dranasım benm koltuklarım casa zaten canım:26:
2006'da almıştım....
bunun orjinali, dalmaçyalı gibiydi. siyah-beyaz.
o sıralar o modaydı.
ben böyle yaptırmıştım
iyi akşamlar canım, erken değil mi dahaa
Bana küsmemişti, senin yüzünden küstü
iyi akşamlar canım, erken değil mi dahaa
Hepinize iyi akşamlarrrr oğluşum eve gelmeden hemen yemeklerini hazırlamak istiyorum ondan sonra annii mama anni mama diyor
sweet elmayra hani bizim buluşma ne oldu
senin yüzünden gaza gelmiştim
ya aklıma bi söz geldiama yazmim cok iğrenc
caferli bezli bişi
bu göre sen cafer oluyosun, ben de bezi getiren
yandın bebeyim, bundan sonra senin lakabın "cafer"
sweet elmayra hani bizim buluşma ne oldu
CSİ müsadewnler ben cvp veriyim.
Sweet abla anca hazırlanıyor malum bayanız. Çıkmadan makyaj sigara derken hooopp bi bakmışsın 18:00
ahahahahhaha ivet ben caferim D: ama sen belli etmeseydin ben bez istemiycektim
canımcım akşam bana zor olur, sabah işe sürünerek gelmem lazım. bi iki saat anca durabilirim, o da öğlenden farksız olur zaten.
yine bi öğlen yapalım isterseniz
beti de gelebilebilsin de ortak noktada buluşuruz nasılsa. Sen üzme kendini
yavrum biz de baaayanız, ( kadın demeyi tercih ederim ama sana uyayım dedim)
sigarayı bilemicem tabii, csi cım boya renklerine karar vermek için de çıkmış olması ihtimal dahilinde zannımca.
hosgeldin canim nasilsin?
sakin ol canim...fazla hirpalama adamcagizi....
off evde internet de yok, canım sıkıldı şimdi, içime kasvet çöktü
bir daha senin gazına gelirsem, iki olsun
iyi akşamlar o halde baaayanlar, mesai biter, devletimin bana verdiği yetkiye dayanarak bilgisayarımı kapatıyorum
Küsmez o bize, küsmemeli en azından. Ben akşam görürsem konuşurum sen merak etme. Hansel falan dedim diye küseceğini de sanmıyorum.
Eğer küsecekse de ben samimiyetle yorum yapamam ki, kasarım. Yalan söliceme hicbisey söyleyemem bebeyim
görürsen lütfen konuş, aynen şöyle de:
"bebeyim, ağsudemi (iyelik ekini unutma) kaylemi (kale=kayle; mi birleşik yazılacak) alıyorsun allasen (aynen böyle yaz bu kelimeyi)? avrızanın (arıza diye yazılmaz) teki o.. deymez canını sıkmaya, inanki (ki birleşik olsun) deymez gülüm (gülüm yazılacak, itiraz yok).."
--------------
evet canlarım, hepinize aşkitolarınız kocişlerinizle mutlu bir akşam (dranas, sen bilkentliye yüz verme) diler, gözlerinizden öperim.. hepiğizi seviyorum..
Sende hafifi bi bartın şivesi seziyorum..görürsen lütfen konuş, aynen şöyle de:
"bebeyim, ağsudemi (iyelik ekini unutma) kaylemi (kale=kayle; mi birleşik yazılacak) alıyorsun allasen (aynen böyle yaz bu kelimeyi)? avrızanın (arıza diye yazılmaz) teki o.. deymez canını sıkmaya, inanki (ki birleşik olsun) deymez gülüm (gülüm yazılacak, itiraz yok).."
--------------
evet canlarım, hepinize aşkitolarınız kocişlerinizle mutlu bir akşam (dranas, sen bilkentliye yüz verme) diler, gözlerinizden öperim.. hepiğizi seviyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?