Dert yok, Sohbet var.... :)

Dün hastanede bi baktım benimki de kacmış taksiden inerken mi oldu oraya koştururken mi onu bilmiyorum

kırmızı oje sürdüm ucuna

bebeğim senin çorap takside kaçmıştır kesin, biz hala muhabbeti bitiremeyip de dib dibe oturduğumuz için 3ümüz, kimin çorabı kimin çizmesine takılmıştır acaba bilemicem

bebeğim senin çorap takside kaçmıştır kesin, biz hala muhabbeti bitiremeyip de dib dibe oturduğumuz için 3ümüz, kimin çorabı kimin çizmesine takılmıştır acaba bilemicem

günahınızı almayım şimdi dedim :

inerken yaptım haralda

benim ayaam çarptı ama çizmesine...
içeriyi parçalayacak kadar sert olmadı gibi geldi bana...

csicim,

ben verdiğin kavurma tarafini iki kez yaptım...süper..

ama baharatlarda ekledim en son..

oğluşum da yedi parmağıyla hımmm çok lezzetli yaptı

afiyet olsun canım.
baharat olarak ben sadece kekik, karabiber, kırmızıbiber ekliyorum.
sen neler kattın?

ben geçen gün bir de sebzeli yaptım.
soğan, yağ biberi, sivribiber ve mantarlı.
o da süper oldu.
tavsiye ederim.

anladım ben onu cancağzım

enişte şanslı mı? hmm.. nedense evlenmeden önce benim muhabbetime bayıldığını söyleyordu kendileri, evlilikle beraber çok konuşmamdan sıkıldığını hissettirdi.. ben de, çok afedersin, şeyimden aşağı kasımpaşa taktiğiyle iş yerinde olsun, topicimiz açıldığından beri topicimizde olsun, arkaaşlarımla, ailemle olsun, gerekli muhabbet ihtiyacımı giderip, akşam suskun suskun takılıyorum bir süredir.. artık güldüğüm şeylere yorum yapmamı istiyor (tv izlerken vs), ben de "hıı yok aşkım, sadece güldüm öyle" falan gibi mala bağlıyorum.. kendimden mahrum ettim resmen onu.. bilemem belki ilerde değişir, şimdilik böyle

evlendikten ve ilişkiye girdikten sonra kalça büyürmüş oradan belli olurmuş Ben de benim kalça niye büyük diyodum cahil kafam işte

o yüzden miiii "evlenince nasılsa kilo alıcaksın bu kıyafetlerini artık bi beden büyük al" diyodu bana kaynanacığım

Banucum sana özet:

bu Ankaralılar dün buluştular.

Patafix ile Csi ise hala daha bana randevu veremediler....

Kate cim onlar randevu veremezler

Ben ankaradan gelirim gerekirse dedim, tamam gel buluşuruz bile diyemediler

aynısını kattım canım...

ikinci paragraftakini de cuma akşamı deneyeceğim..

cuma o zaman erkenden evdeyim.

günahınızı almayım şimdi dedim :

inerken yaptım haralda

benim ayaam çarptı ama çizmesine...
içeriyi parçalayacak kadar sert olmadı gibi geldi bana...

Ben 4. katta inmeye calısırken mi carpmıştın

hmmmm buluşma detayları neden devlet sırrı gibi saklandı şimdi anlaşıldı.
bildiğin tepiklemişler bunlra birbirlerini.
kim kimi tepiklemiş orası meçhul ama

hmmmm buluşma detayları neden devlet sırrı gibi saklandı şimdi anlaşıldı.
bildiğin tepiklemişler bunlra birbirlerini.
kim kimi tepiklemiş orası meçhul ama

beti beni, takside dranasla sweet beni, 4. katta inmeye calısrak ben kendimi

bi de bana soruyolar yüzün niye asık diye cıktı ortaya bak ezmişler beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…