- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.661
- 373
yok sanırım birsen83.
sankim son yazdıklarından öyle hissettim.
lal'cim açıkçası konunu çok açık ve net bir şekilde bilmiyorum..topicin demicem forumun bilgili,zeki hatunları zaten epey şey yazdı..
ben sana sadece iyi dileklerimi gönderebilirim ve dua edebilirim canım...umaırm herşey istediğin gibi olur
Slm kızlarrrr bende yenilendim geldimm
Nasıl olmuşş nikim
Brck sen misin
altına nickini yaz da tanıyalım yavru
İdrar testi bırak, karakter analizi evine gelsin
cok degil... 1 bardaktan az pirincle yaptim. ama günde sadece 4 yemek kasigi kadar öglen 4 yemek kasigi kadar da aksam yiyorum.
böylece de bitmiyor..
bir yandan iyi, hergün yemek yapamam, ama bir yandan da hergün hergün...
ya evet ben saat farkini unutmusum.. simdi burada 12. ben daha 30 dk - 1 saat sonra bisiler yerim.
noremu yavrimu.. avatar çok güzel olmuş..
Yoğunluktan yazamıyorum kızlar yanlış anlaşıldım heralde kızımın doğum gününü ctesi kutlayacağız
Ben evet dün bilkentliyle buluştumhem de bilkentte ama starbukcs değil de gloria diye bir yerde oturduk
Nerede buluşalım dedi eve yakın bir yer olmasın diye bilkent daha uygun olur diye düşündüm benim bilkentte görülme olasılığım sıfırdı
Eve uğramadan direk oraya gittim ayağımda topuklularla kar atıştırıyordu gerçekten halim çok komikti
Ordan burdan konuştuk ama ikimizde hiç susmadık konuşacak çok şeyimiz varmış
yanlız evliliğimle ilgili tek bir soru sormadı niye ayrılıyorsun demedi ya heralde sormaya çekindi:44:
Asıl en komik yani bu arabistana gitti ya oradan bana ipte dizili inci almış insan bir kutuya koyar değil mi hediye paketi falan yapar bilgisayar çantasını açtı ipte dizili inciyi uzattı sana hediye almıştım deditespih verir gibi uzattı elime gülmemek için kendimi zor tuttum. Kalktık arabaya giderken benim ayakkabımın topuğu yollarda mazgallar varya oraya takıldı yağımı çekiyorum çıkmıyor ayağım çıktı ayakkabı kaldı sonra bu ayakkabımı oradan çıkarıp uzattı rezil oldum sonra gülerek çok komik birisin dedi:26: utandım kızlar böyle oldu işte
Hassas kantar ara ara arayıp hakaret ediyor doğum günü öncesi şansını çok zorluyor.
Ben pilatese başlıcam!
Kurs arıyorum.
nefes aaaalllllll nefessss verrrrrrrrrrr nefessssss alllllllebru şallı mode on
bende istiyorum elmayra,idrarı nereye bırakıyoruz
pilates cok cok keyifli... ama dikkatli ol. bi tarafini sakatlama riski var, ters bir hareketle...
haydi kolay gele..
Kalktık arabaya giderken benim ayakkabımın topuğu yollarda mazgallar varya oraya takıldı yağımı çekiyorum çıkmıyor ayağım çıktı ayakkabı kaldı sonra bu ayakkabımı oradan çıkarıp uzattırezil oldum sonra gülerek çok komik birisin dedi:26: utandım kızlar böyle oldu işte
Hassas kantar ara ara arayıp hakaret ediyor doğum günü öncesi şansını çok zorluyor.
Yoğunluktan yazamıyorum kızlar yanlış anlaşıldım heralde kızımın doğum gününü ctesi kutlayacağız
Ben evet dün bilkentliyle buluştumhem de bilkentte ama starbukcs değil de gloria diye bir yerde oturduk
Nerede buluşalım dedi eve yakın bir yer olmasın diye bilkent daha uygun olur diye düşündüm benim bilkentte görülme olasılığım sıfırdı
Eve uğramadan direk oraya gittim ayağımda topuklularla kar atıştırıyordu gerçekten halim çok komikti
yanlız evliliğimle ilgili tek bir soru sormadı niye ayrılıyorsun demedi ya heralde sormaya çekindi:44:
Asıl en komik yani bu arabistana gitti ya oradan bana ipte dizili inci almış insan bir kutuya koyar değil mi hediye paketi falan yapar bilgisayar çantasını açtı ipte dizili inciyi uzattı sana hediye almıştım deditespih verir gibi uzattı elime gülmemek için kendimi zor tuttum. Kalktık arabaya giderken benim ayakkabımın topuğu yollarda mazgallar varya oraya takıldı yağımı çekiyorum çıkmıyor ayağım çıktı ayakkabı kaldı sonra bu ayakkabımı oradan çıkarıp uzattı rezil oldum sonra gülerek çok komik birisin dedi:26: utandım kızlar böyle oldu işte
ahahahahhahahaha koptum dranas
off yavru kuş romantik bi adam değilmiş kazma mühendisimiz
neyi sorcak k, boşanıyosunuz dikkat cekmek istememiştir. Zaten falsoyu boşanmak üzere olan bi kadını kahve icmeye caırarak verdi
Psikoloğumuzun odasına bırak
boşanmak üzere olan bir kadını kahveye çağırarak orada laptop çantasından çıkan inci kolyeyi hediye eden kazma mühendis
evetttt yeni niki bulundu bilkentlinin....
dranasım afiyet olsun.
mümkünse bu son olsun.
romantik kar yürüyüşleri mahkemeden sonra olsun.
ex eline koz bulamasın. zaten sataşacak yer arıyor....
dranas seni bu topicin en tatlı hatunu ilan ediyorum
tişikkürler efenim
Dranas san yazdıklarını okurken kendimi romantik komedi izler gibi hissettim
dranasım afiyet olsun.
mümkünse bu son olsun.
romantik kar yürüyüşleri mahkemeden sonra olsun.
ex eline koz bulamasın.
Aşk Tesadüfleri Sever!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?