Dert yok, Sohbet var.... :)

yüzüne aşkitom demem. genelde totoş derim
ancak telimde aşkitooooom diye kayıtlıdır.

ben de iğrenç sınıfına mı girdim şimcik:26:

Evet uğur dündar patafiks uyardı allahtan belgeler

hımmmm ben mikemmelim o vakit

yerim seni çok bilmiş

hımmm şimdi bakalım...

bana hafta içi

pazartesi , çarşamba, perşembe 21.00'dan sonra sadece Anadolu yakası uyar

cumartesi 17:00'dan sonra ve pazar her saat Anadolu ve Avrupa yakası uyar...

hmm şimdi ,
malum benim adam sadece cuma-pazar aralığında evde olduğundan, o 3 gün full geçiyor.
çok olası değil o günlerde buluşabilmem.
ancak hafta içi her saat nerde isterseniz olur.
Avrupa yakası'nda oturanları dahesaba katarak orta bir nokta bulunmalı!

başarılı bir kıvırma sayılmazP
anında adam satarım...
@patafix...
ters ayakkabıyı ilk defa öğrendim...bugünün kârı...

Kölemsin artık. 40 yıl. Oleyyy. Bi kahve getir bakayım, şekerli olsun, hadee :))(Smiley'lerim grev yapıyor herhal. Çalışmıyor VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsler)

tamam hadi bakalım.
yarın akşam programı müsait olan varmı?

Olmaz yarın. Fatmagül'ün Suçu Ne var Aaah ahh Selim'e ve babasına bayılıyorum. Baba oğul götürüyorum valla ne utanmazım di mi :)))

bu iğrenç kelimeyi ilk kez kk.da gördüm.. bir arkadaşım aradığında efendim aşkitom diyorum.. çok dalga geçmiştik sevgilisine aşkitom diyen bi kızla üni.deyken..

AŞKISI var bi de. Direk ibrahim erkal moduna giriyorum canısııııııııııı canısıııııııııııııı

İte köpeğe seslenmek

Sen süpersin ağsudem evet ben de bu hisse kapılıyorum cesit cesit buldoglar canlanıyor gözümde sarını esmeri kaslısı ahahah

Büyük ihtimalle depresyon tabi. işten ayrılmadan başla. Eğer ayrılmanın sebebi başkabirşey değilse daha iyi olur senin icin

yüzüne aşkitom demem. genelde totoş derim
ancak telimde aşkitooooom diye kayıtlıdır.

ben de iğrenç sınıfına mı girdim şimcik:26:

ben de tontiş diyorum bazen, çok kızıyor, "o ne beaa toto dergi gibi" (toto=p.po you know)

halbusem ben onu göbeğine gönderme yapıyorum, tonton=tontiş

tonton demek istediğimi anlasa, hayata küser saftirik, göbeğiyle barışık değil hiç, kompleksli, yaaazık

Son düzenleme:
evet size ezik bir kadının dramını anlatacağım şimdi..

evet.. bildiniz.. ben..

arkadaşlar ben eşimle ciddi sıkıntı yaşadım akşam dışarı çıkmak söz konusu olunca..
çünkü eşim hiç yapmıyor.. biz çıkmaya başladığımızdan beri hiç bensiz dışarı çıkmadı akşam..

benim de çıkmamı istemiyor.. çıkarken nişanlıyken çok kez takmadım dinlemedim kavga ettim sen karışamazsın vs..

k.çım açık gezsem açık giymişsin demeyecek neredeyse.. bana seçip zorla aldırdığı bikiniyi görseniz avuç içi kadar.. bir ortamda dikkat çekeyim herkes bana baksın herkesle muhabbet kurayım hiç rahatsız olmaz bilakis hoşuna gider ama işte yazın değil de kışın iş çıkışı onsuz bir yere mi gittim seyreyle gümbürtüyü.. annemi geçtim anneannem bile inanamıyor buna.. annem zamanla geçer kıskançlığı diyor ama bilmiyorum..

bu meseleyi çözemedik..

velhasıl kelam ben iş çıkışı bu kış günleri zor buluşurum sizlerle..

Bi kadının düğünü olurken eltisi (o zaman nişanlıymış daha) düğünde uzun krem rengi bi elbise giymiş. Kadın bunu şahsına hakaret olarak algılamış ve arkadaşlarıylan oturup ayıplamışlar.

Bu elti kısmının aralıkta düğünü varmış. Ben de giyeyim mi diyor

Yorum; sadece elbiseyi giymekle kalma, düğünde sacını basını yol

Bi de cadıyız diye geciniyoruz

aaa seninkide mi göbekli kuzum benimki de öyle...

bak aynen şöle kaldım

nasıl bir mantık var acaba senin adamda?
ya da mantık var mı?
alla allaaaaaa
kışın erken kararıyor hava ondan olabilir mi dicem ama, ay yok bilemedim

bak aynen şöle kaldım

ya da mantık var mı?
alla allaaaaaa

ezan erken okunuyo

tatildeyken yanındasın ondan olabilir mi kedi?

Ben anlamam. Banu'cuğumla Taksim'de buluşuyorduk. En fazla mekan ve seçenek orda çünkü.

bak aynen şöle kaldım

ya da mantık var mı?
alla allaaaaaa

benimki de yazin tatilde birsey demez otele gideriz ama burda yüzme havuzuna gitmeyiz...ne alakaysa....

Ben anlamam. Banu'cuğumla Taksim'de buluşuyorduk. En fazla mekan ve seçenek orda çünkü.

Lem Ortaköy olsun, Beşiktaş olsun, ne biliyim İstinye olsun bari.
Bol bol mekan + seçenek + action bulurum ben size...
İLk çıkış otoban+köprü.

İnsafın kurusun, pesssss

ya ben şunu çözemiyorum,

şimdi benim potuk bütün arkadaşlarımı vs tanıyor, gezmek istediğimde dönüşte beni alır her zaman bir şekilde olaya nazikçe müdahil olur..

e desem ki netten tanıştık, bu sefer üye adımı öğrenir, tüm yazışmalara bakar ki bu boşanmamız demektir (kendisi ve annesi hakkında yazdıklarım malumunuz )

şu kasvatli çirkin ankara gibi bi yer olaydı, öğlen arasında buluşurduk ne cici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…