ivet canım, annemler yan apartmanda. onlardan kaçabildiğim kadarıyla evimdeyim, kesinlikle onlarda kalmıyorum, özgürlüğü seviyorum
Ya kuzular dün buraya spor bakanı geldi o nasıl yakışıklı bir adam ilk defa böyle yakışıklı ve genç bir bakan gördüm
Ya kuzular dün buraya spor bakanı geldi o nasıl yakışıklı bir adam ilk defa böyle yakışıklı ve genç bir bakan gördüm
Çok yakışıklı o ya, e sporcu adam
sana "bir işe yaramıyorsun" diyen adam, ertesi gün seni arasaydı, akıl sağlığından daha çok şüphe ederdim.. kendini geri çekmesi daha sağlıklı bir durum..
özledim özledim banane özledimmm
başka bişe düşünemiyorum bu aralar asudem, beni benden aldı
ilk defa bu kadar uzun süre ayrı kaldık,
Çok yakışıklı o ya, e sporcu adam
tabiki bu bi özür degil ama onu salim kafayla demedi sarhostu....(istedigini alamadigi icin dedi)
tabiki bu bi özür degil ama onu salim kafayla demedi sarhostu....(istedigini alamadigi icin dedi)
Allah kavuştursun kuzucuğum, inşallah rapor falan sorun çıkmaz da doya doya hasret giderirsiniz
dranas sana bişey diyim mi
şu bilkentliyi anlatmıştın da, ben de bulmuştum netten, profilini görünce "yaaaeww taam dranas güzeldir de, bu adamın profili de çok fena, öyle herkese bakmaz" demiştim, adam geldi 1 hafta sonra sana kör kütük aşık oldu ya,
şimdi değil spor bakanı, rte yi bile kendine aşık edebilecek bir kadınsın gözümde bebeğim
canim, o fikir icmeden önce aklinda olmasaydi o an söyleyemezdi, sarhosken yeni seyler türetemez ki insan. var olan, icinde derine gömdüklerini disari vurur.
İnsan sarhoşken söylediği herşeyi hatırlar biliyo musun?
hatırlayınca özür de dileyebilseydi keşke.
Sen bunlara takılma bütün enerjini burda harca ki, ona sarma tmm mı?
Allah kavuştursun kuzucuğum, inşallah rapor falan sorun çıkmaz da doya doya hasret giderirsiniz
dranas sana bişey diyim mi
şu bilkentliyi anlatmıştın da, ben de bulmuştum netten, profilini görünce "yaaaeww taam dranas güzeldir de, bu adamın profili de çok fena, öyle herkese bakmaz" demiştim, adam geldi 1 hafta sonra sana kör kütük aşık oldu ya,
şimdi değil spor bakanı, rte yi bile kendine aşık edebilecek bir kadınsın gözümde bebeğim
kafam darmadagin...haklisiniz ne diyim...
ben hiç beğenmiyorum...
aşırı bilmiş tarzı görünüşüne de yansıyor...
sana hayatın çok acı bir gerçeğini söyleyeyim mi hayatım?
insanlar alkollüyken doğruları söylerler. çünkü üst bilinç uyuşur (düşünme, idrak etme, mantık kurma) alt bilinç (bilinç altı) devreye girer.
yani normal şartlarda sessiz sakin olan insanlar hani içince sapıttı deriz ya. aslında özleri o sapıtık olanlardır. sadece maskeleri düşer..
evet hala bir anlam veremiyorum bebeğim çok sağol ama ben kendimi pek beğenmem ama bende ne bulduğunu çözemedim gerçi ortada bir itiraf falan yok dün akşam iki arkadaş gibi oturduk
spor bakanı yok daha neler
güzellikten daha önemli bişey var bence.. hani kimisi "seksi kadın" der, kimisi "şeytan tüyü", kimisi "auro" falanla açıklar..
işte demek ki sende öyle bişey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?