Dert yok, Sohbet var.... :)

burada doğru ve dürüst bir şekilde yorum yapanlara ihtiyaç çok bence...

şahsen ben gerçek hayatta da pohpohlanmak istemem.bu sorunun üstünü kapatmaktan başka neye yarar ??

deli yaaaaaa....
vallahi tahmin ediyorum seni bu cümleleri annene kurarken

ne annene bunu gercekten söyledinmi?

bu yeni gelin muhabbetini ben pek anlayamadum...biraz acarmusunuz hamfendüler?

sil baştannn başlamak gerek bazen,
hayatı sıfırlamakkkkk
sil baştannnn sevmek gerek bazen
herşeyi unutmakkkk

desem anlışılır olur sanırım.
konuya girip eskiye dönmemek babında

afiyet olsun canım.
bu arada şans seninle olsun... nedenini bilmiyorum mesajını da göremedim. bir önceki sayfa pert bende gene

canim nidenini dememistim zaten. sadece o an iyi dileklere ihtiyacim vardi, anacim misafir agirlamakla mesgul rahatsiz etmiyim dedim. size sardim.

Ben kabul etmiyorum iste banane

Ne guldum o yeni gelin muhabbetine pataya cok soyledim sanada kate dinlesin saat tarih hicbirsey engel olamaz sizinle konusmama gecerim mutfaga yakarim sigaramida duru yu da uyutmussam deme keyfimize

durucuk nasil?

deli yaaaaaa....
vallahi tahmin ediyorum seni bu cümleleri annene kurarken

ne annene bunu gercekten söyledinmi?

lal beni tanıyan kendini nasıl belli ediyor görüyosun değil mi csi nin yorumunu

kızım, kenarına bak bezini al, anasına bak kızını al demişler, ben böyleysem, annem de çok içine kapanık, pasif, ya da ciddi bir kadın olamaz de mi

burada doğru ve dürüst bir şekilde yorum yapanlara ihtiyaç çok bence...

şahsen ben gerçek hayatta da pohpohlanmak istemem.bu sorunun üstünü kapatmaktan başka neye yarar ??

ben pohpohlanmak istiyorum amaaaaaaaaaaa :d

ben böyle bir şey için konu açmazdım..ama neyse sustum :76:

hahahha ya ben burda hicbirseye sasırmıyorum.

"kocam isteksiz, bu isteksizlik yüzünden cocuk olmuyor olabilir mi?"
"yürürken ilişkiye girmiş olduğum belli olur mu"
gibi

benim çekmecemde her zaman yedek ten rengi çorap vardır malum daha çok onlar kaçıyor... gerçi yedek olmasa da hemen yakınımızda bakkal market var.. yolda izde başıma öyle birşey gelse herhalde gelip burada başlık açmam..

geçenlerde akşam annemi aradım.. kısa kesmeye çalışıyor telefonu.. "ya anne konuşsana rahat rahat "dedim.. "kocan uyuz olmasın şimdi ben seni yarın ararım" dedi.. harbiden kapattı telefonu.. kuzenim de hep "gündüzden arayıp akşam arıycaktım da rahatsız etmiyim dedim" diye başlıyordu konuşmaya.. sonunda dayanamadım ben de. "bunu illa söylemen mi lazım dedim.. eğlence arıyorsan sen ararsın açmazsam kendi kendine kıkırdarsın haa bunlar yaramazlık yapıyor dersin olur biter" dedim..

Bütün sayfada ben olucam şimdi. Alıntılarım yorumlarım ve ben. Anne bak ünlü oldummm
ben sizi çokkk özledim ... Kate mesaj attı çok sevindim ... bundan sonra benden kurtuluşunuz yok

Banu canımmm, tatlım benimmm. Senden kurtulmak isteyen kim? O kadar ümidi kesmişim ki foruma girmen konusunda, davet etmek aklıma bile gelmedi ki! Seni çoooook ama çook özledim inan. Hoşgeldin, sefalar getirdin güzel arkadaşım! Naber nasılsın???

aman da aman kimler gelmiş
kimler gelmiş
hoş gelmiş, sefalar getirmiş....

ben sen artık foruma giremiyorsun sandımdı da ondan şeetmedimdi (yedin mi? yemiş ol nolur)

Ben yedim valla, o da yemiştir emin ol :))

haaahhhh...
bir de Laleyi kandırır alırsak siteden topyekün şutlanmamıza ramak kaldı demektir...

Bu çete şutlanırsa, rakip bir site açarız. O denli güçlüyüz yani. (Gaadınıh aanayıhh eezilmeyee garşııyıhh)

annem bana şey diyor.
"hani babana benzemesen, kesin karıştın sen hastanede dicem" diyor.

"zıt kutuplar" desem; "hayatında görüp görebileceğin en pis aslan" desem ; "oyy dışı seni içi beni yakar anacığımın" desem...

şaşırmak bir yana,aman ne bilim yaa

konuşup nifakçıları toplamak istemiyorum buraya muhtar hanım

csicim,

ben verdiğin kavurma tarafini iki kez yaptım...süper..

ama baharatlarda ekledim en son..

oğluşum da yedi parmağıyla hımmm çok lezzetli yaptı

sil baştannn başlamak gerek bazen,
hayatı sıfırlamakkkkk
sil baştannnn sevmek gerek bazen
herşeyi unutmakkkk

desem anlışılır olur sanırım.
konuya girip eskiye dönmemek babında

anladim ve sustum merkez...

anladim canim anladim masallah size...anali kizli...

Bildiğiniz saçmalamışım! Hemen düzeltiyorum anlaşılır biçimde...

Murathan Mungan der ki : Biz köyden gelenlere Beethoween dinlemeyi öğretemedik ama onlar bize Orhan Gencebay dinlemeyi öğrettiler. (Yani burda şair şunu demek istemiş özetle: Cehalet daha güçlüdür. Sen bunu çürüttün ama asude, gel sırtını sıvazlıycam :)))

benim yanımda da her zaman üçlü priz vardır..

malum bilgisayarım hep yanımda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…