evimin direği tosunum paşam geliyomuş bu hafta,
dolayısıyla bu buluşma olayına ben katılamam bi kaç hafta geçici olarak kapsama alanı dışındayım yavrular
Dün akşam yeğenim geldi bugün iş görüşmesi kızlar dua edin tai diye bir yere gidiyor
Dün akşam çıkarken hocaya yine rezil oldum iş yerine gelirken bot giyiyorum burada dolabım var değiştiriyorum
akşam çıkarken ayakkabımı değiştiriyordum dolaba attığım fi tarihinin çorapları yerlere döküldü ne zaman attığımı hatırlamıyorum bile bir de toz içinde giyilmiş çoraplar
Hoca saf saf baktıben daha bir saf oldum tabi
Wuuuu tai olur ise turnayı gözünden vurmuş olurİnşallah iyi geçer mülakatı..
Günaydın canım,inşallah işi olur yeğeninin,eyvahhh fena yakalanmışsın hocayaolsun ya olur böyle vakalar...
Günaydınnnn asudecim,anaaaa ne vahşet demi azdı bu gelin kaynanalar bu arada
günaydın güzel hatunlar topluluğu..
ben de kahvaltı yapıyorum
günaydın bebeğim,
sakın BDV a girme, gelin kaynanasının suratını parçalamış, iştahın kaçar okursansa
Dün akşam yeğenim geldi bugün iş görüşmesi kızlar dua edin tai diye bir yere gidiyor
Dün akşam çıkarken hocaya yine rezil oldum iş yerine gelirken bot giyiyorum burada dolabım var değiştiriyorum
akşam çıkarken ayakkabımı değiştiriyordum dolaba attığım fi tarihinin çorapları yerlere döküldü ne zaman attığımı hatırlamıyorum bile bir de toz içinde giyilmiş çoraplar
Hoca saf saf baktıben daha bir saf oldum tabi
Ben bir ara foruma giremedim ne oldu eşinle hiçbir şey anlamadım:44:
eşinle aranız iyiydi
Günaydın demeyi unutmuşum :2:
günaydın fıstık
Elini tutmuşsun serviste, çikilataları da yimişsin
Ohhhh
hayır kuzu yaaa ben değil o benim elimi tuttu,ve çikiletalarını kabul etmedim diye bozuldu...çikiletalar evde bıraktığı yerde duruyor
günaydın yavrular,
Bitanesini bile mi yemedinnnnNeyse iyice burnu sürtülmüştür bi daha gittiğinde aynı sacmalıkları yapamaz!
Günaydın mutlu gelin, ne zaman geliyo rambo
Günaydın mutlu gelin, ne zaman geliyo rambo
yemedim tabi kiii,yemek de hazırlamadım...masaj yaptı bana,arada şebeklikler yaptı güldürmek için ama gülmedim,tabi o sigara içmeye gidinceye kadar
yarın ya da öbür gün canım belli olmuyo tam, ben de ona göre planlarımı yapıyorum. uyuyamadım heyecandan
çok tatlısın tatlım çoookkk
haftasonu anneme gitmiştim beyefendi giderken birşey demedi,dönüşümde patladı da bana biraz
anladım canım kıskanç bir kocan var
yemedim tabi kiii,yemek de hazırlamadım...masaj yaptı bana,arada şebeklikler yaptı güldürmek için ama gülmedim,tabi o sigara içmeye gidinceye kadar
yarın ya da öbür gün canım belli olmuyo tam, ben de ona göre planlarımı yapıyorum. uyuyamadım heyecandan
günaydın güzel hatunlar topluluğu..
ben de kahvaltı yapıyorum
Günaydın demeyi unutmuşum :2:
evet canım maaşı çok yüksekmiş bir de aselsana başvurmuştu ama aselsan öncelikle bilkent ve odtü mezunlarını tercih ediyormuş
Benim bu vakaların sonu yok canım sürekli böyleyim
günaydın yavrular,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?