Dert yok, Sohbet var.... :)

Muhtardan ikametgah ve nüfus cüzdanı örneği de alsınlar bari

o ne kız???tc kimlik no falan

sabıka kaydı istermisin yavrimuuu

Son düzenleme:
kızlar bizim kurumda satış reklam vs yasak ama ben kocamın satışlarını arttırmak ve onu gazlamak icin kuruma mail atıcam.

Ekte dökümanlar olacak check up kampanyasınan bahsedicem. Ama kocamın şirketi olduğunu söylemiycem. Ne yazsam :26:

o zaman bením gibi calismak zorunda olanlar(sözüm ona calismayanlar)yetisemiyor bebegim....

ona da şöyle bir çözüm önereyim o halde canım.
şimdi sayfada bıraktın nikini, işlerini yaptın.
işlerin bitti, geldin.
son sayfayı sağ tık ile yeni sekmede açıyorsun.

böylece bir sekmede son mesajları görürken, diğer sekmede sindire sindire kaçırdığın mesajları okuyorsun...
canın hangi tarafa cevap vermek istiyor ise ona cevap veriyorsun

bahsettigin karakteri bilmiyorum ama umarim kötü biri degildir yani sana yakistirilmaz...

biz tanismadik ama ben seni hep takip ediyordum....

Berbat bi film zaten filmdekiler iyimi kotumu film sonunda anlamamistim bile..

ama film deyince bu cuma safak vakti geliyor sonuda .. yonetmen kadin yazar kadin daha soylenecek bisi yok

vay beee alkis alkis...beni kafam buna nasil basmadi hic...cok zeki bir kadinsin cok....tütütütütü tüüüüüüüüüüüü

o değilde bir ara forum yöneticileri burdaydı.

başka konularda da onlar kamplaşmış falan yazmışlar sizin yorumların üstüne...

ayy içeri alınmayalım,

kamptı, çeteydi...

hayatım artık muhtarlardan ikametgah alınmıyor.
"yerleşim yeri bildirim bildirim belgesi" alınıyor.

o ne kız???tc kimlik no falan

sabıka kaydı istermisin yavrimuuu
olur, bak o daha iyi olur. hatta bir de mümkünse psikolojik testten geçirilsin insanlar. türlü şizofrenlerin boş fantazileri ile uğraşmayalım

harika fikir lal, bu ülke dar geliyo zaten artık, en kısa zamanda bi yurop turu yapmalıyız

evet evet buraya da ugrayin :))

bizzat kendim yemek yaparim söz

onlar Tanri misafiri. iyi karsilayalim

iste cözüm :)

vay beee alkis alkis...beni kafam buna nasil basmadi hic...cok zeki bir kadinsin cok....tütütütütü tüüüüüüüüüüüü

yok canım zekilikten falan değil.
hiçbişeyden mahrum kalmak istemeyen meraklı üyenin ürettiği cin fikirlerden o.

Oyyy oyyy taş çok sağlam gittiii

mümkünse yapmayınız böyle bir şey
zira biz de ikiizin birden aynı anda hamile kalması gerçeğinin getirdiği yükün altından kalkamayız

biz size yük olmayız, kendi kendimize yarenlik ederiz hıh

kesinlikle katılıyorum tatlım

muhtara söyleyelim, gerekli mercilere iletsin..

hatta ben kedinin dediği gibi, topic sahibi onayı olmadan görülemeyen dışarıya kapalı topicler olsun istiyorum..

ben istemiyorum da bizim bay potuk deliriyor çocuk diye.. kendisi korunmayı bıraktı, ben hapa başladım gizliden içiyorum, allahımız günah yazmasın, yalandan nefret ederim ama ne yapayıpm çekemem onun baskısını şimdi..

muhtarcığım, artık muhtarlar ikametgahtan aldıkları parayı ceplerine indiremiyor, zorlama istersen

topicin akıl küpü, pratik kadın

mantıklı

antoloji.com.da grup kuruyosun sen belirliyorsun istersen sadece gruba üye olanlar girebiliyor ya da herkese açık yapıyorsun..
staj zamanlarımda çok takılıyordum oraya.. herkese açık bir grupta konuşup birbirine kanı kaynayan ve gruptan kaçan kafa dengi insanların oluşturduğu bir "çete" üyesiydim

o değilde bir ara forum yöneticileri burdaydı.

başka konularda da onlar kamplaşmış falan yazmışlar sizin yorumların üstüne...

ayy içeri alınmayalım,

kamptı, çeteydi...

Hepimiz girmeyelim bari temiz çamaşırı kim getirecek

Bozdun attın yavru ya . Nüfus Müdürlüğüne git falan deseydin keşke

mantıklı

Berbat bi film zaten filmdekiler iyimi kotumu film sonunda anlamamistim bile..

ama film deyince bu cuma safak vakti geliyor sonuda .. yonetmen kadin yazar kadin daha soylenecek bisi yok

buraya malesef filmler daha gec geliyor bazilari hic gelmiyor...

kizceler, nedensiz nicinsiz, söyle en icten, taaa derinden, bi bana "hayirli olsun, hemencecik iyi sonuc al insallah" dermisiniz, o güzel kaplerinizle ????

kizceler, nedensiz nicinsiz, söyle en icten, taaa derinden, bi bana "hayirli olsun, hemencecik iyi sonuc al insallah" dermisiniz, o güzel kaplerinizle ????

İnşallah tez zamanda sonuç al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…