Dert yok, Sohbet var.... :)

Hepinize iyi akşamlarrrr oğluşum eve gelmeden hemen yemeklerini hazırlamak istiyorum ondan sonra annii mama anni mama diyor

sweet elmayra hani bizim buluşma ne oldu

canımcım akşam bana zor olur, sabah işe sürünerek gelmem lazım. bi iki saat anca durabilirim, o da öğlenden farksız olur zaten.
yine bi öğlen yapalım isterseniz

CSİ müsadewnler ben cvp veriyim.
Sweet abla anca hazırlanıyor malum bayanız. Çıkmadan makyaj sigara derken hooopp bi bakmışsın 18:00

yavrum biz de baaayanız, ( kadın demeyi tercih ederim ama sana uyayım dedim)
sigarayı bilemicem tabii, csi cım boya renklerine karar vermek için de çıkmış olması ihtimal dahilinde zannımca.

bağyansın sen

off evde internet de yok, canım sıkıldı şimdi, içime kasvet çöktü

bir daha senin gazına gelirsem, iki olsun

Küsmez o bize, küsmemeli en azından. Ben akşam görürsem konuşurum sen merak etme. Hansel falan dedim diye küseceğini de sanmıyorum.

Eğer küsecekse de ben samimiyetle yorum yapamam ki, kasarım. Yalan söliceme hicbisey söyleyemem bebeyim

iyi akşamlar o halde baaayanlar, mesai biter, devletimin bana verdiği yetkiye dayanarak bilgisayarımı kapatıyorum

bende kaciyorum...herkese iyi aksamlar...yarin görüsmek dilegiyle...saglicakla kalin(haber spikeri kode on)

Ben de inşallah en kısa zamanda çıkmayı bekliyorum evde çok işim var sabah erken kalkacağım kuaföre gideceğim.
Bizim hoca hala oturuyor birazdan odasına imza için çağırır en zorlandığım anlar

iyi akşamlar o halde baaayanlar, mesai biter, devletimin bana verdiği yetkiye dayanarak bilgisayarımı kapatıyorum

İyi akşamlar bağyanım....

Off bnm de cnm sıkıldı, BDV de kayganasına ayar veren kelebeğin konusuna bakıp cıkıcam.

Öpüldünüz.

görürsen lütfen konuş, aynen şöyle de:

"bebeyim, ağsudemi (iyelik ekini unutma) kaylemi (kale=kayle; mi birleşik yazılacak) alıyorsun allasen (aynen böyle yaz bu kelimeyi)? avrızanın (arıza diye yazılmaz) teki o.. deymez canını sıkmaya, inanki (ki birleşik olsun) deymez gülüm (gülüm yazılacak, itiraz yok).."

--------------

evet canlarım, hepinize aşkitolarınız kocişlerinizle mutlu bir akşam (dranas, sen bilkentliye yüz verme) diler, gözlerinizden öperim.. hepiğizi seviyorum..

Valla vermiyorum eskiden camdan takip ederdim gelip gittiğini şimdi bakmıyorum bile

Sende hafifi bi bartın şivesi seziyorum..

Öpüyrm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…