Dert yok, Sohbet var.... :)

ağsudem Normalde de yemek yaparken o tencere tava benm kafama kafama gecer

o benim içsesim maalesef

ama akşam ona yemek falan yok,annem yaprak sarması vermişti bana dün oturup onu tek başıma yiyeceğim o ne yerse yesin

Yemesin o! cezasını ceksin tek ayak üstünde

yeğenim 22 yaşında kardeşim gibi daha önce bir kaç ay birlikte kalmıştık tam bir erkektir rahat ederim inşallah olursa

Zor olmaz mı dranas. Gecici baska sürekli baska birsey

yeğenim 22 yaşında kardeşim gibi daha önce bir kaç ay birlikte kalmıştık tam bir erkektir rahat ederim inşallah olursa

o halde sorun yok canım, inşallah olur.evde yabancı birinin olması fikri bana kısıtlayıcı görünüyor da hep o yüzden şeeettim.

Çok yoğun renkler bunlar, yormaz mı insanı :S Ben daha soft renkler sevdiğim icin seni etkilemek istemedim yavru kuş.

Yani asla pempe, parlement mavi falan secemem o yüzden seni çözümlemeye calsıorum

benim eski evim, koltukların olduğu resimden de görmüşsündür belki; iki renkti gene.
o koyu mürdüm rengini (karteladan yaptırmıştım seçerek tam adını bilmiyorum) ayrıca koridorum ve antremde de kullanmıştım.
çok hoş duruyordu.

parliement maviye gelince.
yatak odasında tek duvarı koyu yapıcam. diğerleri açık olacak.
eski evde o kadar koyusunu kullanmadan kendi tonunun 3 ton koyusu (açık mavi-koyu mavi)olarak yapmıştım.
derinlikleri seviyorum.
bir de mobilya parliement mavi olunca koyu renk olarak başka bir renk seçme şansım yok..

üfff hevesimi kursağımda bıraktınız he..
çirkin mi olur ki:26:

tatlım kendini nasıl iyi ve mutlu hissedeceksen öyle..

şahsen duvarda renge tahammül edemiyorum. bekarken odamı her sene farklı renge boyattığımdan duvarda renk görmekten yorulmuş olabilirim..

artık duvarı renksiz (şu an krem tarzı düz ve açık bir renk heryer) seviyorum..

Oyyy kıyamam. Ben cok fazla etkilemek istemem seni. Bir arkadaşım duvarını koyu kırmızı bir tona boyamıştı. Her gittiğimde ruhum daraldı yaa.

Ama yeterli kontrastı yakalayıp yoğunluk yerine derinlik verebilirsen hoş olur..

Eder mi sence Siz aynı yerdeydiniz dimi gün icinde tavırları nasıldı?

Bana uyma, yap güzelce yemeğini.. Hergün dışardan olmazzz

etmezse etmesin ama ben ona hizmet etmeyeceğim kuzu bu kesin

evet aynı yerdeyiz ama şükür görmedim bugün gül cemalini (aynı yerdeyiz ama bazen bir kez bile görmüyoruz mesai içinde birbirimizi)

etmezse etmesin ama ben ona hizmet etmeyeceğim kuzu bu kesin

evet aynı yerdeyiz ama şükür görmedim bugün gül cemalini (aynı yerdeyiz ama bazen bir kez bile görmüyoruz mesai içinde birbirimizi)

E ama beraber gideceksiniz eve

Pofff gerginliklerden nefret ederim Öpsün elini barışın

hmmm ben de sanırım annemlerin evinden kalma bir sebepten dolayı
şampanya, buz beyazı, vs gibi renksiz renklerden pek hoşlaşmıyorum (hoşlanmıyorum diye yazılır, hoşlaşmıyorum diye okunur)

bak dr ların varmış bir bildiği,
indik çocukluğumuza neler çıktı

bir de adamın bana dokunmadığı (hoş dokunasa da söz geçiremediği) tek nokta evim ve dekorasyon.
ben de ne kadar absürdlük varsa yapıyorum, adamın sabrını sınıyorum sanırsam.

farzı misal; geçen sene nerden estiler ise bana tel açtı "ankastre fırın, ocak, davlunbaza ihtiyacın var mı?" diye. "heeeee dedim olmaz mı, ama mutfağı değiştirmemiz gerek". zavallım, aldığına alacağına pişman oldu.
önce mutfağı yeniledim.
sonra mutfaktaki herşeyi (çeyizim dahil)
herşey kırmızı-siyah-krem üçlemesine dahil oldular. tencerelerden, bıçaklara, perdelere kadar.
o sebeten seviyorum evle oynamayı

albümdeki koltukların olduğu resme bir baksana canım ya.
o kontrast kötü mü duruyor?
onu uygulayacaktım gene salona...

bu sefer koridor ve mutfağa dokunmayacağım. onları vanilya yaptım mutfağı yenilediğimde.
mutfağı kırmızıya da boyayamam, o kadar da değil.
zaten avizesi kırmızı ve yeterince kırmızı ışık veriyo

ben de imkb şeyşi olunca şeetcem

csi cım duvar kağıtlarına baksak? bi duvarı kağıt kaplasan mesela

ben de çok seviyorum da benim adam duvar kağıdını pek sevmiyor.
ama olabilir aslında.
o yokken evi adam edicem nasılsa (hafta içi olacak) süprüz olur ona da....
kızlarla böyle uygun gördük derim...

İyi ki evi yıkıp şato yapmamışsın

ben de imkb şeyşi olunca şeetcem

Allah gönlüne göre versin canım.
Sen yeter ki iste. O olacağı zamanı biliyor.

7 senedir kırmızı krem mutfak diye yandım yakıldım, hiç beklemediğim anda oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…