Dert yok, Sohbet var.... :)

offfs uzmanım iş köstü, kaçırdım yazdıklarınızı

cok bisi kacirmis sayilmassin canim.

bdv dakilere sinirlenme durumlari oldu biras.

simdi hanim kelesimi getir ablayla ben ailelerden uzakta olmanin zorluklarini konusup, ööyyyle icimizdekileri döküyourz. o kizi ben de annemi ösledim.

yakinda ben ona anne o da bana kizim derse sasirmayin

oooo abla sen ne diyosun kaynanam bir keresinde çocuk evlendirmek çok zor dedi...ben de senin için neyi zor çıt desen oğulların yetişecek mesafede biz napalım,bizimkiler ne yapsın

dedim,olsun dedi yine de evden çıktı.

ölürmüsün öldürümüsün

bomba ablacığımızın kızını da mı kadroya alsak, güzel olurdu ama kızın dersleri aksar diye korkuyorum

Geriye dön oku, marş marş

tekmil veriyorum, hepsini okudum, hızlaaa

amin canim cok sagol.

iste bu yüzden evlenip gurbete gelenleri anlayamiyorum ben.

buradaki bi akrabamiz, türkiye den evlendi. kadin 24 yasinda oradaki herkesi birakip gelmis, burada da kimseyi tanimiyor, dil yok. nasil bir cesaret ya.

benim bir tanıdığımda herşeyini bırakıp yurtdışıan gitti evlenerek...

bende yapamazdım sanırım

bırakın farklı ülkeyi farklı şehre gitmek bile benim için sorun olurdu.. ki böyle bir ihtimal vardı.. çok şükür denedi ama yapamadı..

eğer ben engel olsaydım, hep aklında kalacaktı bu ihtimal.. ama kendisi gitti denedi ve vazgeçti..

bizimki vazgeçmedi işte,kıramadım inadını

ama keşke kendi bacağımı kırıp otursaymışım babamın dizinin dibinde

Son düzenleme:
Ay ahahhahaha koptum ya, daha neler görücem bu kk da acaba

Kadının kocası titizmiş, misafir gelip gittikten sonra tek tek odaları kontrol edip homurdanıyomuş ahahhahahah

o ne be öle

gelenleri kapıda hizaya dikse bari

bir de bedelli mevzusu var ki, senin sinirlerini kesin hoplatir. aman diyim, sakin...

hehe artık benim sinirlerimi bozamıyorlar canım,
en son 24 şehit haberiyle bende sinir falan kalmadı, aldırdım hepsini.
hatta kocamın gittiği gün gittiği yerden gelen 13 şehit haberi... yok yok ben niye sinirleniyim

Zaytung - Hükümet, Bedelli Askerlik Tart1_malar1na Son Noktay1 Koydu: "Heyecan olsun diye en son onu görü_ücez..."

allahaşkına şuna bakıverin

tekmil veriyorum, hepsini okudum, hızlaaa

Aferin asker Bir öpücüğü hakettin

Ahh ahh ben de kocamı buraya aldım

bazıları gidiyo bazıları alıyo işte

KK da konusahiplerinin cümleyi yazış şekilleri samimiyetlerinin/samimiyetsizliklerinin göstergesi resmen.

hatun kişisi, yalana boğuyor milleti

Kocamı affetmedim! ahahha yersen

Kalbımı basıyom affedecek kocişini/aşkitosunu neler okuduk burada varya

Bizimki ancak tatil zamanları gelebiliyor,onada şükür bide okullarında yabancılar var 5 sene boyunca hiç gitmiyorlarmış masraf oluyor diye,yemek işini bir şeklide halledesin canım ya aç kalma ama sende lütfen

Gel kızım yamacıma sarılayım sana

hayat boyu askerlik yapana ne deniyomuş acaba, enayi mi?
ne desem ki benim ramboya

Dediğin enayileirn ne şartlarda çalıştıklarını bilmeyenler var,herşey bedava ya bizlerde demi hep öyle söylerler ya .....

o tanidigim ya halinden gercekten memnun ya da numara yapiyor bilmiyorum. ama ne olursa olsun deli cesareti.

gecen aylarda benim seminerlerim vardi 3 tane 3 ü de farkli ülkelerde. bahsettigim bayanin k.v'si ki kendisi benim akrabam olur, nasil cesaret, nasil gidersin olara bir basina falan dei. e sen buraya evlenip gelmissin, gelinini getirmissin, sizin ki nasil cesaret. e biz evlendik.

iyi dedim allah mesut bahtiyar etsin..

bizimki vazgeçmedi işte,kıramadım inadımı

ama keşke kendi bacağımı kırıp otursaymışım babamın dizinin dibinde

eğer kendi düşünüp taşınıp kaşınıp vazgeçmeseydi ben gidecektim kuzu kuzu..

ben başarmadım yani..

hep senin için döndüm der, ailesi de bunu mevzu yapar zaman zaman ama, aslında benim için dönmedi..
gitti şartlardan memnun olmadı geldi..

boşvewr haticeyi kuzum netice gayet güzel

Son düzenleme:

boşver haticeyi kuzum netice gayet güzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…