedim bile hayatta yemem bayramlarda nedense normaldede çok aram olduğu söylenemez.Baklavada 1 tane yedim oda çok ısrar ettiler..
birsen kıs küsmüyüzzz nie konuşmuyosun

şekerim niye küs olalım sen knşmy benle:14::14::14:

afiyet olsun dranascım...

Ben bu kurban bayramında da diğer kurbanlarda olduğu gibi 1 gr et yemedim,patlıcan ve nohuta devam...tabi anne elinden olunca daha bi güzeldi :16:

Ama bol bol annemin elcasızından baklava yedim :56:

Hah et yenmez mi yahu, ben de bir gram et yiyemedim zonguldaklılar eve et sokmuyorlar. Dün annemde yiyebildim ancak gözümün önünden perde kalktı yemin ederim:1:

hah et yenmez mi yahu, ben de bir gram et yiyemedim zonguldaklılar eve et sokmuyorlar. Dün annemde yiyebildim ancak gözümün önünden perde kalktı yemin ederim:1:

et sevmem...ve taze kurban etini asla yiyemem...

Ya tamam bu böyle gelmiş böyle gidecek ama bana vahşetmiş gibi geliyor...o hayvancıklara çok üzülüyorum ben :43:

Hah et yenmez mi yahu, ben de bir gram et yiyemedim zonguldaklılar eve et sokmuyorlar. Dün annemde yiyebildim ancak gözümün önünden perde kalktı yemin ederim:1:

niye kız eve et sokmuyolarrr
bizimkiler bir koca hayvancağzı yedilerrr
ban öğğğ geldiiii

Ya tamam bu böyle gelmiş böyle gidecek ama bana vahşetmiş gibi geliyor...o hayvancıklara çok üzülüyorum ben :43:

Oyyyy minik kurbağa :D Sen duygusal bakıyorsun olaya ben midesel :1:

niye kız eve et sokmuyolarrr
bizimkiler bir koca hayvancağzı yedilerrr
ban öğğğ geldiiii

Bilmiyorum ki canım ya, dışarda dağıttılar millete eve sokmadılar, yiyemedim :14:

şekerim niye küs olalım sen knşmy benle:14::14::14:
midem çok fena yaa ne ağrıo ne yanıo tuhaf bişi hani boğazında lokma kalırda yavaşça iner ya boğazından.öyle tuhaf bişi yaşıyorum bugün midemde aynı o his gibi
eşim 2:57:oda sevmiyor ne biçim damak zevkiniz var yahu sizin:)

katılıyorum norecim, ben de sevmiyorum şu kurban bayramını, yazık zuzucuklara:14:

Oyyyy minik kurbağa :D Sen duygusal bakıyorsun olaya ben midesel :1:

Bilmiyorum ki canım ya, dışarda dağıttılar millete eve sokmadılar, yiyemedim :14:

ölede olmaz amaa
bizimkilerde 2 tane kesdiler
valla birini nerdeyse onlar yedi kalablıkdık bide
diyom ya baklava çayy köfte et kavurma görmek istmym zun zamannnnn bide sarma lahna sarmasııı

benim gibi biri için çok zor...

ama alışıyorum galiba...

gerekli bir fedakarlık mı yoksa gereksiz bir fedakarlık mı bilemiyorum

Kate insanın hissettiğinden farksız davranması nasıl birşey
[/B][/QUOTE]

Back
X