Dert yok, Sohbet var.... :)

Yoğunluktan yazamıyorum kızlar yanlış anlaşıldım heralde kızımın doğum gününü ctesi kutlayacağız
Ben evet dün bilkentliyle buluştum hem de bilkentte ama starbukcs değil de gloria diye bir yerde oturduk
Nerede buluşalım dedi eve yakın bir yer olmasın diye bilkent daha uygun olur diye düşündüm benim bilkentte görülme olasılığım sıfırdı
Eve uğramadan direk oraya gittim ayağımda topuklularla kar atıştırıyordu gerçekten halim çok komikti
Ordan burdan konuştuk ama ikimizde hiç susmadık konuşacak çok şeyimiz varmış
yanlız evliliğimle ilgili tek bir soru sormadı niye ayrılıyorsun demedi ya heralde sormaya çekindi:44:
Asıl en komik yani bu arabistana gitti ya oradan bana ipte dizili inci almış insan bir kutuya koyar değil mi hediye paketi falan yapar bilgisayar çantasını açtı ipte dizili inciyi uzattı sana hediye almıştım dedi tespih verir gibi uzattı elime gülmemek için kendimi zor tuttum. Kalktık arabaya giderken benim ayakkabımın topuğu yollarda mazgallar varya oraya takıldı yağımı çekiyorum çıkmıyor ayağım çıktı ayakkabı kaldı sonra bu ayakkabımı oradan çıkarıp uzattı rezil oldum sonra gülerek çok komik birisin dedi:26: utandım kızlar böyle oldu işte
Hassas kantar ara ara arayıp hakaret ediyor doğum günü öncesi şansını çok zorluyor.

cok tesekkür ederim canim...

Brck sen misin

altına nickini yaz da tanıyalım yavru

İdrar testi bırak, karakter analizi evine gelsin

bende istiyorum elmayra,idrarı nereye bırakıyoruz

canım benim,haklısın anlıyorum seni ...

noremu yavrimu.. avatar çok güzel olmuş..

teşekkürler kuzu

ahahahahhahahaha koptum dranas

off yavru kuş romantik bi adam değilmiş kazma mühendisimiz

neyi sorcak k, boşanıyosunuz dikkat cekmek istememiştir. Zaten falsoyu boşanmak üzere olan bi kadını kahve icmeye caırarak verdi

pilates cok cok keyifli... ama dikkatli ol. bi tarafini sakatlama riski var, ters bir hareketle...

haydi kolay gele..

ivet başlangıc seviyesinde almam lazım, belim sakat zaten.

Ama cok güzelmiş

ahahahah

çok güldüm bebeğim ya kıyamam, çok tatlı bi sakarsın sen

---

şu kantarla muhatap olma kuzum ya, kırcam ağzını yüzünü yoksa onun, sana hakaret edip durmasın

canim hakkinda hayirlis olsun diyebiliyorum sadece ama sen yinede temkinli ol derim ben...hele ki bu asamada...

hassas kantari umursama zirvalasin dursun beyefendi...

boşanmak üzere olan bir kadını kahveye çağırarak orada laptop çantasından çıkan inci kolyeyi hediye eden kazma mühendis

evetttt yeni niki bulundu bilkentlinin....

dranasım afiyet olsun.
mümkünse bu son olsun.
romantik kar yürüyüşleri mahkemeden sonra olsun.

ex eline koz bulamasın. zaten sataşacak yer arıyor....

Son düzenleme:

dranas seni bu topicin en tatlı hatunu ilan ediyorum

Psikoloğumuzun odasına bırak

tişikkürler efenim

Doğru tamlama bu, sıfat tamlaması

dranas seni bu topicin en tatlı hatunu ilan ediyorum

tişikkürler efenim

Bil mukabele yada mukabil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…