Dert yok, Sohbet var.... :)

Simetri dedinde senin mandal olayın var hatırladınmı onu paylaşsana kızlarla

gıcıkmısın sen ya

:)) o bende de var... isin ilginc tarafi, paspalligi da seviyorum ama illa ki o karmasa da birseyle birsey uyacak. baskalari anlamasa da ben bilecegim onu :)

cıkkssss
bende herşey düzenli olcek..:26:

gıcıkmısın sen ya

cıkkssss

eskiden bende yoktu o düzen hastalığı...şimdi evde herşeye takıyorum,akşamları oturtmaz oldu bu huy beni

eşim de tam tersi açtığı çekmeceyi bile kapatmaya uğraşmaz beyefendi,ben gider arkasından kapatırım

gıcıkmısın sen ya

cıkkssss

o huy ara ara nuks ediyor ve ben de dizginliyorum. yoksa biliyorum ki anam kilikli oldugumdan ileride saracak tum bedenimi ve beni ele gecirecek. buna izin vermemeliyim simdiden onun cabasinindayim

sen kapattigin icindir canim bu rahatligi..

Anlatta ne kadar hastalık derecesinde olduğunu bilsinler

csi neymiş bu mandal olayı???

çok gizli değilse merak ettim

@csi, anlat anlat anlat

abartıcak bişey yok kızlar ya.
sevo'nun şımarıklığı işte.
alt tarafı; çamaşırlara aynı renk mandal asıyorum.
eğer o renk mandal yoksa, ya mandalsız asıyorum, ya da tahta mandalla.

en son eşim benim balkonda binbir zevkle astığım çamaşırlardaki mandalları, mutfağa gidip gelme sürecinde karmakarışık yaptığından dolayı ettiğimiz kavga üzerine bu konu kapandı; çünküm artık kurutma makinesinde kuruyorlar.
mandal yok, dert yok...

Son düzenleme:

Benimki eğitildi ya

Coraplarına basketbol topu muamelesi yapar, ortaya sallardı. Giydiği her kıyafeti ütü masasının üstüne yığardı.

Şimdi, kirli corabını cıkarıyor, sepete atıyor. yenisini giyiyor. Cıkardığı kıyafetleri tasnif ediyor

Dün evi süpürdü sildi ben hasta yatarken, corba yaptı bana :26:

ohh my god

o huy ara ara nuks ediyor ve ben de dizginliyorum. yoksa biliyorum ki anam kilikli oldugumdan ileride saracak tum bedenimi ve beni ele gecirecek. buna izin vermemeliyim simdiden onun cabasinindayim

sen kapattigin icindir canim bu rahatligi..

maalesef evet...ama onun kapamasını bekleyemiyorum işte...dün eve geldim yine hemen hemen bütün çekmeceler açık

yaaa csi çok tatlısın yaa,aklıma annemi getirdin..annemin de değişik çamaşır asma fantazileri var...ben onun çamaşırlarını asmam,o bize gelince de çamaşırlarımı astırmam

Anaaaaa merak etme yanlız değilsin dayımın kızıda öyleymiş anlatmıştıda şaşırmıştım hatta,yok illa aynı renk olacak diyordu...

masallah masallah..

egitim mufredatini istiyorum :))

Bize anlattığın heyecan yok maaalesef
Ablanında dediği gibi aynı renk mandallar asıyor.Tek sıra pantolon tek sıra iç çamaşırı vs.
Eşide onun bu hastalığını bildiği için onu mutfağa gönderiyor o sırada tüm mandallar değiş tokuş oluyor ve diyor ki bu mandalların yeri değişmeyecek abla duramıyor tabi. Bir iki değiştirme çabasında bulunsadaa nafile mandallar gözüne gözüne batıyor. Bildiğin çin işkencesi tabi bu abla için

ben eğitemedim,sanırım başarısız bir öğretmenim

kirlilerini ortaya atardı,dedim bak kirli sepeti getirdim ben çeyizimde ona at,bu kez de kapağı açmaya üşenip üstüne atıyo soytarı

hasta olduğumda bakar ama ben fazla hasta olmam,o hep hastadır

ahahahha üstüne mi atıo Üşengec

kurutma makinesi iyi fikir aslında, kışın çok zor oluyor kurutmak. normal hayat şartlarına dönüce almalıyım. not ettim.

@sevocan, gencecik kadına abla diyip duruyosun da neresi abla allahaşkına hepimizden genç baksana, ben çamaşırları üst üste bile atabilirim, napıyım sığmıyor

Çamaşır takıntısı bende de var

atletler, t-shirtler hepsi boy sırasına göre dizilir

koltuk satıcısının haline üzüldüm...

ama bu siparişi teslim ettiyse, Quantum fiziğinde bile başarılı olur

Sweet

Ama ben Csi yi tanıdığımdan beri öyle diyorum.O benim ablam:103:
Arada bana kızar terlik fırlatır msn den, arada bir ablan öle neee diye bağırır, arada bir öz kardeşiymiş gibi ilgilenir. O bambaşka kk da tanıdığım en özel insan o CSİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…