9 köyden kovuldum.
çok şükür Elmayram 10.köyün muhtarı olarak kol kanat gerdi, beni aldı buraya.
bundan sonrası Allah kerim....
yapamıyorum bitanem biliyorsun.
sırf pohpohlamak adına yorum yapamıyorum.
doğrum neyse o....
yeni evlendiğimizde annem öyle derdi, akşamları aramazdı, en son dayanamadım cevabı yapıştırdım;
anne yeni evliyim diye, akşam kapıdan girdikten sabah kadar birbirimizin suratına ebleh ebleh bakacak ya da sevişecek değiliz heralde de mi dedim, taaam bee dedi
(+18)
yeni evlendiğimizde annem öyle derdi, akşamları aramazdı, en son dayanamadım cevabı yapıştırdım;
anne yeni evliyim diye, akşam kapıdan girdikten sabah kadar birbirimizin suratına ebleh ebleh bakacak ya da sevişecek değiliz heralde de mi dedim, taaam bee dedi
(+18)
Dün hastanede bi baktım benimki de kacmıştaksiden inerken mi oldu oraya koştururken mi onu bilmiyorum
kırmızı oje sürdüm ucuna
bu yeni gelin muhabbetini ben pek anlayamadum...biraz acarmusunuz hamfendüler?
afiyet olsun canım.
bu arada şans seninle olsun... nedenini bilmiyorum mesajını da göremedim. bir önceki sayfa pert bende gene
Ben kabul etmiyorum iste banane
Ne guldum o yeni gelin muhabbetine pataya cok soyledim sanada kate dinlesin saat tarih hicbirsey engel olamaz sizinle konusmama gecerim mutfaga yakarim sigaramida duru yu da uyutmussam deme keyfimize
deli yaaaaaa....
vallahi tahmin ediyorum seni bu cümleleri annene kurarken
ne annene bunu gercekten söyledinmi?
burada doğru ve dürüst bir şekilde yorum yapanlara ihtiyaç çok bence...
şahsen ben gerçek hayatta da pohpohlanmak istemem.bu sorunun üstünü kapatmaktan başka neye yarar ??
ben böyle bir şey için konu açmazdım..ama neyse sustum :76:
sil baştannn başlamak gerek bazen,
hayatı sıfırlamakkkkk
sil baştannnn sevmek gerek bazen
herşeyi unutmakkkk
desem anlışılır olur sanırım.
konuya girip eskiye dönmemek babında
ben sizi çokkk özledim ... Kate mesaj attı çok sevindim ... bundan sonra benden kurtuluşunuz yok
aman da aman kimler gelmiş
kimler gelmiş
hoş gelmiş, sefalar getirmiş....
ben sen artık foruma giremiyorsun sandımdı da ondan şeetmedimdi (yedin mi? yemiş ol nolur)
haaahhhh...
bir de Laleyi kandırır alırsak siteden topyekün şutlanmamıza ramak kaldı demektir...
ay ben özetler, ne magazinsel kurgular yapıyorum patafixciğim bilsen fantezi dünyamda neler gizli, bayılırsın bu topice, başka hiçbir yerlere takılamazsın
banuuuuuuu hoşgeldin
(patafix bak ben de şeeerli oldum artık, gelene hoşgeldin falan diyorum)[/QUOTE]
Çok renkli bir kişiliksin dostum. Enişte şanslı. Anlarsın. İnşallah bol bulup oraya buraya döküp saçmıyordur :)))
Murathan Mungan der ki : Biz köyden gelenlere Beethoween dinlemeyi öğretemedik ama onlar bize Orhan Gencebay dinlemeyi öğrettiler. (Yani burda şair şunu demek istemiş özetle: Cehalet daha güçlüdür. Sen bunu çürüttün ama, gel sırtını sıvazlıycam :)))
haydiri lili lili lili lili lili yar haydiri lili lili lili lili yaaaar..
Buna çok güldüm :)
ahuuuhaaa
server ı çökertir bu topic yakında benden söylemesi
Bu nasıl bir gülme efektidir pesss :) Çöker tabi. Her üye benim gibi sayfa dolusu yazarsa çöker. Çökmezse adam değil bee!
mümkünse yapmayınız böyle bir şey
zira biz de ikiizin birden aynı anda hamile kalması gerçeğinin getirdiği yükün altından kalkamayız
Ay koptum! Bi de düşün dur acaba hangisi hangi pozisyonda hamile kalmıştır diye. Muzip muzip gülümseyerek düşün dur :))
Smiley'ler (gülücük işaretleri yani betty) eklenmedi yaaa. Abuk bi yerde birikmiş halde görürseniz mazur görün artık...
lal beni tanıyan kendini nasıl belli ediyor görüyosun değil mi csi nin yorumunu
kızım, kenarına bak bezini al, anasına bak kızını al demişler, ben böyleysem, annem de çok içine kapanık, pasif, ya da ciddi bir kadın olamaz de mi
ben pohpohlanmak istiyorum amaaaaaaaaaaa :d
tmm beybi sen sağ tarafa geç oraya pohpohlanmak isteyenleri toplayalım
hahahha ya ben burda hicbirseye sasırmıyorum.
"kocam isteksiz, bu isteksizlik yüzünden cocuk olmuyor olabilir mi?"
"yürürken ilişkiye girmiş olduğum belli olur mu"
gibi
şaşırmak bir yana,aman ne bilim yaa
konuşup nifakçıları toplamak istemiyorum buraya muhtar hanım
sil baştannn başlamak gerek bazen,
hayatı sıfırlamakkkkk
sil baştannnn sevmek gerek bazen
herşeyi unutmakkkk
desem anlışılır olur sanırım.
konuya girip eskiye dönmemek babında
lal beni tanıyan kendini nasıl belli ediyor görüyosun değil mi csi nin yorumunu
kızım, kenarına bak bezini al, anasına bak kızını al demişler, ben böyleysem, annem de çok içine kapanık, pasif, ya da ciddi bir kadın olamaz de mi
ay ben özetler, ne magazinsel kurgular yapıyorum patafixciğim bilsen fantezi dünyamda neler gizli, bayılırsın bu topice, başka hiçbir yerlere takılamazsın
Çok renkli bir kişiliksin dostum. Enişte şanslı. Anlarsın. İnşallah bol bulup oraya buraya döküp saçmıyordur :)))
asude_bahar : banuuuuuuu hoşgeldin
(patafix bak ben de şeeerli oldum artık, gelene hoşgeldin falan diyorum )
benim çekmecemde her zaman yedek ten rengi çorap vardır malum daha çok onlar kaçıyor... gerçi yedek olmasa da hemen yakınımızda bakkal market var.. yolda izde başıma öyle birşey gelse herhalde gelip burada başlık açmam..
geçenlerde akşam annemi aradım.. kısa kesmeye çalışıyor telefonu.. "ya anne konuşsana rahat rahat "dedim.. "kocan uyuz olmasın şimdi ben seni yarın ararım" dedi.. harbiden kapattı telefonu.. kuzenim de hep "gündüzden arayıp akşam arıycaktım da rahatsız etmiyim dedim" diye başlıyordu konuşmaya.. sonunda dayanamadım ben de. "bunu illa söylemen mi lazım dedim.. eğlence arıyorsan sen ararsın açmazsam kendi kendine kıkırdarsın haa bunlar yaramazlık yapıyor dersin olur biter" dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?