Dert yok, Sohbet var.... :)

of ya... ne denir ki simdi... neden erkekler eslerinin hayat arkadaslari olduklarindan daha önce kendilerine ait birseymis gibi düsünürler ki...

onunla alışverişe çıkmaktan hatta artık kendi kendime bile alışverişe çıkmaktan nefret eder oldum...

herşeye bir bahane uyduruyor,alıştım aslında ama bazen kıskançlıkta sınır tanımıyor..

yazın güneş gözlüğü takmama bile laf ediyor,düşün artık...

dün bu kadar kısıtlarsan beni yanlış şeylere teşvik edebilirsin dedim...ama öyle değil midir yasaklar tatlıdır işte...

ama nato kafa nato mermer

tam üstüne bastın,kalça görünmeyecek...

sanki kalça var da

İllaki kapanacak yani kalçalar,hadi kapattın mennunmu oluyor bu durumdan

of ya... ne denir ki simdi... neden erkekler eslerinin hayat arkadaslari olduklarindan daha önce kendilerine ait birseymis gibi düsünürler ki...

Erkekler böyle şekerim kendilerine ait olmasını ister eşlerinin

esin de biraz abartmis canim ya.. günes gözlügü ne alaka...

yani gezerken tozarken evlenmeden önce bunlar cok daha azdir eminim. bekarken yanlarinda havali kizlar olmasina bayilirlar da, evlendikten sonra....

buna sebep biraz da kendisinin ya da cevresinin baska bayanlarla ilgili düsüncelerini biliyor ve senin icin de ayni düsüncelerin düsünülmesini istemiyor. iyi de ona bakarsak tüm kadinlar Türkiye'de evden disari adim atmamaliyiz.

İllaki kapanacak yani kalçalar,hadi kapattın mennunmu oluyor bu durumdan

Erkekler böyle şekerim kendilerine ait olmasını ister eşlerinin

benim erkek arkadasim da böyle, simdi biras duruldu ama evlendikten sonra yine sahlanacak kesin...

ben zaten giyimime cok cok dikkat ederim, bir e bazen o söyledi mi uyuz olurum.

benim erkek arkadasim da böyle, simdi biras duruldu ama evlendikten sonra yine sahlanacak kesin...

Şahlanmasına dur diyeceksin tabi yoksa varya ilerde hiç göz açtırmaz ona göre,değişir filan diyede hiç bekleme canım değişmez bunlar ..

güneş gözlüğü ilgi çekiyormuş...ama ben ilgi çekme için değil gözlerim güneşten rahatsız oluyor hatta yazın gözdamlası kullanırım ben sırf bu yüzden..

bir keresinde kendi bile itiraf etti,şimdi dışarda görüyorum adamlar sana bakıyor ya laf atcam yada vurucam adamlara ama hangibirine vurcam ki diyor..

ben de buna engel olamayacağını söyledim..ki bir erkeğin kadına bakması için çok da gösterişli olması gerekmior bile ortalık sapık dolu!!!

evet bende dedim ona o zaman kapat beni eve,sende rahat et bende dedim

Değiştirmeye çalışsan değişmez tabi ne yapacan canım ya böyle kabul edeceksin eşinide kabul etmekte zor tabi ama elden de bişey gelmez herhalde ..

sanırım öyle ablacım...ben kendimi yiyorum anca

Gözlük takmana bile söyleniyorsa ilginç yani,canım ya kıskançlığından yapıyor tabi bunları..

Öyle eve kapatmakla filan olacak şey değil ya,tamamen seni husursuz ediyor sende kendini yiyip bitiryorsun yapma bence inşallah düzelir eşinde ne diyeyim ..

canım ben zaten açık seçik giyinen bir kadın değilim..zaten oturduğumuz ilçede istesem hatta eşim izin verse dahi o tarz giyinemem çünkü insanları çok yobaz...

eşim evlenmeden önce de kıskançtı,ama askerdeyken çok rahattı şaşılır derecede hemde..

dün akşam kıskançlıklarının bu kadar artacağını bilsem evlenmezdim seninle dedim bozuldu paşam :113:

yok abla eve kapat mevzusu gerçeğe dönemez tabiki

Şahlanmasına dur diyeceksin tabi yoksa varya ilerde hiç göz açtırmaz ona göre,değişir filan diyede hiç bekleme canım değişmez bunlar ..

yo yo olumlu yönde degisecegini hiiiiiiiiiiiiccccccccc düsünmüyorum. hatta tam tersine bu aralar biraz iyi, ama evlendikten sonra iyice sahiplenip, abartacagini düsünüyorum ve de korkuyorum.

bunu engellemek icin sürekli konusarak, ona kendimi bu sekilde kabul ettirmeye calisiyorum. bakalim, umarim korktugum gibi olmaz. olursa da cok fazla didiscez orasi muhakkak...

niye bozuluyor ki, sen onu bu sekilde kisitlamaya kalksan, nefes alamiyor diyip, farkli seylere coktaaaannnnnnnnn yönelmisti bile...

o sana birseyi kisitlayinca sen de onda kisitlasan, anlasa senin psikolojini.

kravatinin rengi, ayakkabi tipi, saci, sakali.. ne bileyim o kadar sacma sapan seyler olsun ki... cünkü onunkiler de sacma

Sahiplenmesi elbettte güzel ama sıkmadan boğmadan yapılsın bunlar,yoksa kadından çok şey alıp götürüyor...

benim eşimde ilk çıktığımızdan beri bana oje sürdürmüyor adam ojeyi görünce deliriyor heleki kırmızı ojeye sinir oluyor 4 senedir ojeye hasretim keşke ilk zamanlarımızdan alıştırsaydım ilkin peki dedim sürmem dedim artık çok geç))))) kıyafete de yakışanı giydirir yarine göre giyinirsem karışmaz yinede şanslıyım ben ne erkekler var benimkinin sadece oje takıntısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…