Dert yok, Sohbet var.... :)

ımmmm menünü sevdim tatlım hele ki bulgur pilavıııı ohhh missss

biberli domatesli ayrica seviyormusun bilmiyorum ama?

Bak bi de sevmiyosun eltini teee buralardan sana ayşekadın fasulye tasıyor

yok bunu getiren diger eltim...digerinin daha biseyini görmedik...ki ben gittigimde ikisininde cocuklarina hediye aldim...bal getirdim salca getirdim...

yok bunu getiren diger eltim...digerinin daha biseyini görmedik...ki ben gittigimde ikisininde cocuklarina hediye aldim...bal getirdim salca getirdim...

Aman boşver yaa ne ondurur ne öldürür

kızlaar ben ne pişirsem ya, bana bi fikir verin, şöyle enerji verecek, kımıl kımıl bi yemek olsun,yarın için

Yumurta yediğinde yumurtlamıyorsan eğer, gıdaklamazsın

ahahahaha

patafix farkı

Asudeeeeeeeeeeeeeee ahahahhahahahahha kopardın beni ahahahahahhahaha
sildsidlşadiasdiadlşşiaiila

kızım sen var yaaa

bebeyim neye koptun canom hissiyatımlan mı çözem mesajdan alıntı yapmamışsın; ama sanırım 2 ay mevzusuna gülmüşsündür

Dün kendi evimde
Kesme aşı çorba (yoğurtlu)
Pazı kavurma
Çiğ köfte vardı

o ne ya saatli maarif takvimi menüsü gibi

muhtarın sorguya çektiği konu uçmuş...

anam bu muhtar elini attığı yeri kurutuyor..

konuları kapattırıyor; ya da amacından saptırıyor..

bu geyiği açmayaydık, BDV a girişini yasaklayacaklardı bunun..

şimdi biraz enercisini (enerji diye yazılır) buralarda atıyor da, kurtuluyor bandan mandan

bu da evine temizlik için yardımcı alan annem modeli.. kadından çok iş yapar

Masamın önünde iki tane Istanbullu amca var. Klasik muhabbet; Ankara'nın en güzel yanı Istanbula dönüşü ha ha ha, hep böyle bina mı burası hic yesillik yo mu ha ha ha, Melih GÖKÇEK deniz getiricem diyomuş doğru mu ha ha ha

offfff bizim de burada selvi boylum al yazmalım var hayranım ben bu adama ama bakmıyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…