Dert yok, Sohbet var.... :)

almanyaya gelme karsiligi hizmet sunulur...bilginize arzederim...

elki artik bidaha ki bulusmayi yurtdisinda ayarlarsiniz kimbilir...

çok değildir bebeem ya

ben sabahtan beri manyak manyak cezerye yiyorum, ondan çok değildir haraldaysa (heralde)

yağ var icinde ketcap mayonez, ıvır zıvır

senin bu tatlı durumların nereye gidiyor acaba ki D.

slm slm slm :) sizi tebrik ediyorum dün akşam üstü 500de bıraktım ne zmn 544 oldunuz yahu :)

senlen beraber hamile kalalım kedişciğim, tek başıma o yükün altından kalkamam..

mümkünse yapmayınız böyle bir şey
zira biz de ikiizin birden aynı anda hamile kalması gerçeğinin getirdiği yükün altından kalkamayız

slm slm slm :) sizi tebrik ediyorum dün akşam üstü 500de bıraktım ne zmn 544 oldunuz yahu :)

çene çok bizde

öğlen yemekte sadece az çorba içtim ben

genelde yemek yemiyorum fazla, vücut için gerekli tüm enerjiyi tatlıdan sağlıyorum :44:

Aman sağlığın iyi olsun da gerisinin önemi yok.

cıksss
formdan düşmüşüz.
eskiden o sayfalar 2 saatte olurdu.
cıksss beğenmedim..

Performansta bir düşüş var diyosun, napsak da topiği canlandırsak

şu ziyaretçiler kimler ki acep?
aslında bence kk da ziyaretçiler belli konuları görememeli; belli bir mesaj sayısına ulaşmadan yeni konu açamamalı...
hatta üyelikler de tc kimlik no ile alınmalı, böylece 3.-5.105. üyelikler alınamamalı...

senlen beraber hamile kalalım kedişciğim, tek başıma o yükün altından kalkamam..

olur tabi.. sonra yazarız buraya öğürmelerimizi, bel ağrımızı sırt ağrımızı filan.. hatta beşik kertmesi yapalım ayrı cins olurlarsa

seneye eylül ekim gibi ilacı bırakmayı düşünüyorum.. aslında bana kalsa hemen bırakıcam.. ama daha 6 ay oldu mantıklı davranıyoruz.. bay mantık öyle istiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…