Dert yok, Sohbet var.... :)

woohoo kopardın beni bebeğim

valla canım gri diyecektim ben de.. sorry, başka rengi yakıştıramadım.. krem geliyor; ama çok açık kalır sanırsam duvarda koyu mavi için..

açık mavi olsa, hoş durmaz dimi?
istenilen kontrastı vermez

benim yatak odam, parliement mavi. o yüzden onun mavisi de hafif mora çalacak. anladınız işte.
cibinliğim falan da mavi o sebepten şeettim..

umarim bu danisman ise yarar...

danisman probleminiz nedir diye sordugunda önce esimin anlatmasina firsat verecegim sonra kendi acimdan anlatacagim....

öyle yap bakalım canım. kendini de kasma...
rahat bırak...

güle güle bebeğim, seni özleyeceğiz..

ben de potuka aynı teklifi yaptım, o da bana senin tepkini verdi.. seninki normal de, devamlı tel.den nete giren bir potukun böyle demesi çok enteresan..

ben de dedim ki "iyi de sen sürekli tel.den giriyosun nete??" o da dedi ki "ama ben telle oynarken sen benimle ilgileniyosun, ikimiz de girersek, kim kimle ilgilenecek?"

akıl küpü bu adam..

Biz pcde takılıp aynı anda birbirimizle de ilgilenioruz ama. Ben banu alkan edasıyla yan koltuğa elimi uzatıyorum o da öpüyo

@csi, çook açık kahve tonları olabilir mi, mavinin güzel bir zıttıdır ama duvarda nasıl tuttururlar bilemiyorum.

yooo hiç de akıl küpü deel.
cevap veriyorum:
ikiniz de birbirinizle net üzerinden ilgileneceksiniz.

baknız şekil 1 a...
poker, king, batak net üzerinden eşli olarak oynanır.

kaybedilirse çirkefe yatılır, kazanırlırsa ödüle boğulur

not: cts günü işin şeyini çıkaran üye.... baktım saat 2 hala tv seyrediyor. benim de uyku gözümden akıyor. gittim odaya. bbm üstünden manidar bir msj attım. ışınlandı resmen

Son düzenleme:
elmayra cadısı

csi parlement yatak odasında yatıyor, sen daha esra erol izle

az izle de git yatak odanı boyat kızım, öyle tostla makarnayla adama afrodizyak yükleyemezsin

---------

biri asudeye, okuduğun tüm mesajları tek bir mesajda, iki cümle ile yanıtla mı dedi? niye böyle 2 cümle s...tı?? (topicin narin hatunları kediş ve nore olmadığına göre, küfrebiliriz )

hımmm yapma bence yesin tost..hastasın neticede (acımasız kadın)

yazık yaaa pratik birşeyler yap yesin,vitaminsiz kalmasın ki sana baksın (içli ama çıkarcı kadın)

kim demiş noree yok

atış serbest bacım,bizbizeyiz

Ben Csi ın ic dünyasını çözmeye calısıyorum Cok yoğun renkler kullanıyo evde ama bunu ona henüz sölemedim

hımmm yapma bence yesin tost..hastasın neticede (acımasız kadın)

yazık yaaa pratik birşeyler yap yesin,vitaminsiz kalmasın ki sana baksın (içli ama çıkarcı kadın)

Acımasız kadın olmak istiyorum suanda

Kızlar bu akşam ablamın oğlu geliyor yeğenim buraya iş görüşmesine bilgisayar teknikeri eğer işi olursa benimle aynı evde kalmasını isteyeceğim birbirimize arkadaş oluruz
Kızlar dua edin iş görüşmesi iyi geçsin

hadi bakalım.
şansı açık olsun yeğeninin....

canım rahat edebilecek misin evde başka bi erkek varken? bi daha düşün...

beğenmedin mi yavrus renklerimi?
fikrinizi söyleyin diye soruyorum size işte:26:

bir de şurdaki okyanus-ayçekirdeği kombinasyonu var
Marshall- KendiEviniYarat Renklendir Hayatı

Çok yoğun renkler bunlar, yormaz mı insanı :S Ben daha soft renkler sevdiğim icin seni etkilemek istemedim yavru kuş.

Yani asla pempe, parlement mavi falan secemem o yüzden seni çözümlemeye calsıorum

Allah gönlünüze göre versin canım.. senin için iyi olur olursa..

ben sana terlik fırlat diorum sen bana tost yap diosun

Seni seviyorum noree

ben olsam yemek yapardım beyime, neticede atla deve değil, tüm gün nasıl iş yerinde çalıştıysan, akşam da 1 kap yemeeni pişir adamceğize yazık..

(kezban mode)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…