Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok ilginç,belki konu sahibi bile bilmiyor bi husumet varsa, çünkü kendisi orda yaşamıyormuş.
trakyada ben de kaldım, içki konusunda falan da rahat insanlardır. hani neye taktıklarını bilemedim ama trakyada yaşayan tanıdıklarımdan duyduğum kadarıyla ilçeler dahi çok göç aldığından dolayı sorunlar başlamış.
ayrımcılık yapmak istemiyorum ama göçle gelmiş ya da kaçak göçmen tarzı insanlar olabilir mi diyeceğim ama en fazla hırsızlık olur, taciz olur hadi. bu ne ya resmen linç
çok ilginç,belki konu sahibi bile bilmiyor bi husumet varsa, çünkü kendisi orda yaşamıyormuş.
trakyada ben de kaldım, içki konusunda falan da rahat insanlardır. hani neye taktıklarını bilemedim ama trakyada yaşayan tanıdıklarımdan duyduğum kadarıyla ilçeler dahi çok göç aldığından dolayı sorunlar başlamış.
ayrımcılık yapmak istemiyorum ama göçle gelmiş ya da kaçak göçmen tarzı insanlar olabilir mi diyeceğim ama en fazla hırsızlık olur, taciz olur hadi. bu ne ya resmen linç
ben zorluyorum bakalım biraz konu sahibini.
altından bişeyler çıkar mı bilmem![]()
ben doğu illerimizin birinde başım açık olduğu için( 15 yaındayken) taşlanmış, yıllarca sınıfında aşağılanmış/kötü gözle bakılan bi insanım. hele atatürkçüyüm diyeverin bakıyım. lisede zor geçtim valla dersleri. hocalarla hep kavgalıydım.
trakyadaki modernliğe ise ayak uyduramazdım. genç kızlar gece yarılarına kadar sokaklarda olurdu, benim ailem okuldan eve evden okula gönderirlerdi beni. küçüktüm tabi.
açıkcası çok şaşırdım. nereye gidiyoruz bi bana diyiversin
kızlar bugün yoğundum kusura bakmayın.. ara ara okumaya çalıştım..
eşkiya konusuna da göz attım.. her an her şey olabilir..
erkek kuzenim, kuzenimin arkadaşı ve kız kuzenim (erkek kuzenle kardeş değiller onlar da kuzenler) halamın evinde ev sahibi ve ev sahibinin kardeşlerinin saldırısına uğramışlardı..
neymiş halam fuhuş yaptırıyormuş.. zihniyete bakar mısınız?
hem de istanbulun göbeğinde..
Susmayacaksın, korkmayacaksın. Sen susarsan yarın ayşeye de saldırırlar.
Ben bunu bilirim, bunu söylerim.
saraykedisi, bu durumlarda kamu davası açılmış olmuyor mu zaten? ben mi yanlış biliyorum.
şikayetçi olsan ne olmasan ne, adam öldürmeye teşebbüs var resmen
tabi jandarmadan savcıya intikal eder kamu davası açılır. basit tıbbi müdahaleyi gerektiren kasten yaralamada şikayet aranır. onun dışında şikayet gerekmiyor..
işte adam öldürmeye teşebbüs ya da kasten yaralama.. kamu davası açılması lazım..
E o zaman nasıl oluyor da bunları salıveriyorlar.
bi ara bi konu açılmıştı.. resmen diziden araklamaydı..
ölen görümcesinin kızına bakmış yıllarca.. sonra öğrenmiş ki ölen görümce değilmiş de sevgiliymiş.. konu sahibesi de evi terkediyor filan falan.. başta inanir gibi oldum ama sonra hakikaten saçmalamıştı.. ben de o konudan sonra artık kolay kolay inanmıyorum okuduklarıma..