woohoo kopardın beni bebeğim
valla canım gri diyecektim ben de.. sorry, başka rengi yakıştıramadım.. krem geliyor; ama çok açık kalır sanırsam duvarda koyu mavi için..
umarim bu danisman ise yarar...
danisman probleminiz nedir diye sordugunda önce esimin anlatmasina firsat verecegim sonra kendi acimdan anlatacagim....
ben yarın yine yokum.. yeni aşkım çağlayan
öpüyorum hepiniziiii
(dün benimki artık net alalım mı dedi.. yok mok dedim ama bilmiyorum belki alırız..
6 ayda sıkıldı adam herhalde.. artık net bağlatıp benden uzaklaşmak istiyor)
güle güle bebeğim, seni özleyeceğiz..
ben de potuka aynı teklifi yaptım, o da bana senin tepkini verdi.. seninki normal de, devamlı tel.den nete giren bir potukun böyle demesi çok enteresan..
ben de dedim ki "iyi de sen sürekli tel.den giriyosun nete??" o da dedi ki "ama ben telle oynarken sen benimle ilgileniyosun, ikimiz de girersek, kim kimle ilgilenecek?"
akıl küpü bu adam..
öyle yap bakalım canım. kendini de kasma...
rahat bırak...
güle güle bebeğim, seni özleyeceğiz..
ben de potuka aynı teklifi yaptım, o da bana senin tepkini verdi.. seninki normal de, devamlı tel.den nete giren bir potukun böyle demesi çok enteresan..
ben de dedim ki "iyi de sen sürekli tel.den giriyosun nete??" o da dedi ki "ama ben telle oynarken sen benimle ilgileniyosun, ikimiz de girersek, kim kimle ilgilenecek?"
akıl küpü bu adam..
biri esra erol mu dedi
suanda onu izliyorum :123:
Taksici amca travesti sesime acıdı herhaldecok gecmiş olsun abla dedi inerken
kocam 2 gündür tost yiyor, suanda vicdanımla hesaplaşıyorm ona yemek yapsam mı bugün de makarna mı yese
elmayra cadısı
csi parlement yatak odasında yatıyor, sen daha esra erol izle
az izle de git yatak odanı boyat kızım, öyle tostla makarnayla adama afrodizyak yükleyemezsin
---------
biri asudeye, okuduğun tüm mesajları tek bir mesajda, iki cümle ile yanıtla mı dedi? niye böyle 2 cümle s...tı?? (topicin narin hatunları kediş ve nore olmadığına göre, küfrebiliriz)
@csi, çook açık kahve tonları olabilir mi, mavinin güzel bir zıttıdır ama duvarda nasıl tuttururlar bilemiyorum.
elmayra cadısı
csi parlement yatak odasında yatıyor, sen daha esra erol izle
az izle de git yatak odanı boyat kızım, öyle tostla makarnayla adama afrodizyak yükleyemezsin
---------
biri asudeye, okuduğun tüm mesajları tek bir mesajda, iki cümle ile yanıtla mı dedi? niye böyle 2 cümle s...tı?? (topicin narin hatunları kediş ve nore olmadığına göre, küfrebiliriz)
hımmm yapma bence yesin tost..hastasın neticede (acımasız kadın)
yazık yaaa pratik birşeyler yap yesin,vitaminsiz kalmasın ki sana baksın (içli ama çıkarcı kadın)
Ben Csi ın ic dünyasını çözmeye calısıyorumCok yoğun renkler kullanıyo evde ama bunu ona henüz sölemedim
Acımasız kadın olmak istiyorum suanda
Ben Csi ın ic dünyasını çözmeye calısıyorumCok yoğun renkler kullanıyo evde ama bunu ona henüz sölemedim
Kızlar bu akşam ablamın oğlu geliyor yeğenim buraya iş görüşmesine bilgisayar teknikeri eğer işi olursa benimle aynı evde kalmasını isteyeceğim birbirimize arkadaş oluruz
Kızlar dua edin iş görüşmesi iyi geçsin
peki ama bari çift kaşarlı tost yap adama(bu huyumdan nefret ediyorum)
Kızlar bu akşam ablamın oğlu geliyor yeğenim buraya iş görüşmesine bilgisayar teknikeri eğer işi olursa benimle aynı evde kalmasını isteyeceğim birbirimize arkadaş oluruz
şurda rönesans mavisi ve buz maviyi beğendim. sizce nasıl?
Polisan- Ürünler - İç Cephe - Natura Ambians
beğenmedin mi yavrus renklerimi?
fikrinizi söyleyin diye soruyorum size işte:26:
bir de şurdaki okyanus-ayçekirdeği kombinasyonu var
Marshall- KendiEviniYarat Renklendir Hayatı
ben sana terlik fırlat diorum sen bana tost yap diosun
Seni seviyorum noree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?