15 ay askerlik yapana mehmetçik
kısa dönem yapana mehmey bey
bedelli yapanan mehmet ağa
Benim bilkentli pek üzgün bedelli onu kapsamıyor 30 yaş altı olmuyormuş
offfs uzmanım iş köstü, kaçırdım yazdıklarınızı
offfs uzmanım iş köstü, kaçırdım yazdıklarınızı
Espri yapıyor zaten yaşlı dediysem 50 yaşında,aman nazları hiç bitmiyor zaten illa yanlarında istiyorlar işte allah ayırmasın genede,maşallah ana oğulda çok uzak mesafedeymişher zaman gidip gelmek zor oluyordur
Kıızmda öyleydi alışkın değildi iş güç yapmaya nasıl ki 18 yaşında bir ayrıldı gitti yanımızdan yemek işinide öğrendi yapıyor kendine oda arkadaşına aç kalmıyorlar artık..
Yinede zor tabi aileden ayrı kalmak ayaklarının üzerinde durmayı öğrenmek ama hayat bir şeklide öğretiyor bunu herkese..
Gerçi biizimki kıbrısta okuyor sadece tatil dönemlerinde geliyor yazında beraber gidiyoruz ben biraz kalıp dönüyorum buraya
cok bisi kacirmis sayilmassin canim.
bdv dakilere sinirlenme durumlari oldu biras.
simdi hanim kelesimi getir ablayla ben ailelerden uzakta olmanin zorluklarini konusup, ööyyyle icimizdekileri döküyourz. o kizi ben de annemi ösledim.
yakinda ben ona anne o da bana kizim derse sasirmayin
Geriye dönoku, marş marş
amin canim cok sagol.
iste bu yüzden evlenip gurbete gelenleri anlayamiyorum ben.
buradaki bi akrabamiz, türkiye den evlendi. kadin 24 yasinda oradaki herkesi birakip gelmis, burada da kimseyi tanimiyor, dil yok. nasil bir cesaret ya.
benim bir tanıdığımda herşeyini bırakıp yurtdışıan gitti evlenerek...
bende yapamazdım sanırım
bir de bedelli mevzusu var ki, senin sinirlerini kesin hoplatir. aman diyim, sakin...
bırakın farklı ülkeyi farklı şehre gitmek bile benim için sorun olurdu.. ki böyle bir ihtimal vardı.. çok şükür denedi ama yapamadı..
eğer ben engel olsaydım, hep aklında kalacaktı bu ihtimal.. ama kendisi gitti denedi ve vazgeçti..
bir de bedelli mevzusu var ki, senin sinirlerini kesin hoplatir. aman diyim, sakin...
tekmil veriyorum, hepsini okudum, hızlaaa
bırakın farklı ülkeyi farklı şehre gitmek bile benim için sorun olurdu.. ki böyle bir ihtimal vardı.. çok şükür denedi ama yapamadı..
eğer ben engel olsaydım, hep aklında kalacaktı bu ihtimal.. ama kendisi gitti denedi ve vazgeçti..
KK da konusahiplerinin cümleyi yazış şekilleri samimiyetlerinin/samimiyetsizliklerinin göstergesi resmen.
hatun kişisi, yalana boğuyor milleti
Kocamı affetmedim!ahahha yersen
ben de senede 2-3 defa gidiyorum. 1 hafta-10 gün kalabiliyorum. benim okulun tatilleri beni etkilemiyor, belli bir izin günüm var tüm sene icin onu kullanmaliyim.
bol bol netten konusuyoruz, telefondan..
ayaklarimin üstünde durmak problem degil de, yemek pisirmeyi sevmiyorum ben ya :)
cok bisi kacirmis sayilmassin canim.
bdv dakilere sinirlenme durumlari oldu biras.
simdi hanim kelesimi getir ablayla ben ailelerden uzakta olmanin zorluklarini konusup, ööyyyle icimizdekileri döküyourz. o kizi ben de annemi ösledim.
yakinda ben ona anne o da bana kizim derse sasirmayin
hayat boyu askerlik yapana ne deniyomuş acaba, enayi mi?
ne desem ki benim ramboya
Kalbımı basıyom affedecek kocişini/aşkitosunu neler okuduk burada varya
Bizimki ancak tatil zamanları gelebiliyor,onada şükür bide okullarında yabancılar var 5 sene boyunca hiç gitmiyorlarmış masraf oluyor diye,yemek işini bir şeklide halledesin canım ya aç kalma ama sende lütfen
Gel kızım yamacıma sarılayım sana
Dediğin enayileirn ne şartlarda çalıştıklarını bilmeyenler var,herşey bedava ya bizlerde demi hep öyle söylerler ya .....
bizimki vazgeçmedi işte,kıramadım inadımı
ama keşke kendi bacağımı kırıp otursaymışım babamın dizinin dibinde
eğer kendi düşünüp taşınıp kaşınıp vazgeçmeseydi ben gidecektim kuzu kuzu..
ben başarmadım yani..
hep senin için döndüm der, ailesi de bunu mevzu yapar zaman zaman ama, aslında benim için dönmedi..
gitti şartlardan memnun olmadı geldi..
Ahh ahh ben de kocamı buraya aldım
bazıları gidiyo bazıları alıyo işte
eğer kendi düşünüp taşınıp kaşınıp vazgeçmeseydi ben gidecektim kuzu kuzu..
ben başarmadım yani..
hep senin için döndüm der, ailesi de bunu mevzu yapar zaman zaman ama, aslında benim için dönmedi..
gitti şartlardan memnun olmadı geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?