Dert yok, Sohbet var.... :)

sana "bir işe yaramıyorsun" diyen adam, ertesi gün seni arasaydı, akıl sağlığından daha çok şüphe ederdim.. kendini geri çekmesi daha sağlıklı bir durum..

tabiki bu bi özür degil ama onu salim kafayla demedi sarhostu....(istedigini alamadigi icin dedi)

özledim özledim banane özledimmm
başka bişe düşünemiyorum bu aralar asudem, beni benden aldı
ilk defa bu kadar uzun süre ayrı kaldık,

Allah kavuştursun kuzucuğum, inşallah rapor falan sorun çıkmaz da doya doya hasret giderirsiniz

Ya kuzular dün buraya spor bakanı geldi o nasıl yakışıklı bir adam ilk defa böyle yakışıklı ve genç bir bakan gördüm

dranas sana bişey diyim mi

şu bilkentliyi anlatmıştın da, ben de bulmuştum netten, profilini görünce "yaaaeww taam dranas güzeldir de, bu adamın profili de çok fena, öyle herkese bakmaz" demiştim, adam geldi 1 hafta sonra sana kör kütük aşık oldu ya,

şimdi değil spor bakanı, rte yi bile kendine aşık edebilecek bir kadınsın gözümde bebeğim

tabiki bu bi özür degil ama onu salim kafayla demedi sarhostu....(istedigini alamadigi icin dedi)

canim, o fikir icmeden önce aklinda olmasaydi o an söyleyemezdi, sarhosken yeni seyler türetemez ki insan. var olan, icinde derine gömdüklerini disari vurur.

İnsan sarhoşken söylediği herşeyi hatırlar biliyo musun?

hatırlayınca özür de dileyebilseydi keşke.

Sen bunlara takılma bütün enerjini burda harca ki, ona sarma tmm mı?

kk klasik kadın tepkisi..

madem öyle, olayı anlatırken neden sarhoş olduğunu söylemedin de afaki yorumlar yaptırdın? satırlarca yazı yazdım mal gibi, merci.

evet hala bir anlam veremiyorum bebeğim çok sağol ama ben kendimi pek beğenmem ama bende ne bulduğunu çözemedim gerçi ortada bir itiraf falan yok dün akşam iki arkadaş gibi oturduk
spor bakanı yok daha neler

sana hayatın çok acı bir gerçeğini söyleyeyim mi hayatım?

insanlar alkollüyken doğruları söylerler. çünkü üst bilinç uyuşur (düşünme, idrak etme, mantık kurma) alt bilinç (bilinç altı) devreye girer.

yani normal şartlarda sessiz sakin olan insanlar hani içince sapıttı deriz ya. aslında özleri o sapıtık olanlardır. sadece maskeleri düşer..

canim, o fikir icmeden önce aklinda olmasaydi o an söyleyemezdi, sarhosken yeni seyler türetemez ki insan. var olan, icinde derine gömdüklerini disari vurur.

İnsan sarhoşken söylediği herşeyi hatırlar biliyo musun?

hatırlayınca özür de dileyebilseydi keşke.

Sen bunlara takılma bütün enerjini burda harca ki, ona sarma tmm mı?

kafam darmadagin...haklisiniz ne diyim...

sağol canım, inşallah gelir de bi ay kendimize geliriz biz de...

yaw o fodulun neresi yakışıklı allahaşkınıza

kendimi kandiriyorum sadece...

neden icimde onun beni sevmedigine dair bi düsünce yok?neden birakip gitmiyor herseyi geride....

evet hala bir anlam veremiyorum bebeğim çok sağol ama ben kendimi pek beğenmem ama bende ne bulduğunu çözemedim gerçi ortada bir itiraf falan yok dün akşam iki arkadaş gibi oturduk
spor bakanı yok daha neler

güzellikten daha önemli bişey var bence.. hani kimisi "seksi kadın" der, kimisi "şeytan tüyü", kimisi "auro" falanla açıklar..

işte demek ki sende öyle bişey var

güzellikten daha önemli bişey var bence.. hani kimisi "seksi kadın" der, kimisi "şeytan tüyü", kimisi "auro" falanla açıklar..

işte demek ki sende öyle bişey var

güzel kadın dranas...
ama bence o safiyane cümleleri çok sevimli yapıyo onu...
yani ben çok sevdim ağzından çıkan art niyetsiz tanımlama cümlelerini...ifadelerini...
bance dranası ilgi çekici yapan o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…