Dert yok, Sohbet var.... :)

kate e teprik koyuyorum

bence de seksilik açık saçık giyinme falan değildir...tam tersi bu ünlülerden falan açık seçik çıkanlar varya bana onlar çok iğrenç

geliyor mesela...

ben zeki kadını seksi bulurum

Son düzenleme:
Valla o kadar sakar biriyim ki dün bir ara bankaya gittim maaş aldığım kartım kayboldu iş yerinde yeni kayıt formu doldurdum çantama koydum adama verirken internetten çıkardığım yemek tarifi fotokopisini verdim adam gülmekten bir hal oldu benim bu halim ne olacak bilmiyorum

bence de seksilik açık saçık giyinme falan değildir...tam tersi bu ünlülerden falan açık seçik çıkanlar varya bana onlar çon iğenç

geliyor mesela...

ben zeki kadını seksi bulurum

ben kenanı, kıvançı falan seksi buluyorum, kadınlarla hiç ilgilenmiyorum

bak şimdi ben üstüme aldım hemde kırıldım üzüldüm
çünkü evt biz bi topiği takip ediyo olabiliriz belli paylaşimlarımız olmuş ve olucakda
ama buraya gelmememiz anlamına gelmiyor değil mi?
burdada sevdiğimiz kişilikler görüşler var onlarla da az da olsa sohbet etmek isterim slm vermek hal hatır sormak güzel birşey
yanlış mı düşünüyorum?

sana göre güzel olabilir, bana göre saçma..

sen öyle mutluysan bence sorun yok..

ben de saçma gördüğümü dillendirerek mutlu oluyorum, bence bunda da sorun yok..

yanlış mı düşünüyorum?

sana göre güzel olabilir, bana göre saçma..

sen öyle mutluysan bence sorun yok..

ben de saçma gördüğümü dillendirerek mutlu oluyorum, bence bunda da sorun yok..

yanlış mı düşünüyorum?

hayır dillendiriceksin tabiki herkes burda sevip sevmediği şeyleri yazicak
ama slm vermenin hal hatır sormanın neresi saçma anlamadım

Benim kocam cok seksidir
Hamiş; KK da hava atan kadın

hayır dillendiriceksin tabiki herkes burda sevip sevmediği şeyleri yazicak
ama slm vermenin hal hatır sormanın neresi saçma anlamadım

sen klasik geyik topici (sizinki gibi) formunda düşündüğün için anlatamadım ben sana sanırım derdimi..

bizim topicimizin biraz daha farklı bir şeyi var, ımmm nasıl diyeyim, aurosu var..

ondan anlaşamadık

sen arada gel selam ver, ben selamını alırım, kociş nasıl, bebiş napiyo, hürremi izledin mi falan bişeyler sorarım sana öyle, şey değil, sorun değil, öptüm şekerim

Son düzenleme:
asudecim benimde buraya takılmadan önce başka bir tane topik vardı var ki halada var cnm ama ben seni ve diğer arkadaşların sohbetini hoş bulduğum için yeterince takip etmeye çalışıyorum.Sohbete katılmam gerektiği yerdede katılıyorum sizlerede.Çok yoğun aktığı için sayfalar bazen arada yazdığım kaybolabiliyor bile.
2 topik sayfamda açıktır.Ama rahatsız oluyorsanız gerçekten kusura bakmayın ozaman.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…