Tatlımmm, önceki sayfalarda yazdım sana ama ya sallamadııııın ya da görmedin. Görmediğin ihtimali üzerinde daha çok duruyorum tabii. Güzel cümleler yazmıştım halbusemki. Ara bakalım bul bakalım oku bakalım sonra da cevap yaz bakalım
Kate, Banu. Biz hala Csi'la randevu ayarlayamadık ki. Uygun olamadık aynı zamanlarda. Yoksa çoook istiyorum ama benim kuzunun etrafında dönüyor bu aralar hayatım. Ayarlarız en kısa zamanda. Banu'yu çok özledim ve Csi'ı 3 boyutlu olarak çok merak ediyorum. En kısa zamanda yaparız...
Bu topikteki üyelerin en sevdiğim yönleri kocalarına kociş dememeleri. Uçasım geliyor ya duyunca! KOCİŞ ne ya!
Tatlımmm, önceki sayfalarda yazdım sana ama ya sallamadııııın ya da görmedin. Görmediğin ihtimali üzerinde daha çok duruyorum tabii. Güzel cümleler yazmıştım halbusemki. Ara bakalım bul bakalım oku bakalım sonra da cevap yaz bakalım
Kate, Banu. Biz hala Csi'la randevu ayarlayamadık ki. Uygun olamadık aynı zamanlarda. Yoksa çoook istiyorum ama benim kuzunun etrafında dönüyor bu aralar hayatım. Ayarlarız en kısa zamanda. Banu'yu çok özledim ve Csi'ı 3 boyutlu olarak çok merak ediyorum. En kısa zamanda yaparız...
pazartesi / perşembe arası her gün uygun bana.
siz tarih lokasyon belirleyin ben ibibikler ötmeden ordayım
Bu topikteki üyelerin en sevdiğim yönleri kocalarına kociş dememeleri. Uçasım geliyor ya duyunca! KOCİŞ ne ya!
yok biz buluşana kadar Ankaralılar gün bile yapar
yok biz buluşana kadar Ankaralılar gün bile yapar
Ağsudeden korkuyorum bensağıyla solu pek tekin değil
çorabım kaçtı yerine eteğim yırtıldı daha sansasyonel olur ayrıca
bana girmedi yeminnen..ahhahayyttt...
bi ben varım sizi takipleyen ama ziyaretçi değil kaban kibin ortada ama pes ettim artık yetişmek mümkün değil ders çalışmam lazım hoş sohbetler
Aşkitom diyebiliyormuyuz?
bunu beğenmediysen senin güzel hatrına TOTOŞ da olur
tam tersine portuk diyoruz
bir de kocam çok mükemmel diye konu açanımız yok
biz bunu neden düşünemedik kiii
Evet yaa nasıl bir liseymiş o. Hayat lisesiymiş zaar :)
lisedeyken erkekler böyle dalga geçerlerdi.. allahım nasıl bir liseden mezunum ben..
hani bazılarının leğen kemiği geniş olur ya da bacakları ayrık olur, işte böyle kızlar için söylerlerdi.. yürüyüşlerinden belli diye..
Buyrun Elmayra hanım
saygılarımla, arz ederim!!!!!!!
küstüm ben didiyom!!!!!
pazartesi / perşembe arası her gün uygun bana.
siz tarih lokasyon belirleyin ben ibibikler ötmeden ordayım
3 boyutlu ne beeee?
3D gözlük de getir bari yanında gelirken...
Allah'ım ben diyorum, nerde var bir deli, benim dibimde. Paratonerim mübarek.
3 boyutlu dedi ya
bu iğrenç kelimeyi ilk kez kk.da gördüm.. bir arkadaşım aradığında efendim aşkitom diyorum.. çok dalga geçmiştik sevgilisine aşkitom diyen bi kızla üni.deyken..
yüzüne aşkitom demem. genelde totoş derimbenim duyduğum birşey daha var;AŞKOOOOO
ben aşkım lafına bile sinir oluyorum kaldı ki aşkitom vs dicem
kızlaaaaaaaaaarrrrr
birşey danışacağım size
ben bir süredir (babamı kaybettiğimden beri) hiçbirşeyden zevk almıyorum..
daha önce zevk alarak yaptığım hiçbirşey bana artık keyif vermiyor...gezmeyi,dolaşmayı çok severdim şimdi bütün gün evde aptal
gibi otursam neden dışarı çıkmıyorum demem kendi kendime...
benim nikahımdan bu yana herşey çok sorunlu geçti..babamı kaybedince de resmen dünya tepetaklak oldu...
ben depresyonda olabilirmiyim???ya da bu daha kötü birşey mi??
psikiyatriste gidemem,ilaç almak istemiyorum çünkü korunmuyorum ne olur ne olmaz hamile kalırsam zarar görmesini istemem bebeğimin..
psikoloğa gidicem işten ayrılınca ama bu ne sizce????
tamam hadi bakalım.
yarın akşam programı müsait olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?