Dert yok, Sohbet var.... :)

çok fenasınnnn

ama bu kantarı da süründürmek lazım

Yok ya iyi niyetimden tamamen

KK daki kayınvalide görümce konularını okudukça gaza geliyorum kayınvalidemi yolmak istiyorum gerçi o beni yed, düvele rezil eder ama olsun

çamaşırları aynı renk tonları ile yıkadığımdan mütevellit, böyle bir sorunla henüz yüzleşmedim.
beyazlar
mavi ve tonları
kırmızı ve tonları (pembe dahil)
yeşil ve tonları (kahverengi dahil)

Hayatta sadece beni sevdiğini söyledi anlayacağın pişmanlıklar yaşıyor ama boşanmam demedi en son boşanacağım demişti
ama canım ev olayı falan, ben sanki boşanmak istemiyor gibi algılıyorum.
kolaya yapmış olduğu şiddet de bence içinde sakladığı ve dışa vuramadığı duygularının patlaması:26:

diyorum işte action arıyorsun diye
yeappppp
hayat mı monotonlaştı ne
rahat batıyor sanırsam bana

Sen neden bugün benimlen ilgilenmiyorsun ağsude(m) (m bilinçli olarak parantez icinde yazılmıştır. alacağım cevaba bağlı olarak editlenebilir)

duydum canım ben, millet dava açacakmış o sınava. ne saçmalık. zaten formaliteden yapıyorlar onlar. tam torpil yeri.
ev işi mantıklı, ne kadar para harcatabilirsen harcat sen bu kantara, kızının geleceğini elin karılarıyla yiyemesin.
en azından kızın adına da bi eviniz olur, için rahat eder.
kıyafetlerine de karıştırma. o kim ki? sen onun arabasında bulduğun poşetciklere ses çıkarmadın bile...
kola olayı ise çok komik.resmen bişeylerin acısını çıkarıyor. sana yap dışarda şu partiyi dedik, sen gittin çay doldurdun.aferin valla
[/QUOTE]

Açsınlar zaten sınav tam bir kabustu ben sınavı 11.30 yaptım bazı bölümler hiç sınaca giremedi.
Pazar günü kızımı bir çocuk kulübüne götürdüm orada doğum günü kutluyorlardı benim pek hoşuma gitmedi:26:

asudeciğim,
dranas günün özetini geçerken ne demiş?
"boşansak BİLE...."
yani, sence???

Kantara bak ya hem boşanmak istemiyor hemde herşeyine karışıyor,keşke iyice masrafa soksaydın seninkini

bu erkekler hep mi dengesiiz yoksa boşanma sürecinde mi bu hale geliyorlar anlayamadım ben.
daha önce de egosu tavan yapmış bi kantarımsı vardı hani, o da bi öyle bi böyleydi.
bi gün önce dranasa hakaret edebiliyor, bi gün sonra paket paket alışveriş yapıp ortalığı tekmeliyor,
bigün sonra sana ev yaptırayım diyor.
karısına bile alışveriş yapabiliyor. ama arabasında yediği haltların belgesini unutuyor.

yok yok bunlarda bi format hatası var.

Sen neden bugün benimlen ilgilenmiyorsun ağsude(m) (m bilinçli olarak parantez icinde yazılmıştır. alacağım cevaba bağlı olarak editlenebilir)

asıl sen benimle hiç ilgilenmiyosun.. dün neler yazdım, hiç cevap vermedin, bugün de birkaç keren pas verdim, gole çevirmedin..

ama olsun ben seni severim, hem çok severim

asudeciğim,
dranas günün özetini geçerken ne demiş?
"boşansak BİLE...."
yani, sence???

CSI ISTANBUL yeminle ya

Yumurta kapıya sıkışınca böyle oluyorlar swetcim,tekmeyi yiyeceklerya o zaman anlıyorlar işte kıymetimizi

Ben zaten normal biri olmadığım için beni de normal kişiler bulmaz:26:
Boşanmak istemiyor umarım mahkemeyi uzattırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…