ben sana terlik fırlat diorum sen bana tost yap diosun
Seni seviyorum noree
canım rahat edebilecek misin evde başka bi erkek varken? bi daha düşün...
ağsudemAllah gönlünüze göre versin canım.. senin için iyi olur olursa..
ben olsam yemek yapardım beyime, neticede atla deve değil, tüm gün nasıl iş yerinde çalıştıysan, akşam da 1 kap yemeeni pişir adamceğize yazık..
(kezban mode)
o benim içsesim maalesef
ama akşam ona yemek falan yok,annem yaprak sarması vermişti bana dün oturup onu tek başıma yiyeceğim o ne yerse yesin
yeğenim 22 yaşında kardeşim gibi daha önce bir kaç ay birlikte kalmıştık tam bir erkektir rahat ederim inşallah olursa
yeğenim 22 yaşında kardeşim gibi daha önce bir kaç ay birlikte kalmıştık tam bir erkektir rahat ederim inşallah olursa
ağsudemNormalde de yemek yaparken o tencere tava benm kafama kafama gecer
Yemesin o!cezasını ceksin tek ayak üstünde
Zor olmaz mı dranas. Gecici baska sürekli baska birsey
ağsudemNormalde de yemek yaparken o tencere tava benm kafama kafama gecer
Çok yoğun renkler bunlar, yormaz mı insanı :S Ben daha soft renkler sevdiğim icin seni etkilemek istemedim yavru kuş.
Yani asla pempe, parlement mavi falan secemem o yüzden seni çözümlemeye calsıorum
bugün bana hizmet edecek o,anlamam
gerçi benim de bu akşam hiç yemek yapasım yok
dün de dışarda yedik
dışarda yemek de istemiyorum
hoff
benim eski evim, koltukların olduğu resimden de görmüşsündür belki; iki renkti gene.
o koyu mürdüm rengini (karteladan yaptırmıştım seçerek tam adını bilmiyorum) ayrıca koridorum ve antremde de kullanmıştım.
çok hoş duruyordu.
parliement maviye gelince.
yatak odasında tek duvarı koyu yapıcam. diğerleri açık olacak.
eski evde o kadar koyusunu kullanmadan kendi tonunun 3 ton koyusu (açık mavi-koyu mavi)olarak yapmıştım.
derinlikleri seviyorum.
bir de mobilya parliement mavi olunca koyu renk olarak başka bir renk seçme şansım yok..
üfff hevesimi kursağımda bıraktınız he..
çirkin mi olur ki:26:
benim eski evim, koltukların olduğu resimden de görmüşsündür belki; iki renkti gene.
o koyu mürdüm rengini (karteladan yaptırmıştım seçerek tam adını bilmiyorum) ayrıca koridorum ve antremde de kullanmıştım.
çok hoş duruyordu.
parliement maviye gelince.
yatak odasında tek duvarı koyu yapıcam. diğerleri açık olacak.
eski evde o kadar koyusunu kullanmadan kendi tonunun 3 ton koyusu (açık mavi-koyu mavi)olarak yapmıştım.
derinlikleri seviyorum.
bir de mobilya parliement mavi olunca koyu renk olarak başka bir renk seçme şansım yok..
üfff hevesimi kursağımda bıraktınız he..
çirkin mi olur ki:26:
Eder mi senceSiz aynı yerdeydiniz dimi gün icinde tavırları nasıldı?
Bana uyma, yap güzelce yemeğini.. Hergün dışardan olmazzz
etmezse etmesin ama ben ona hizmet etmeyeceğim kuzu bu kesin
evet aynı yerdeyiz ama şükür görmedim bugün gül cemalini(aynı yerdeyiz ama bazen bir kez bile görmüyoruz mesai içinde birbirimizi)
tatlım kendini nasıl iyi ve mutlu hissedeceksen öyle..
şahsen duvarda renge tahammül edemiyorum. bekarken odamı her sene farklı renge boyattığımdan duvarda renk görmekten yorulmuş olabilirim..
artık duvarı renksiz (şu an krem tarzı düz ve açık bir renk heryer) seviyorum..
Oyyy kıyamam. Ben cok fazla etkilemek istemem seni. Bir arkadaşım duvarını koyu kırmızı bir tona boyamıştı. Her gittiğimde ruhum daraldı yaa.
Ama yeterli kontrastı yakalayıp yoğunluk yerine derinlik verebilirsen hoş olur..
hmmm ben de sanırım annemlerin evinden kalma bir sebepten dolayı
şampanya, buz beyazı, vs gibi renksiz renklerden pek hoşlaşmıyorum (hoşlanmıyorum diye yazılır, hoşlaşmıyorum diye okunur)
bak dr ların varmış bir bildiği,
indik çocukluğumuza neler çıktı
bir de adamın bana dokunmadığı (hoş dokunasa da söz geçiremediği) tek nokta evim ve dekorasyon.
ben de ne kadar absürdlük varsa yapıyorum, adamın sabrını sınıyorum sanırsam.
farzı misal; geçen sene nerden estiler ise bana tel açtı "ankastre fırın, ocak, davlunbaza ihtiyacın var mı?" diye. "heeeee dedim olmaz mı, ama mutfağı değiştirmemiz gerek". zavallım, aldığına alacağına pişman oldu.
önce mutfağı yeniledim.
sonra mutfaktaki herşeyi (çeyizim dahil)
herşey kırmızı-siyah-krem üçlemesine dahil oldular. tencerelerden, bıçaklara, perdelere kadar.
o sebeten seviyorum evle oynamayı
csi cım duvar kağıtlarına baksak? bi duvarı kağıt kaplasan mesela
hmmm ben de sanırım annemlerin evinden kalma bir sebepten dolayı
şampanya, buz beyazı, vs gibi renksiz renklerden pek hoşlaşmıyorum (hoşlanmıyorum diye yazılır, hoşlaşmıyorum diye okunur)
bak dr ların varmış bir bildiği,
indik çocukluğumuza neler çıktı
bir de adamın bana dokunmadığı (hoş dokunasa da söz geçiremediği) tek nokta evim ve dekorasyon.
ben de ne kadar absürdlük varsa yapıyorum, adamın sabrını sınıyorum sanırsam.
farzı misal; geçen sene nerden estiler ise bana tel açtı "ankastre fırın, ocak, davlunbaza ihtiyacın var mı?" diye. "heeeee dedim olmaz mı, ama mutfağı değiştirmemiz gerek". zavallım, aldığına alacağına pişman oldu.
önce mutfağı yeniledim.
sonra mutfaktaki herşeyi (çeyizim dahil)
herşey kırmızı-siyah-krem üçlemesine dahil oldular. tencerelerden, bıçaklara, perdelere kadar.
o sebeten seviyorum evle oynamayı
ben de imkb şeyşi olunca şeetcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?