Dert yok, Sohbet var.... :)

Sana da yeni bi avatar bulalım bebişim.

lal konusunda da sana teprik koyuyorum

Günaydınnn güzel insanlar....

Doğuş'un NÜ resmini gördünüzmü. vallaa ben şaştım aldım, millet kafayı yemiş

sabah nihat sırdar bahsediyordu.. saksı koymuş malum yere.. çiçek açtım demiş..

nihat "balta girmemiş orhan" dedi (asıl adı orhan balta)

sabah nihat sırdar bahsediyordu.. saksı koymuş malum yere.. çiçek açtım demiş..

nihat "balta girmemiş orhan" dedi (asıl adı orhan balta)

Ya sanatçı var a bir ara hilal cebecinin sevgilisiydi.
Gamsız vicdansız ben sensiz ne yaparım şimdi diye böğürüyodu

Soyununca sansasyonel olacağını zannetmiştir, kuş beyinli.

doğuş anadan doğuş bir resim koymuş :)))

ahahah buna koptum

kültür seviyesi mi eğitim mi görgü mü?eksik bir şey var ama salt dikkat çekme isteği olabilir veya reklemın iyisi kötüsü olmaz mantığını...

Gördümm gördümmm sapıttııı milletttt:))Peki Doğuş'un bu resmi acaba Hilal Cebeci'ye bir barışma teklifi mi?? Gel beraber soyunalım, gel gökyüzünde çiçek açalım mı diyor??
:))))

twitterdaki yorumlara bakın koptum ahahahhaha

* Hilal Cebeci'den sonra Doğuş'un da soyunması üzerine, Bülent Ersoy da soyunabilir korkusu ile 1 milyon Türk kullanıcı twitteri terk etti...

* Twitter'a yeni üye olacaklar; H.Cebeci, Esra Ceyda ve Doğuş'un soyunduğu bir siteye üye olmak üzeresiniz, kaçıp kendinizi kurtarın.

* Doğuş, "sana sarı laleler aldım çiçek pazarından" şarkısını söylemeye kalkarsa çekeceği klibi hiç düşünemiyorum. Maazallah!

* Peki Doğuş'un bu resmi acaba Hilal Cebeci'ye bir barışma teklifi mi?? Gel beraber soyunalım, gel gökyüzünde çiçek açalım mı diyor??

* Ben sana fotosentez yapamassın demedim Doğuş. Yolunu bilmiyorsun dedim.

günaydın kızlaar,

geçmiş olsun yavrular, iyi bakın kendinize bugün hava çok soğuk. ben geçen hafta grip aşısı oldum, inşallah kapmam bişey

günaydın kızlaar,

geçmiş olsun yavrular, iyi bakın kendinize bugün hava çok soğuk. ben geçen hafta grip aşısı oldum, inşallah kapmam bişey

Kapmazsın sennnnn. Asker karısı hastalanmaz

sen hastalanırsan hepimiz ölürüz
(nefes mode on)

seksi değil çekici değil hoş değil, bakmak bir kaç saniyeden fazla o resme ancak kadınlık duygularımı harap eder ve içimin böcüsünü öldürür

bazı konular muallakadır, hani ucu sonu yoktur, o kadar grifttir ki bulamazsın düğümün başını.
lal'in sorununun bu kadar komplike olduğunu düşünmüyorum.
sorunu küçümsediğimden değil, yanlış anlaşılmasın, ancak ne demişlerdi "tecrübelerim, hayatta yediğim kazıkların bileşkesidir."

daha önce susucam demiştim 24'üne kadar susucam, ancak görüyorum ki ben/biz sussak da lal ve eşi susmuyor.
o yüzden silkelenelim ve vah vah / cık cık yerine; saygı-güven-huzur duygularını tüketme noktasına gelmiş bir ilişkiye ne yorum yapardık onu düşünelim.

ben mahallenizin aptal aşığı rolünü üstlendiğimden genelde iyimser ve polyannaca yaklaşırım bu konulara.
ama ilk defa İÇİMDEN (his anlamındaki iç) "lal artık daha fazla uzatmanın manası yok, olmuyorsa olmuyor işte" demek geliyor.
(aaaa demişim farkında değilim)

Lal bu bir eziyet, inan bana bu sana eziyet.
** Sen yarın o parayı versen bile; tekrar güvenebilecekmisin eşine? Akşam yatağa girdğinde huzurla kapatabilecekmisin gözünü?
Huzurunun paraya (senin verdiğin paraya) bağlı olduğunu bilmek seni mutsuz hissettirmeyecekmi?
** Ya kaybedilen saygı? Ya yıkılan hayaller???

Hepsini geçtim attım bir kenara; sırf inat uğruna (inan bana bu sevgi değil sendeki de takıntı olmuş), sırf kaybetmemek (başarısız olmak anlamında) uğruna, sırf yalnız kalmamak için, sırf uğruna verilen savaşlar (evlenmeden önce gördüğün şiddet vs) için değer mi???

Bana seviyorum deme yalvarırım.
Al eline bir kalem bir de kağıt, böl ikiye.
Yaz artılarını bir tarafa, eksilerini de diğer tarafa... Aklına ne geirse ama.
Sonra otur o kağıdı oku....
O kağıtta hangi taraf dolu ise o yönde at adımını.

Hala, herşeye rağmen, kağıdın +ları fazlaysa; 24'üne kadar sus-çıt çıkarma-arama-rutin davranışlar dışında özel bişey yapma, danışman eşliğinde evliliğini kurtarmaya çalış.
-ler fazla ise; zaten biliyorsun ne olduğunu...

@elmayra

twitter alıntılarınla üyenin birinin kendi fikri gibi yazmaya kastığı şeyi çürütmen, akabinde nefes filmine gönderme yapman falan

uu beybi çeldin gönlümü

İçimden gecenler bunlar benim de.

@elmayra

twitter alıntılarınla üyenin birinin kendi fikri gibi yazmaya kastığı şeyi çürütmen, akabinde nefes filmine gönderme yapman falan

uu beybi çeldin gönlümü

ağsudem, gönlünü çelebildiysem benim sırtım daha da yere gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…