Simetri dedinde senin mandal olayın var hatırladınmı onu paylaşsana kızlarla
:)) o bende de var... isin ilginc tarafi, paspalligi da seviyorum ama illa ki o karmasa da birseyle birsey uyacak. baskalari anlamasa da ben bilecegim onu :)
gıcıkmısın sen ya
Anlatta ne kadar hastalık derecesinde olduğunu bilsinler
gıcıkmısın sen ya
cıkkssss
bende herşey düzenli olcek..:26:
gıcıkmısın sen ya
cıkkssss
bende herşey düzenli olcek..:26:
eskiden bende yoktu o düzen hastalığı...şimdi evde herşeye takıyorum,akşamları oturtmaz oldu bu huy beni
eşim de tam tersi açtığı çekmeceyi bile kapatmaya uğraşmaz beyefendi,ben gider arkasından kapatırım
Anlatta ne kadar hastalık derecesinde olduğunu bilsinler
csi neymiş bu mandal olayı???
çok gizli değilse merak ettim
@csi, anlat anlat anlat
eskiden bende yoktu o düzen hastalığı...şimdi evde herşeye takıyorum,akşamları oturtmaz oldu bu huy beni
eşim de tam tersi açtığı çekmeceyi bile kapatmaya uğraşmaz beyefendi,ben gider arkasından kapatırım
abartıcak bişey yok kızlar ya.
sevo'nun şımarıklığı işte.
alt tarafı; çamaşırlara aynı renk mandal asıyorum.
eğer o renk mandal yoksa, ya mandalsız asıyorum, ya da tahta mandalla.
en son eşim benim balkonda binbir zevkle astığım çamaşırlardaki mandalları, mutfağa gidip gelme süreceinde karmakarışık yaptığından dolayı ettiğimiz kavga üzerine bu konu kapandı; çünküm artık kurutma makinesinde kuruyorlar.
mandal yok, dert yok...
o huy ara ara nuks ediyor ve ben de dizginliyorum. yoksa biliyorum ki anam kilikli oldugumdan ileride saracak tum bedenimive beni ele gecirecek. buna izin vermemeliyim simdiden onun cabasinindayim
sen kapattigin icindir canim bu rahatligi..
en son eşim benim balkonda binbir zevkle astığım çamaşırlardaki mandalları, mutfağa gidip gelme sürecinde karmakarışık yaptığından dolayı ettiğimiz kavga üzerine bu konu kapandı; çünküm artık kurutma makinesinde kuruyorlar.
mandal yok, dert yok...
en son eşim benim balkonda binbir zevkle astığım çamaşırlardaki mandalları, mutfağa gidip gelme sürecinde karmakarışık yaptığından dolayı ettiğimiz kavga üzerine bu konu kapandı; çünküm artık kurutma makinesinde kuruyorlar.
mandal yok, dert yok...
Benimki eğitildi ya
Coraplarına basketbol topu muamelesi yapar, ortaya sallardı. Giydiği her kıyafeti ütü masasının üstüne yığardı.
Şimdi, kirli corabını cıkarıyor, sepete atıyor. yenisini giyiyor. Cıkardığı kıyafetleri tasnif ediyor
Dün evi süpürdü sildi ben hasta yatarken, corba yaptı bana:26:
en son eşim benim balkonda binbir zevkle astığım çamaşırlardaki mandalları, mutfağa gidip gelme süreceinde karmakarışık yaptığından dolayı ettiğimiz kavga üzerine bu konu kapandı; çünküm artık kurutma makinesinde kuruyorlar.
mandal yok, dert yok...
Benimki eğitildi ya
Coraplarına basketbol topu muamelesi yapar, ortaya sallardı. Giydiği her kıyafeti ütü masasının üstüne yığardı.
Şimdi, kirli corabını cıkarıyor, sepete atıyor. yenisini giyiyor. Cıkardığı kıyafetleri tasnif ediyor
Dün evi süpürdü sildi ben hasta yatarken, corba yaptı bana:26:
masallah masallah..
egitim mufredatini istiyorum :))
ben eğitemedim,sanırım başarısız bir öğretmenim
kirlilerini ortaya atardı,dedim bak kirli sepeti getirdim ben çeyizimde ona at,bu kez de kapağı açmaya üşenip üstüne atıyo soytarı
hasta olduğumda bakar ama ben fazla hasta olmam,o hep hastadır
koltuklarım alındığı zaman çok eğlenmiştik.
modern kesinli ilginç koltuklarım var. mağazaya girdiğimizde şeklini çok beğenmiştim ama renkleri hiç bana uygun değildi.
aldım adamı karşıma bak dedim bu bu bu renk.
adam embesil embesil baktı suratıma
benim kavak hemen olaya pratik bir bakış açısı getirdi.
aldı eline kağıt kalem çizdi
3'lünün 1'i pembe olacak, minderleri 2 lila bir mürdüm
3'lünün 1'i lila olacak, minderleri 2 pembe 1 mürdüm
tekli'nin rengi mürdüm olacak, minderi lila
ortadaki puf da ne mürdüm ne pembe ara tonu...
koltuklar gelene kadar 40 doğurduk nasıl bişey olacak diye.
çok şirin olmuşlardı. pc de resim varsa bulayım ekleyeyim.
çok seviyorum koltuklarımı.
kaynana 2 gün önce laf soktu değiştir bunları hiç salon takımı gibi değil diye.
ben de "ben seviyorum. onlar beni bırakana kadar ben bırakmıcam" dedim.
o sevmiyor ya, ben daha çok seviyorum artık
kurutma makinesi iyi fikir aslında, kışın çok zor oluyor kurutmak. normal hayat şartlarına dönüce almalıyım. not ettim.
@sevocan, gencecik kadına abla diyip duruyosun da neresi abla allahaşkına hepimizden genç baksana, ben çamaşırları üst üste bile atabilirim, napıyım sığmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?