Dert yok, Sohbet var.... :)

günaydın güzel hatunlar topluluğu..
ben de kahvaltı yapıyorum

Wuuuu tai olur ise turnayı gözünden vurmuş olur İnşallah iyi geçer mülakatı..

Wuuuu tai olur ise turnayı gözünden vurmuş olur İnşallah iyi geçer mülakatı..

Günaydın canım,inşallah işi olur yeğeninin,eyvahhh fena yakalanmışsın hocaya olsun ya olur böyle vakalar...

Günaydınnnn asudecim,anaaaa ne vahşet demi azdı bu gelin kaynanalar bu arada

evet canım maaşı çok yüksekmiş bir de aselsana başvurmuştu ama aselsan öncelikle bilkent ve odtü mezunlarını tercih ediyormuş
Benim bu vakaların sonu yok canım sürekli böyleyim

Son düzenleme:

çok tatlısın tatlım çoookkk

Ben bir ara foruma giremedim ne oldu eşinle hiçbir şey anlamadım:44:
eşinle aranız iyiydi

haftasonu anneme gitmiştim beyefendi giderken birşey demedi,dönüşümde patladı da bana biraz

Günaydın demeyi unutmuşum :2:

günaydın fıstık

Bitanesini bile mi yemedinnnn Neyse iyice burnu sürtülmüştür bi daha gittiğinde aynı sacmalıkları yapamaz!

Günaydın mutlu gelin, ne zaman geliyo rambo

yemedim tabi kiii,yemek de hazırlamadım...masaj yaptı bana,arada şebeklikler yaptı güldürmek için ama gülmedim,tabi o sigara içmeye gidinceye kadar

yemedim tabi kiii,yemek de hazırlamadım...masaj yaptı bana,arada şebeklikler yaptı güldürmek için ama gülmedim,tabi o sigara içmeye gidinceye kadar

fazla naz aşık usandırır ama biliosun dimi ::

yarın ya da öbür gün canım belli olmuyo tam, ben de ona göre planlarımı yapıyorum. uyuyamadım heyecandan

Ayyyy cok heyecanlı, ne kadar kalacağı belli mi peki?

herkese günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir umarım

keeeşke bende yapabilsem bu dediğini ya hemen yelkenler suya iniveriyo bende :26:

günaydın güzel hatunlar topluluğu..
ben de kahvaltı yapıyorum

Günaydınnnn şekerrr afiyet olsunnn

Günaydın demeyi unutmuşum :2:

Günaydınnnnn sanada canım

evet canım maaşı çok yüksekmiş bir de aselsana başvurmuştu ama aselsan öncelikle bilkent ve odtü mezunlarını tercih ediyormuş
Benim bu vakaların sonu yok canım sürekli böyleyim

Arkadaşımın eşi oradan emekli olmuştu maaşıda iyiymiş oranın aselsanda iyide niye böyle ayrım yapıyorlarki

günaydın yavrular,

Günaydın swetcimmm rambon geliyormuş gözün aydın olsunnn

Wayyyyy hadi bakalımmm çok naz yapma ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…