Dert yok, Sohbet var.... :)

ensesi kalinsa
cani sagolsun
garibansa
vatan sagolsun

..........
........
........
.........
............

elmayram
benim kız okuldan gelmiş şimdi.
sınavları da iyi geçmiş şükür..

Tahmin etmiştim zaten.

Kurumda face msn serbest olsaydı, muhabbetini ederdik. neyse ki akşam konuşabiliriz.

takipteyim senin kızı

ensesi kalinsa
cani sagolsun
garibansa
vatan sagolsun

..........
........
........
.........
............

15 ay askerlik yapana mehmetçik
kısa dönem yapana mehmey bey
bedelli yapanan mehmet ağa

Benim bilkentli pek üzgün bedelli onu kapsamıyor 30 yaş altı olmuyormuş

kaçarmı hiççç

hımmmm ben iyiymişim yahu

Senşn daha yakınmışş ama bizimki artık yaşlandım beni çok yanlız bırakma diyorrrr

elmayram
benim kız okuldan gelmiş şimdi.
sınavları da iyi geçmiş şükür..

Gözün aydın olsun kaça gidiyor senin kızın

evet dogru :))

ailem istanbulda. ben de 25 yil sonra ilk kez evimden uzakta biryerde yasamaya basladim. unideyken bile ögle yemeklerinde eve giderdim, aram uzunsa :))

Zor olmuştur demi aileden uzakta olunca,benim kıızmda üni okuyor seneye gelecek kısmetse

ensesi kalinsa
cani sagolsun
garibansa
vatan sagolsun

..........
........
........
.........
............

Bedelli askerlik

Benim eşim boşunamı 2 yıl doğuda görev yaptı bizlerden uzak kaldı,söylenecek çok şey varda susayım en iyisi

15 ay askerlik yapana mehmetçik
kısa dönem yapana mehmey bey
bedelli yapanan mehmet ağa

Benim bilkentli pek üzgün bedelli onu kapsamıyor 30 yaş altı olmuyormuş

30 yaş çok kesinleşmedi herhalde akşam haberlerde öyle diyordu

bizimki yaşlı da değil ama naz yapıo,ama hiç kusura bakmasın kendi anası altkatında

ilk günler, yeni bir yerin, yeni bir kültürün heyecani, alisma süresi vardi. o yüzden cok hissetmedim. ama ne zaman ki buraya alistim, iste o zaman ailem herdakka aklima gelir oldu. hep burnumun diregi sizlar oldu.

neredeyse hergün ariyorum. ama yetmiyor.

tek yasamak da benim icin zor oldu. alisik degildim. bir de annemin nazli kiziydim. yemek, is istemezdi benden. simdi herhafta sonu banyo tuvalet ben temizliyorum, (onun disinda hijyenik spreyim var) üstelik tek kullanan da ben degilim. 2 alman kiz daha.

onlarin temizligin t sinden anladiklari yok.

canım benim yaa,ben evlendiim ilk zamanlarda kendime yanardım uzağım diye...sonra baktım millet ne mesafer katediyo...

allah kavuştursun canım benim

canım benim yaa,ben evlendiim ilk zamanlarda kendime yanardım uzağım diye...sonra baktım millet ne mesafer katediyo...

allah kavuştursun canım benim

amin canim cok sagol.

iste bu yüzden evlenip gurbete gelenleri anlayamiyorum ben.

buradaki bi akrabamiz, türkiye den evlendi. kadin 24 yasinda oradaki herkesi birakip gelmis, burada da kimseyi tanimiyor, dil yok. nasil bir cesaret ya.

bizimki yaşlı da değil ama naz yapıo,ama hiç kusura bakmasın kendi anası altkatında

Espri yapıyor zaten yaşlı dediysem 50 yaşında,aman nazları hiç bitmiyor zaten illa yanlarında istiyorlar işte allah ayırmasın genede,maşallah ana oğulda çok uzak mesafedeymiş her zaman gidip gelmek zor oluyordur

Kıızmda öyleydi alışkın değildi iş güç yapmaya nasıl ki 18 yaşında bir ayrıldı gitti yanımızdan yemek işinide öğrendi yapıyor kendine oda arkadaşına aç kalmıyorlar artık..

Yinede zor tabi aileden ayrı kalmak ayaklarının üzerinde durmayı öğrenmek ama hayat bir şeklide öğretiyor bunu herkese..

Gerçi biizimki kıbrısta okuyor sadece tatil dönemlerinde geliyor yazında beraber gidiyoruz ben biraz kalıp dönüyorum buraya

amin canim cok sagol.

iste bu yüzden evlenip gurbete gelenleri anlayamiyorum ben.

buradaki bi akrabamiz, türkiye den evlendi. kadin 24 yasinda oradaki herkesi birakip gelmis, burada da kimseyi tanimiyor, dil yok. nasil bir cesaret ya.

benim bir tanıdığımda herşeyini bırakıp yurtdışıan gitti evlenerek...

bende yapamazdım sanırım

evlenecegin adami tanimiyorsun, gidecegin yeri bilmiyorsun, damadin ailesini tanimiyorsun, orada basina bi is gelse siginacagin, yardim isteyebilecegin kimse yok. dil bilmiyorsun, yol bilmiyorsun.

:18::18::18::18::18::18::18:

KK da konusahiplerinin cümleyi yazış şekilleri samimiyetlerinin/samimiyetsizliklerinin göstergesi resmen.

hatun kişisi, yalana boğuyor milleti

Kocamı affetmedim! ahahha yersen

ben de senede 2-3 defa gidiyorum. 1 hafta-10 gün kalabiliyorum. benim okulun tatilleri beni etkilemiyor, belli bir izin günüm var tüm sene icin onu kullanmaliyim.

bol bol netten konusuyoruz, telefondan..

ayaklarimin üstünde durmak problem degil de, yemek pisirmeyi sevmiyorum ben ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…